• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ya aslında beraber dışarı çıktık benim gönlüm deki erkek renkleri vardı Bende bu rengi seçtim kendime alcaktım erkek olursa da giydiririm diye ama o ödedi benim hediyem dedi 😂 ama dikkatli bakınca sadce kıza mi olur ki 🤔

Tekrar inceledim kız modeli 🙈 çiçekler olmasa dedim ama yok yine kız modeli geldi 😁 erkek modelleri biraz daha sade üstüne işlemeli, yelek türü falan oluyor

Bu arada yaşım 35. Kızım 6 yaşında Allah uzun ömürler versin inşallah.. Ama şunu anladım ki eğer kardeş yapılma düşüncesi var ise çok geç kalmamak gerekiyor özellikle ilk hamileliği çok erken yapılmamışsa.. Hormonal değişikliklerin zorluğumu dersiniz, ilgilenmenizi gereken bir çocuğunuz mu dersiniz, birde şu 2,li, 3,lü test gerginliklerimi... Benden tavsiye ilki doğurduktan sonra kardeş istiyorsanız geç kalmayın ne zaman geçiyor ne bünye erken yaştaki gibi oluyor ne de sürekli risk grubunda olduğunuzu unutuyorsunuz. Kısaca sürekli stres içinde oluyorsunuz. Tabiki küçük yaşta olunca da işin yorgunluk tarafı var illa. Ama herşey inanın gençken çekiliyor. Şuandan düşünmeye başladım Allah sağlıkla sıhatle doğmasını nasip etsin tam döneminde kızın ilkokula başlama telaşesi olacak. Artık kafama huni takar gezerim... 😄Şaka bir yana sağlıkları sıahatleri iyi olsunda varsın zor olsun herşey annelik işte😊

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İlki bi doğurayımda belki bir daha düşünmem😋

Ya aslında beraber dışarı çıktık benim gönlüm deki erkek renkleri vardı Bende bu rengi seçtim kendime alcaktım erkek olursa da giydiririm diye ama o ödedi benim hediyem dedi 😂 ama dikkatli bakınca sadce kıza mi olur ki 🤔
Canım bence kız bebek için. Bu bir işaret olmalı😍

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İlki bi doğurayımda belki bir daha düşünmem😋
Bende öyle demiştim ama bir süre sonra kendinizi değil çocuğunuzu düşünüyorsunuz.. Kardeşi olsun destekçisi olsun diye düşünmeye başlıyorsunuz.. Benim arayı fazla tutmam yaza kadar çalışıyordum. Haklarımı alıp işten ayrılınca yaşta geçmeye başlayınca düşündük. Allah ta nasip etti çok şükür.. Ne kadar zor olsa da tek istediğim yavrularımın sağlığı.. Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat güzel uzun ömürler versin inşallah...

Niye kafanı bulandiriyorsunki pazartesi carsamba cuma iç pazar neden içicen tekrar pazartesi başlıcan sana gün aşırı ic dememişki bi haftada üç gün demiş
Ahhh beni biraz daha tanisaniz ben pinpirikli bir bağyanım🤪nefret ediyorum bu huyumdan aralar vererek icerim artik sanki zarari olcak deilya amaaan napimmm diger ilaclafimda varya agir olmaz hem ole yapim

Fasulye gibiydi oğlumda kesem canım 🤭
Çin Rus Japon takvimleri kız gösteriyordu ama oğlum oldu o kaldı belki aklında kuzu💙

Ptesi çarşamba cuma iç
Ben olsam öyle yapardım.

Bende erken öğrendim 2+6 günlüktü
Ve bende aşırı uyku hali var.
dün işten geldim yattım uyudum 13 saat yataktaydım 😂 bir daha kalktığımda işe gittim o derece 😳

Yaa hadi bakalım sağlıkla giysin inşallah canım 🧿💞
Oyle yapim bari

Bu arada erkek bebeğe erken canlanıyor derler Kızlar. Duymuş muydunuz hiç?
7+6 iken oğlumun daha sadece kol-bacak tomurcukları varken bile kayıyordu gibi zıplıyordu😂 10+0 da iken ise durmak bilmiyordu ultrasondayken dans ediyor gibiydi😂
Bende henüz karşılaştırma yapamıyorum gerçi ilkiyle şuanı.

Bakın ne anlatcam😂😂 ilk ogluma hamileyim kayseriye gitt8m annemleree ordanda kayinvalidemlere gectim sivasa birazda orda kalayim dedim. 7 8 aylik hamileyim tabi. Akintim cok oluyordu dogumda yakinlasiyo tabi. Bende gunluk ped koymadim hep pecete koyardim sık da idrara cikiyorum sık sık degisir hem dedim. Bir gun oyle bi sıkıstimki lavaboya kostum peceteyi tek kat koymusum akinti ile pecete ufalmis🤪🙄 ya arkadas idrara ciktim. Pecete yok ortada muhtemel idrarla gitti🤣🤣 anaacimm aldi beni bir vesvesee aha bu kesin icime kacti biliyom tek katti zaten dedim. Hemeb gittim ilcedeki devlet hastanesine kendimi alttan muayene ettirdim bi bakin icerde pecete kalmismi diye😆😆😆

Kızlar trendyol e bebekte ciddi indirim var kendime yazlık 4 tane penye aldım hamile penyesi 10 tl 20 tl arası bebeğe biseyler aldım 11 parca şey 152 tl tuttu bi bakın isterseniz özellikle kızlara göre ne elbiseler var 15 tl ye hepsini almak istedim ama cinsiyet belli değil yazlık erkek takımları 15 20 arası 15 tl ye ikitane yeni doğan alti aldım 10 tl şapka aldım iki tane 7 tl ye fular felan aldım adam kartı kullanma diyor sürekli bisiler alıyorum 🤣

Canım bence kız bebek için. Bu bir işaret olmalı😍

Bilmiyorum ama bi kız hevesi geldi halbuki erkek bebk odası takimi bile seçmiştim odasını nasıl yapicam renkleri felan herşeyi seçmiştim ama bi kız bebek hevesi geldi niyeyse 😁😁 aman ikiside yok olsun ikisinede raziyim yeterki benim olsun❤

Ahhh beni biraz daha tanisaniz ben pinpirikli bir bağyanım🤪nefret ediyorum bu huyumdan aralar vererek icerim artik sanki zarari olcak deilya amaaan napimmm diger ilaclafimda varya agir olmaz hem ole yapim

Sen bilirsin canim için nasıl rahat ederse öyle yap daha iyi olur senin için

Tekrar inceledim kız modeli 🙈 çiçekler olmasa dedim ama yok yine kız modeli geldi 😁 erkek modelleri biraz daha sade üstüne işlemeli, yelek türü falan oluyor

Nerde çiçek var gi bu alt kismi çiçek mi anlamadım ben 😂😂 zaten anlamam

Eklentiler

• 15792823160951399542883.jpg
    15792823160951399542883.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaslar size bir sey sormak istiyorum sata 7+4 gunluk 12 aralikta transfer oldum dun dr gittim ve 6+1 gorunuyo kagitta.ayrica ne karindan nede vajinal duyamadik yani kalp atimi var ama ses cikmadi ve cok geriden geliyo sesi dedi dr boyle bi sey yasayan varmi Allah askina 2 gundur uykularim kacar oldu gorunuyo kalbide atiyo gosterdide dr ama bilemedim nettede bununla ilgili bisey bulamadim bu hafta baska dr gitmeyi dusunuyorum ama sizede sormak istedim belki bileniniz vardi cevrenizden😑😑

Kızlar trendyol e bebekte ciddi indirim var kendime yazlık 4 tane penye aldım hamile penyesi 10 tl 20 tl arası bebeğe biseyler aldım 11 parca şey 152 tl tuttu bi bakın isterseniz özellikle kızlara göre ne elbiseler var 15 tl ye hepsini almak istedim ama cinsiyet belli değil yazlık erkek takımları 15 20 arası 15 tl ye ikitane yeni doğan alti aldım 10 tl şapka aldım iki tane 7 tl ye fular felan aldım adam kartı kullanma diyor sürekli bisiler alıyorum 🤣
Sağol canım bende bakayım 🥰

Back