• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaslar size bir sey sormak istiyorum sata 7+4 gunluk 12 aralikta transfer oldum dun dr gittim ve 6+1 gorunuyo kagitta.ayrica ne karindan nede vajinal duyamadik yani kalp atimi var ama ses cikmadi ve cok geriden geliyo sesi dedi dr boyle bi sey yasayan varmi Allah askina 2 gundur uykularim kacar oldu gorunuyo kalbide atiyo gosterdide dr ama bilemedim nettede bununla ilgili bisey bulamadim bu hafta baska dr gitmeyi dusunuyorum ama sizede sormak istedim belki bileniniz vardi cevrenizden😑😑
Canım üzülme ben de tüp bebekle gebe kaldım ilk kontrole gittiğimde 6+0 da doktor kese var bebekte var ama kese istediğim boyutta değil demiş küçük demişti ben de çok üzülmüştüm iki hafta bekledik o iki hafta bana hiç geçemedi, çok korktum 8+1de gittik herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi. Senin de öyle olur inş. Benim de aklımda sürekli bişe olmuş mudur? Bebek yerinde midir? Kalbi atıyor mudur diye sorular var.

Canım üzülme ben de tüp bebekle gebe kaldım ilk kontrole gittiğimde 6+0 da doktor kese var bebekte var ama kese istediğim boyutta değil demiş küçük demişti ben de çok üzülmüştüm iki hafta bekledik o iki hafta bana hiç geçemedi, çok korktum 8+1de gittik herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi. Senin de öyle olur inş. Benim de aklımda sürekli bişe olmuş mudur? Bebek yerinde midir? Kalbi atıyor mudur diye sorular var.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar günaydın, bir arkadaşım susam, tahin, fıstık yemememi söyledi. Bunlar alerjenmiş bebek doğduğunda besin alerjisi olursa eğer hamilelikte yemek daha da tetikliyormuş. Buna dikkat ettiniz mi ya da size de doktorunuz söyledi mi?
Merhaba benim çocuğumda yumurta alerjisi çıktı ama ben hamileliğimde 9 ay yumurta yiyemedim tiksinmiştim bilgim yok konuyla ilgili ama söyleyeyim dedim etkisi varmı bilemedim 😔

Merhaba kizlar
Pıhtı gibi mercimek kadar kan geldi böyle bisey yasayan var mi.

Kızlar bende dün kontrole gittim ama ultrason kağıdı almayı unuttum bulantılarım için ilaç yazdı bugün içtim iyi geldi en azından biraz bişeyler yiyebildim ilaç ismi verebiliyor muyduk bulantısı olan arkadaşlar doktorlarına sorup kullanırlardı 😊

Kızlar kafam çok karışık. Bana tavsiyede bulunabilir misiniz?
Şuan yaşadığım yerde 2 özel hastane var gidebileceğim bütün doktorlara gittim(zaten 3tane var😂). Bunlardan birine devam ediyorum. Ama şuan devam ettiğim bile içime hiç sinmedi. Ne ikili testten bahsetti ne bilgi verdi. Muayenede sadece ultrasonda bakıp iyi güzel diyor bitiyor(ultrasonda bakması bile 2dk sürmüyor). Onun dışında hiç bilgilendirme yapmıyor.

Bende geçen gün bebişi erkenden göreyim diye devlet hastanesine gittim. Doktor inanılmaz ilgili davrandı. Özeldeki doktorun harcamadığı zamanı harcadı. En azından ikili test düşünüyorsan şu tarihte gel falan dedi. Ultrasonda bakarken aceleci davranmadan bana tek tek bebeğin neresi olduğunu gösterdi.

Ben devletteki bu doktora gitmek istiyorum. En azından paramla rezil olmuyorum. Birde doğumu burada değil ailemin yanında yapacağım. Burada sadece takip için doktora gitmiş oluyorum.

Çok uzattım ama asıl sorun şu. Devlet hastanesinde eşim yanımda giremiyor. Bu durumda mecbur diğer doktora gitmek zorunda mı kalıyorum :(

Back