- 20 Kasım 2019
- 169
- 192
- 30
Aynıyız seninleherkese merhaba :) ben de hamile olduğumu öğrendim, son adet tarihim 8 kasımdı. cuma günü keseyi gördük, haftaya tekrar gideceğim. sağlıkla devam eder inşallah hepimizin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynıyız seninleherkese merhaba :) ben de hamile olduğumu öğrendim, son adet tarihim 8 kasımdı. cuma günü keseyi gördük, haftaya tekrar gideceğim. sağlıkla devam eder inşallah hepimizin :)
Betan kaçtı keseyi gördünüz bende yarın gidicemAynıyız seninle
Bende sizler le ayniyim bende cuma keseyi gördüm 1200 dü beta HCGBetan kaçtı keseyi gördünüz bende yarın gidicem
Aynı şeyi bende bugün yaşıyorum canım normaldir herhaldeKızlarrrrr sizde de benim gibi beyaz akıntı varmı bugün bende biraz artış gösterdi bu normal mi
Umarım doktora sormak lazımAynı şeyi bende bugün yaşıyorum canım normaldir herhalde
Off beklemek çok zoor..Benim 4+5 iken on gün sonra falan kalp atışı duyulur muhtemelen demişti doktor.
Canım ben vajinal baktırma taraftarı değilim. Bakmak isterlerse baktırmam. Biraz daha beklerim.İlk muayene vajinal mi olur acaba kızlar
12 aralık perşembe günü 2476 dı canım.Kaxtı betan en son kuzum?
Bence senin görme ihtimalin yüksek kuzumBende çarşamba gidicem insallah görürüz benim sat a göre 6+2 çarşamba 6+5 olcak inşallah görürüz bebişlerimizi
Evettt Ben de çarşamba günü gidiyorum.Salı ve çarşamba gidecekler çoğunlukta.
Hepimiz güzel haberlerle geliriz umarım
Bende salı günü gideceğim sata göre 5+2 olacak ama tahminime göre 5+5 haftalık olacak salı günü
Bakalım ne görüp görmeyeceğiz
Geçiremiyorum şu 2 günü çok meraktayım ve endişeliyim.
Bekli olmaz canım cok cabuk katlıyor kese görebilirsin belki.Bende salı gıdıyorum ama ben sanırom sadece henuz kanda cıkıyor cuma gunu 65dı kese ıcın cok zor henuz
Canım hemen ilk sayfadaki bilgilerini gönder ekleyelim seniherkese merhaba :) ben de hamile olduğumu öğrendim, son adet tarihim 8 kasımdı. cuma günü keseyi gördük, haftaya tekrar gideceğim. sağlıkla devam eder inşallah hepimizin :)
Amiiinnn Senin bebiş zorluk cıkarmamış maşallah5+5 de kalp atımini duydum canim darısı ins sana
Var canım bayadır .Kızlarrrrr sizde de benim gibi beyaz akıntı varmı bugün bende biraz artış gösterdi bu normal mi
Darısı bize canımKalp atimida 6. Haftanın içinde genellikle duyuluyo cnm kızı 6+2de duymuştuk
İnşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda sabırsızlıkla çarşamba gününü bekliyorumOff beklemek çok zoor..
Canım ben vajinal baktırma taraftarı değilim. Bakmak isterlerse baktırmam. Biraz daha beklerim.
12 aralık perşembe günü 2476 dı canım.
Bence senin görme ihtimalin yüksek kuzum
Evettt Ben de çarşamba günü gidiyorum.
Bekli olmaz canım cok cabuk katlıyor kese görebilirsin belki.
Canım hemen ilk sayfadaki bilgilerini gönder ekleyelim seni❤
Amiiinnn Senin bebiş zorluk cıkarmamış maşallah
Var canım bayadır .
Darısı bize canım❤
Yürmek iyidir canım. Ben şu ara sabahtan akşama kadar dışarda geziyorum. Maşşallah bir şey yok:))Bugün biraz fazla yürüdüm sıkıntı olmaz umarım
Olmaz olur mu hemde bazen diyorum adet oldum unutup o derece his geliyorKızlar sızdede adet olacak gıbı bır hıs var mı kasıklarda???
Kasıklarım agrıyor arada canımOlmaz olur mu hemde bazen diyorum adet oldum unutup o derece his geliyor
Ya genellikle sol kasığım ağrır sizinKasıklarım agrıyor arada canım
Benimde sol genelde ağrıyorYa genellikle sol kasığım ağrır sizin
Benımde ole canımYa genellikle sol kasığım ağrır sizin