• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen benim benek olmama sebebi troitmiş :) farkedip tedavi olunca hamile kaldım şükür:) ömür boyu ilaç içicekmişim hep kontrolde kalacakmışım, ve en sonunda ameliyat olursun dedi:) ama Allah büyük çok da umursamıyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter:)

Aynen ona zarar vermesinde sen bi şekilde halledersin 😊 herkesin var bi yerden derdi

İlk cocukta 2-3 hafta soylememistik aslinda ama bunda bende dayanamadim. Olsun ya bilsinler ne yapalim hayırlısı olsun :)

He bende diyorum banane ben seviniyorsam sevinsinler uzulceksemde Onlar da üzülsün banane 😂😂 ay aman allah göstermesin bidaha uzulmeyide sağlıcakla alalım kucaklarimiza ❤

ben daha öğrenir öğrenmez kese ilk göründüğü anda valla iş yeri dahil yakın akrabalara söyledim 😂😂 hatta keseyi görmeden söylemiştim ilk kan testiyle akrabalara, dış gebelik olur giye iş yerine söylemedim, sonra herkese söyledim zaten 😂😂

Kızlar bunu kullananlar vardı sayfada, banada Dr bunu verdi bugün. Peki kullananlar bunun haricinde başka bişey kullanıyor mu?

Eklentiler

• IMG_20200107_010615.jpg
    IMG_20200107_010615.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar gunaydın cok yorgun bıtkın uyandım kolumu kaldırıcak dermanım yok hasta mı olcam anlamadım

Kızlar gunaydın cok yorgun bıtkın uyandım kolumu kaldırıcak dermanım yok hasta mı olcam anlamadım
Günaydın ben öğürerek başladım güne😕uzanınca daha iyiyim,olmazsın canım dur bakalım açılırsın belki

Kızlar bunu kullananlar vardı sayfada, banada Dr bunu verdi bugün. Peki kullananlar bunun haricinde başka bişey kullanıyor mu?
Bi önceki hamileliğimde dr sadece bunu vermişti başka bir şeye gerek yok demişti

Ben kronik haşimato yani yavaş çalışan tiroit hastasıyım, değerim 7 lerden ilaç kullanarak 2 ye indiğinde hamile kaldım ve gebe olduğumu öğrendiğimde doktoruma troit hastası olduğumu söyledim ve tsh değerim 16 çıktı :-/ düşün durumun önemini, çöl tehlikeli troit ilacın. Dozunu artırdı doktor iki hafta sonra tekrar tsh ölçülecek ona göre ilaç dozu ayarlanacak
Aman Allah im 16 miii. Çok büyük geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize. haşimato benimki de. Ayda bir tsh ölçülüp ona göre doz artırılıp yâda azaltılacak

günaydın kızlar akşam çamaşırıma pembe mukus gibi akıntı gelmiş bu durumu yaşayan var mı ? endişelendim :(

Back