• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen ama kese olduğunu düşünmek istiyor sanırsam büyük ihtimalle kist veya çatlamamış yumurta olasılığıdır doktor emin olamadığı için bişey dememistir
Sanırım benden bahsediliyor. 🙂 Kese olduğunu düşünmek isticek kadar hormonlarım henüz o dereceye getirmemiştir beni heralde. Doktor keseye benzio 3mm bişey diince ki sha beta sonucum çıkmamıştı banada mantıksız gelince buraya yazdım zaten ee cuma günü doktorum kese için çağırınca tekrar geri gidip bu değerle gördüğün kese olamaz ya kist yda çatlamış yumurta olabilir deyip çok bilmişlik taslamak istemedim. 😉

Aman Allah im 16 miii. Çok büyük geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize. haşimato benimki de. Ayda bir tsh ölçülüp ona göre doz artırılıp yâda azaltılacak
Aynen bende de öyle

Kızlar bunu kullananlar vardı sayfada, banada Dr bunu verdi bugün. Peki kullananlar bunun haricinde başka bişey kullanıyor mu?
Folik asit 12. Haftaya kadar devam dedi canım başka kullanmıyorum

Kızlar ıc camasırımda cok acık kahve bı leke gordum endıselenmelımıyım?

Folik asit 12. Haftaya kadar devam dedi canım başka kullanmıyorum

bana da duruma göre devam edeceğiz dedi
aralarda herhalde tekrardan kan tahlili yapacaklar.
bugün bir devlete de gideceğim. bakalım bir baksınlar bebeciğime.

Kızlar ıc camasırımda cok acık kahve bı leke gordum endıselenmelımıyım?
Benimde gelmişti peçeteye silince açık pembeydi doktora gittiğimde doktor önemsemedi bile bir daha gelirse gel o zaman progestan başlarız dedi. Çünkü ultrasonda hiç bir sorun görmüyorum herşey çok güzel dedi. Öyle diyince rahatladım.
Bir daha geçen gün geldi ama kahverengi çok minicikti doktora söylemeyi unutmuşum bile. 😅 dinlendim devamı yine gelmedi şükür sıkıntı yok.

kızlar bi badi giydm üstüne kazak giydim üstüne de hırka attım böyle yaşıyorum benım gibi soğuktan donanlar burdamı :)
Ben ben benn
İşyerinde dahi montla oturuyorum 😅
İlk zamanlar çok daha kötüydü sıtma tutuyordu sürekli. Şimdi sadece üşüyorum şükür 😂

Benimde gelmişti peçeteye silince açık pembeydi doktora gittiğimde doktor önemsemedi bile bir daha gelirse gel o zaman progestan başlarız dedi. Çünkü ultrasonda hiç bir sorun görmüyorum herşey çok güzel dedi. Öyle diyince rahatladım.
Bir daha geçen gün geldi ama kahverengi çok minicikti doktora söylemeyi unutmuşum bile. 😅 dinlendim devamı yine gelmedi şükür sıkıntı yok.
Canım cok korktum doktora yazdım gelın hemen bakalım demıs gıdıyorum suan ıstem cıktımdua edın bana

Canım cok korktum doktora yazdım gelın hemen bakalım demıs gıdıyorum suan ıstem cıktımdua edın bana
Ultrasondan bakması daha iyi olur git tabi ama stres yapılacak bir şey yok canım hamileliğini 9 ay kanamayla dahi geçiren var.

Back