Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaklaşık 1 buçuk yıl bekleyince söyledim valla dayanamadım hemde gece aradım hepsiniKızlar ailelerinize söylediniz mi yoksa benim gibi hala saklayanlar var mı yalnızca en yakın 3arkadaşıma söyledim
Söyledim cunki 6.haftadan beri çıkarıyorum çok belli oluyorokul da da yakınındakiler öğrendi imkanı yok saklasam da anlarlardiKızlar ailelerinize söylediniz mi yoksa benim gibi hala saklayanlar var mı yalnızca en yakın 3arkadaşıma söyledim
Kendi anneme idrar testinde pozitif gördüğüm anda hemen söyleşin:) eşimin ailesine de kalbini duyduktan sonra :)Kızlar ailelerinize söylediniz mi yoksa benim gibi hala saklayanlar var mı yalnızca en yakın 3arkadaşıma söyledim
Gittim cnm polip varmış aldı dr patolojiye gönderdi kalpatiminida duyduk sukur benim diğer kizimda da olmuştu polipGeriden geliyorum kuzum gittin mi doktora ?
iyi yapmışsın o zamn yagece gece iyiymişbenim 2kaybım var onlar benden daha çok üzülüyor diye kalp dinledikten sonra söyleriz dedikBen yaklaşık 1 buçuk yıl bekleyince söyledim valla dayanamadım ❤ hemde gece aradım hepsini
Dünden beri benimde bulantım var artık idare etmeye çalışırımSöyledim cunki 6.haftadan beri çıkarıyorum çok belli oluyorokul da da yakınındakiler öğrendi imkanı yok saklasam da anlarlardi
Hemen moralini bozma canım benim, iyi düşün iyi olsun. Geç döllenmedir inşallahArkadaşlar merhaba. Şimdi doktordan çıktım ama pek mutlu değilim. Sata göre 7+5 olmam gerekirken 6+4 gibi görünüyor dedi. Kalp atışını dinletti çok derinden geliyordu 114 atıyormuş. Boyutu 0.53 cm. Bunun iki sebebi olabilir ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik Olabilir dedi doktor çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
O bir ara bende de çok vardı ama sanki zaman geçtikçe hamileliğimi çok daha iyi hissediyorum benim hiç mide bulantım olmadı ama öyle şeyler oluyorki hergün bana kendisini hatırlatıyor sanki ya midem yanıyo ya başım dönüyo ya akıntım geliyor ya midem ağrıyor. İlla bir şey oluyor ve ‘anne ben buradayım’ diyor iyi düşünün iyi olsun Hareketlerini hissedince rahatlıcaz zatenkızlar yaa ben çok panik yapıyorum
sanki gidicem ve bebeğinizin kalp atışları durmuş diyeceklermiş gibi geliyor her an
naapmam lazım :/
Canım bana çok yeni gibi geldi, 7 haftanınj içindeyken görebilirsin ama şimdi en fazla bebeği görürsün gibi geliyorMerhaba kızlar benim de son adet tarihim 25.11.19 cuma günü keseyi görmek için çağırdı doktor kalp atışını da duyabilir miyim
Ben artık herkese söylüyorum canım ya biliyorum daha üç ayın bitmesine iki hafta var ama Allah korusun birşey olacaksa zamanı yok bunun. O yüzden saklamıyorumKızlar ailelerinize söylediniz mi yoksa benim gibi hala saklayanlar var mı yalnızca en yakın 3arkadaşıma söyledim
biz tek ailelere soyledik canim teyzoşlar biliyo bide okadar.arkadasim komsum vs 3 ay dolunca soylicemKızlar ailelerinize söylediniz mi yoksa benim gibi hala saklayanlar var mı yalnızca en yakın 3arkadaşıma söyledim
Geçen ay düşük yapınca bu ayda kalp atışını geç görünce midem bulansin diye dört gözle bekledim cunki benim kızımda da feciydi bulantı.ve hamileliğimin güzel gittiğini bende bulantı belli ediyor maalesef.o kadar isterdim ki bulantisiz keyfini çıkarayım yatağa yapıştım artık.ben de idare ettik bir süre ama az önce ilaç içtim yarında karne yazmam lazım serum yerim öncesinde yoksa imkanı yok yapamamiyi yapmışsın o zamn yagece gece iyiymişbenim 2kaybım var onlar benden daha çok üzülüyor diye kalp dinledikten sonra söyleriz dedik
Dünden beri benimde bulantım var artık idare etmeye çalışırım
Benimde aynı aile sadece samimi arkadaşlar bizde sizbiz tek ailelere soyledik canim teyzoşlar biliyo bide okadar.arkadasim komsum vs 3 ay dolunca soylicem
Evet canım uygulamada 25 kasım olarak görülüyor ama ben ovulasyon testi almıştım onda 27 28 kasımda tam net yumurtlama görülmüştü.
kızlar yaa ben çok panik yapıyorum
sanki gidicem ve bebeğinizin kalp atışları durmuş diyeceklermiş gibi geliyor her an
naapmam lazım :/
Baya inceledi dr gördüğü 3mm ne olablr bilemedim. Neyse cuma randevum var dr görür artık. Teşekkür ederimDün yazmışsin ama değerine göre karından görmesi imkansız ne yazıkki
Evet cok panık oluyorum en ufak bıseyde cok tesekkurler canımTabi ki kıyaslamamalıyız çünkü dediğim gibi her gebelik kendine özeldir tek sebebi budur,bu platformda kalp atımınıda konuşabiliriz kese boyutunuda bebek boyunuda hatta ilerleyen dönemlerde çok şey var konuşabileceğimizönemli olan bizlerin konuşması deil doktorunuz iyi dediyse siz araştırmayın başka bir şey,kendinizi üzmeyin,sizi çok iyi anlıyorum hassas bi kişiliğe sahipsiniz sanırım,bazen istemsizce etkilenebiliyoruz buradan ama Allaha şükür ki doktorunuz bi sıkıntı görmemiş zaten,buradaki 3.grubum burası,sizlerlede çok güzel olacak eminimlütfen üzmeyin kendinizi tasalanmayın
Kızlar ailelerinize söylediniz mi yoksa benim gibi hala saklayanlar var mı yalnızca en yakın 3arkadaşıma söyledim
Ornegın bugun kalp atısı muhabbetı oldu ben ıstemsız onu taktım kafaya benımkının hızı kActı fln dıe bu sekılde olcumler kese boyutu kalp atıs hızı fln karsılastırmalı seyler bos yere stres yaratıyor malesef doktorum bana hıcbır sekılde bu boyutlarla alakalı hızla ılgılı seyler solemedı tek soledıgı bebegın 6cm olduguydu kese boyutu budur hızı sudur vs suan ben ultrason kagıdında bunları ıncelıyorum arkadasında solemek ıstedıgı seye kesınlıkle bu nedenle katılıyorum her bebegın gelısımı olcusu bence farklıdır
Ayva ısmarladım sımdı esıme haklısın midemde hıc bıseu yok ama cıkanlar benı sasırtıyor doktorumdanbende ilac isteyeceğim ınsallah tesekkur ederımBana hiç biri yaramadı sürekli deneyeceksin ne yazık ki havuç ayva iyi geliyor bide kussanda yemeye çalış yemeği kusmak daha iyi oluyor mideni bos birakip safrayı kusmaya kalkarsan maffolursun vücut direncinde ciddi anlamda düşüyor ben hala zofran kullanıyorum ilaçsız duramıyorum ama bi kaç gündür allaha şükür.hic kusmadım
Gittim cnm polip varmış aldı dr patolojiye gönderdi kalpatiminida duyduk sukur benim diğer kizimda da olmuştu polip
Kendi anneme idrar testinde pozitif gördüğüm anda hemen söyleşin:) eşimin ailesine de kalbini duyduktan sonra :)
Bende 9 sene ara verince kimse beklemiyordu tabi ama geçen ay da düşük yapınca içimde tutamamdim ondan bu ayki sürpriz olmadı .hiç birşeyi içimde tutamam tipik ikizler burcu yum
Hemen moralini bozma canım benim, iyi düşün iyi olsun. Geç döllenmedir inşallah
O bir ara bende de çok vardı ama sanki zaman geçtikçe hamileliğimi çok daha iyi hissediyorum benim hiç mide bulantım olmadı ama öyle şeyler oluyorki hergün bana kendisini hatırlatıyor sanki ya midem yanıyo ya başım dönüyo ya akıntım geliyor ya midem ağrıyor. İlla bir şey oluyor ve ‘anne ben buradayım’ diyor iyi düşünün iyi olsun Hareketlerini hissedince rahatlıcaz zaten
Canım bana çok yeni gibi geldi, 7 haftanınj içindeyken görebilirsin ama şimdi en fazla bebeği görürsün gibi geliyor
Ben artık herkese söylüyorum canım ya biliyorum daha üç ayın bitmesine iki hafta var ama Allah korusun birşey olacaksa zamanı yok bunun. O yüzden saklamıyorum
biz tek ailelere soyledik canim teyzoşlar biliyo bide okadar.arkadasim komsum vs 3 ay dolunca soylicem
Bi tek ben kalmışım annemlere ve kayınvalidelere söylemeyen,kızımada yeni söyledim oğluma uzun süre söylemem galiba kayıplarımdan çok etkilenmişti,diğer çocuklarımı anons vermediğim kalmıştı bunu biraz daha zamanla söyleriz dedikAnnem, ablamlar biliyor. 4 ay once kaybim oldugu icin esimin ailesi ve arkadaslara kismetse 3 ay sonra duyuracagiz.