• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
canım ben ne yaptıysam kusuyorum ama şöyle söylim sabah kahvaltıda yağsız tost yap öğlen patates haşlama , yayla çorbası gibi şeyler yemeye özen göster. Birde yataktan kalmadan etimek ye canım oda biraz mide suyunu alıyor. Ben artık alıştım kusmaya çıkması kolay şeyler yiyip hayatımı kolaylaştırıyorum :) 3 kilo falan verdim Allah yardımcımız olsun buda geçicekk :)
Calıstıgm ıcın cok sıkıntı cekiyorum. Bende her kusmadan sonra şükür dıyorm cok sukur inşallah gececek 🙏🙏

Hiz ölçümünü karşılaştırmak için yapmadılar bebek kız ki erkek mi diye böyle teori olduğu için onu karşılaştırdilar banada söylemdi doktor bende ultrosan kağıdını attım va rmi baksınlar diye yokmuş benimkinde bıdakine doktora sorup öğreniriz bi sorun olsa doktor söylerdi zaten her yazılanı lafta takarsanız nasıl muhabbet yapacaz burda 🤔😐
Bı arkadas 50ydı saglıksızdı demıs o yuzden demıstım :)

Kızlar ailelerinize söylediniz mi yoksa benim gibi hala saklayanlar var mı :deli: yalnızca en yakın 3arkadaşıma söyledim:KK49:
Ailem, eşimin ailesi ve işyerindeki arkadaşlarım dışında bilen yok henüz ama öyle aman saklayayım diye bi gayem yok benim 🤗

Hiz ölçümünü karşılaştırmak için yapmadılar bebek kız ki erkek mi diye böyle teori olduğu için onu karşılaştırdilar banada söylemdi doktor bende ultrosan kağıdını attım va rmi baksınlar diye yokmuş benimkinde bıdakine doktora sorup öğreniriz bi sorun olsa doktor söylerdi zaten her yazılanı lafta takarsanız nasıl muhabbet yapacaz burda 🤔😐
aynısını yazacaktım ama yazmadım ben anlamadım bu işi
2014 Aralık
2019 nisan topikleeinde bulundum ama böyle durumlarla hiç karşılaşmamıştım.

Aaa günlerimiz aynı demek süper inşallah sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucağımıza benimki aşılama ikiz olma ihtimali de var çok heyecanlıym
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle🌸günlerimiz aynı🙌Ben geçen hafta perşembe kese için gittim,büyük ihtimalle duyulabilir canım geç döllenme deilse,duyulmazsada henüz ufak olduğu içindir

Evet cok panık oluyorum en ufak bıseyde cok tesekkurler canım♥️♥️
Canım keşke hep iyi şeyler konuşulsa hiç olumsuz örnekler olmasa ama her ikiside oluyor işte. İyiyide kötüyüde konuşacağız ki gözden kaçan şeyler olmasın. Zaten hepimiz ondan burada değil miyiz?
Sen her şeyi çok fazla kafana takıyorsun. Biraz rahat olman lazım yoksa nasıl geçer bu günler.

Kızlar selem 27 aralıkta doktor keseyi görmüştü şimdi başka bir doktora başlıcam tavsiye ile , 10 ocak gününe randevu aldım sizce o gün kalp atışını duyabilir miyiz 7+1 olucam o zaman ? benimle aynı tarihte olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Evet duyarsın canım ben 6+5te duydum cok şükür sıkısık gel dedi 1lt su ictim ve gördüm😂😂

Arkadaşlar merhaba. Şimdi doktordan çıktım ama pek mutlu değilim. Sata göre 7+5 olmam gerekirken 6+4 gibi görünüyor dedi. Kalp atışını dinletti çok derinden geliyordu 114 atıyormuş. Boyutu 0.53 cm. Bunun iki sebebi olabilir ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik Olabilir dedi doktor çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
İnşallah geç döllenmedir canım olumlu düşünelim.
En son kontrole gittiğinde kaç haftalık görünmüştü?

aynısını yazacaktım ama yazmadım ben anlamadım bu işi
2014 Aralık
2019 nisan topikleeinde bulundum ama böyle durumlarla hiç karşılaşmamıştım.

Bende 6 ay önce kayip yaşadım ona rahmen bu kadar hassas değilim tamam insanlar kişilikleri farklı ama böyle düşüncelere girio hayatı kendimize zindan etmeye gerek yok herşey olacağına varır bunun onu ne kimse geçemez ne yazık ki

Bende 6 ay önce kayip yaşadım ona rahmen bu kadar hassas değilim tamam insanlar kişilikleri farklı ama böyle düşüncelere girio hayatı kendimize zindan etmeye gerek yok herşey olacağına varır bunun onu ne kimse geçemez ne yazık ki
Bende kayıp yasadım ama herkesın bazı seylerı yasama hassasıywtı farklı zından edılcek zaten bır durum yok ben sadece olumsuz seylerden etkılenıyorum

Canım keşke hep iyi şeyler konuşulsa hiç olumsuz örnekler olmasa ama her ikiside oluyor işte. İyiyide kötüyüde konuşacağız ki gözden kaçan şeyler olmasın. Zaten hepimiz ondan burada değil miyiz?
Sen her şeyi çok fazla kafana takıyorsun. Biraz rahat olman lazım yoksa nasıl geçer bu günler.
50ydı kalp atısı saglıksızdı lafından sonra kagıda bakıp hızı kactı dıe arastırdım ıstemsız kafama taktıgım konu hassas bır konu o nedenle

Bende kayıp yasadım ama herkesın bazı seylerı yasama hassasıywtı farklı zından edılcek zaten bır durum yok ben sadece olumsuz seylerden etkılenıyorum

Etkilenmek farklı siz burda konuşmayın diyorsunuz nerde konuşalım bizde konuşup öğrenicez sonuçta benim daha önce bildiğim şeyler değil kendiniz söylüyorsunuz haftaları farklı ee herkes ona göre dikkat eder tabikide her bebeğin gelişimi bir değil benim bebek mesela boyu uzun arkadaşımıza göre o sağlıksız diye düşünmüyor ki hızlı büyüyorsa ben erkek diye düşünüyorum şahsen sağlık li ve ya sağlıksız diye düşüncelere sokmuyorum kendimi yada bebek kıyaslaması yapmak yerine değerler yakınsa normaldir diye düşünüyorum hiç aklıma gelmedi veya etkilemedi beni doktor bi sorun var demediği sürece etkilenmene kendini kötü hissetmene kötü enerji vermene gerek yok bence olumlu bakabilirsen olumlu yaklaşırsın inan bana sana zarar bize değil

goruntuyu buraya yukleyebılırsem yüklicem sizde gorun =) videoya aldım çekilirken
ben anlamıyorum canım konu var burda kese konumuna göre cinsiyet nub diye bir konu ordan bakmıştım

Anladım canım 😊
Dün yazmışsin ama değerine göre karından görmesi imkansız ne yazıkki

Bende cevap yazmıştım ama görmemiş demek kiç o değer de mümkün değil görülmesi hemde karından 😊
Inşallah canım
Ne zaman gideceksin doktora?
Arkadaşlar merhaba. Şimdi doktordan çıktım ama pek mutlu değilim. Sata göre 7+5 olmam gerekirken 6+4 gibi görünüyor dedi. Kalp atışını dinletti çok derinden geliyordu 114 atıyormuş. Boyutu 0.53 cm. Bunun iki sebebi olabilir ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik Olabilir dedi doktor çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Canım geç döllenme olabilir. Kalp atışı da var bence sıkma canını.

50ydı kalp atısı saglıksızdı lafından sonra kagıda bakıp hızı kactı dıe arastırdım ıstemsız kafama taktıgım konu hassas bır konu o nedenle

50 çok düşük kalp atımı ama seninki öyle olsa doktor sana bilgisini verirdi zaten banada hiç söylemedi doktor üstelik ben lekelenme yaşadım troidlerim yükseldi günlerce serum yedim antibiyotik tedavisi gördüm ona rahmen hiç aklıma bile gelmedi bebek etkilenir diye onun riski olduğu sürece hiç birşey olmaz şuan folic asit dahi içmiyorum

Maşallah kızlar oku oku bitmedi. Amma çok yazmışsınız 😊 valla Allah ne yazdıysa hepimiz onu yaşayacağız ne yapsak olacak olanın önüne geçemeyiz. O yüzden şu günleri kendimize zehir etmeyelim. Birşey yok ise de strese kendi kendimize yapacağız. Eskiler ne ultrason ne kalp atışı. Bu kadar dert etme işlerdir herhalde. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Ama alamazsak da bilelim ki vardır Allah ın bir bildiği.

İnşallah geç döllenmedir canım olumlu düşünelim.
En son kontrole gittiğinde kaç haftalık görünmüştü?
En son 2 hafta önce gitmiştim ama kese görünmüştü sadece, 5+5 teydim. Kese haftayla uyumluydu sorun yoktu bugünü dört gözle beklemiştim keşke mutlu ayrılsaydım oradan.

Etkilenmek farklı siz burda konuşmayın diyorsunuz nerde konuşalım bizde konuşup öğrenicez sonuçta benim daha önce bildiğim şeyler değil kendiniz söylüyorsunuz haftaları farklı ee herkes ona göre dikkat eder tabikide her bebeğin gelişimi bir değil benim bebek mesela boyu uzun arkadaşımıza göre o sağlıksız diye düşünmüyor ki hızlı büyüyorsa ben erkek diye düşünüyorum şahsen sağlık li ve ya sağlıksız diye düşüncelere sokmuyorum kendimi yada bebek kıyaslaması yapmak yerine değerler yakınsa normaldir diye düşünüyorum hiç aklıma gelmedi veya etkilemedi beni doktor bi sorun var demediği sürece etkilenmene kendini kötü hissetmene kötü enerji vermene gerek yok bence olumlu bakabilirsen olumlu yaklaşırsın inan bana sana zarar bize değil
Ben bunun farkında olacak yastayım tesekkur ederım fıkırlerın ıcın ama dusunmekle uygulamak bazen zor olabılıyor:)

Yarın öğleden sonra canım bugün gidecektim ama kar baya bastırdı soğuktan gitmek istemedim karin ağrım var normal mi bilmiyorum akintim yok bugün ama ağrı var umarim herşey yolundadir🙏🙈
Benimde karnım ağırıyor normaldir herhalde canım. Yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin. Benimde değer öyle düzenli yükselmemiş ama her hamilelik bir olacak değil sıkma canını 😊

Back