• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anladım canım 😊

Bende cevap yazmıştım ama görmemiş demek kiç o değer de mümkün değil görülmesi hemde karından 😊

Ne zaman gideceksin doktora?

Canım geç döllenme olabilir. Kalp atışı da var bence sıkma canını.

Aynen ama kese olduğunu düşünmek istiyor sanırsam büyük ihtimalle kist veya çatlamamış yumurta olasılığıdır doktor emin olamadığı için bişey dememistir

50ydı kalp atısı saglıksızdı lafından sonra kagıda bakıp hızı kactı dıe arastırdım ıstemsız kafama taktıgım konu hassas bır konu o nedenle
Ben de kalp atış hızını öğrenmedim canım. Hatta baktım kağıda yazmıyordu. Ama bir problem olsaydı doktor zaten söylerdi diye çok umursamadım.

Keşke hiçbirimiz kötü durumlarla karşılaşmasak ama bunlar elbette konuşulacak. Allah korusun belki yarın bir olumsuzlukla karşılaşıp ben yazacağım. İlla birileri bir şeyler yaşayıp yazacak. Dediğim gibi keşke kötü şeyler yaşanmasa.

50 çok düşük kalp atımı ama seninki öyle olsa doktor sana bilgisini verirdi zaten banada hiç söylemedi doktor üstelik ben lekelenme yaşadım troidlerim yükseldi günlerce serum yedim antibiyotik tedavisi gördüm ona rahmen hiç aklıma bile gelmedi bebek etkilenir diye onun riski olduğu sürece hiç birşey olmaz şuan folic asit dahi içmiyorum
Hızın nerde yazdıgını bılmıyorum ama aklıma gelmeyen bıseydı panıkledım kac acaba dıe kendı kagıdımdada 100ve 50 tarzı rakamlar var cunku dr bana hıc o sekılde boyutla veya hızla ılgılı bısey solemedı

Yarın öğleden sonra canım bugün gidecektim ama kar baya bastırdı soğuktan gitmek istemedim karin ağrım var normal mi bilmiyorum akintim yok bugün ama ağrı var umarim herşey yolundadir🙏🙈

Nerde oturuyorsun kar diyorsun kıskanıyorum valla karı özledim artık 😐

Ben de kalp atış hızını öğrenmedim canım. Hatta baktım kağıda yazmıyordu. Ama bir problem olsaydı doktor zaten söylerdi diye çok umursamadım.

Keşke hiçbirimiz kötü durumlarla karşılaşmasak ama bunlar elbette konuşulacak. Allah korusun belki yarın bir olumsuzlukla karşılaşıp ben yazacağım. İlla birileri bir şeyler yaşayıp yazacak. Dediğim gibi keşke kötü şeyler yaşanmasa.
Keske yasanmasa hergun buradakılere kendıme dua edıyorum

Benimde karnım ağırıyor normaldir herhalde canım. Yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin. Benimde değer öyle düzenli yükselmemiş ama her hamilelik bir olacak değil sıkma canını 😊
Valla ben pek değerlerle falan ilgilenmiyorum baktirmadim da zaten keseyi görmedim daha panik bi insanım ama olursa olur olmazsa olmaz olsun isterim tabiki ama 😊 her hamilelik bir olmaz tabi hayırlısı olsun bakalm inşallah yarın güzel haberler alirim🙏🤲

En son 2 hafta önce gitmiştim ama kese görünmüştü sadece, 5+5 teydim. Kese haftayla uyumluydu sorun yoktu bugünü dört gözle beklemiştim keşke mutlu ayrılsaydım oradan.
Kendini düşünerek yorma doktora biraz erken gitmesek sabırlı olsak aslında hiç yaşamayacağız bunları. Kalp atışı var geç döllenme olabilir. Yani bire bir adet ile uyumlu olamaz ki canım sıkma sen kendini

Aynen ama kese olduğunu düşünmek istiyor sanırsam büyük ihtimalle kist veya çatlamamış yumurta olasılığıdır doktor emin olamadığı için bişey dememistir

Bencede benim değerim 764 bu değer ile gözükmez dedi ama vajinalde gördü. Sonra internetten baktım 750-1000 arası gözükebilir belki yazıyordu.
Valla ben pek değerlerle falan ilgilenmiyorum baktirmadim da zaten keseyi görmedim daha panik bi insanım ama olursa olur olmazsa olmaz olsun isterim tabiki ama 😊 her hamilelik bir olmaz tabi hayırlısı olsun bakalm inşallah yarın güzel haberler alirim🙏🤲
Güzel haberleri bekleyeceğim 😊

Eklentiler

• IMG-20200106-WA0032.jpg
    IMG-20200106-WA0032.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 49
Ben bunun farkında olacak yastayım tesekkur ederım fıkırlerın ıcın ama dusunmekle uygulamak bazen zor olabılıyor:)

Evet yasca sizden kucugum amacım size saygısızlık etmek veya çok bilmislik taslamak değil Biliyorum bende çok karamsar bir insandım herşeyin en kötüsüne hazırlar iyi olunca mutlu olurdum ama üst üste okdr çok kayıp yaşadım ki o yüzden hayatı da kendimi de hayatin akışına bıraktım düşünmek yerine yaşayarak öğrenmeye devam ediyorum hayata ve böylesi çok daha iyi bir duyguymuş eşiminde herzeman bana dediği gibi saldım kendimi 😂

7+2 sondan sayarsak ama çatlaması belki bi kaç gün geç olmuş olabilir sonuçta altı üstü bi test hiç kafaya takma bence geç dollenme olmuş içini ferah tut diğer türlü olsa inan bana hisseder din
Çok teşekkür ederim canım olumlu düşünmeye çalışıyorum,bu durumda bile kafama takıp stres olmamak için kendimi zorluyorum.O yüzden doktordan iyi şeyler duyup hiç bi sorunu olmayanlar burda yazılanları okuyup stres olmasın bence. aksine keyfini çıkarmaya çalışın😊. Tabi ki en doğrusunu doktor söylüyor bizimki burda birbirimizel sonuçlarımızı, değerlerimizi paylaşmak.. Fikir almak, yardımcı olmak 🙏🏼

En son 2 hafta önce gitmiştim ama kese görünmüştü sadece, 5+5 teydim. Kese haftayla uyumluydu sorun yoktu bugünü dört gözle beklemiştim keşke mutlu ayrılsaydım oradan.

Ama kalp atışı var ve bebek çok küçük. Ayrıca 114 çok az bir değer değilmiş. Bir dahaki kontrole ne zaman gideceksin. Gitte biran önce için rahatlasın inş her şey iyi olacak💜

canim benim kesem de ilk olcumu bati gorlsteriodu sonraki haftaki kesem battan 3 gun sonrayla uyumluydu.simdi de bebek battan 5 gun sonrayla uyumlu.bebegi gor crl sini bak ondan sonra gelisimini takip et kese suan icin yanlis sonuc verebiliyor..bende taksam aslinda o kadar cok sey var ki...ama bak bi sekilde ilerliyor.ultrason olcumlerinde yanilma payida oluomus yazdilar burda rahatladim.

Arkadaşlar merhaba. Şimdi doktordan çıktım ama pek mutlu değilim. Sata göre 7+5 olmam gerekirken 6+4 gibi görünüyor dedi. Kalp atışını dinletti çok derinden geliyordu 114 atıyormuş. Boyutu 0.53 cm. Bunun iki sebebi olabilir ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik Olabilir dedi doktor çok üzüldüm. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Canım benimde pek net degil zayıf dedi sat 1 kasım ona göre 9+3 olmam gerek şuan 7+3 yarın randevum var kontrele gitcem insallah düzelmiştir . Ben hiç duymadım pek göremedi doktorda . Zayıf kalp atımı banada dedi sağlıksız gebelik olabilir bekleyelim 1 hafta dedi . Canım

Hızın nerde yazdıgını bılmıyorum ama aklıma gelmeyen bıseydı panıkledım kac acaba dıe kendı kagıdımdada 100ve 50 tarzı rakamlar var cunku dr bana hıc o sekılde boyutla veya hızla ılgılı bısey solemedı

Benimkine dede yazmıyor yarın kontrolüm var gittiğimde soracam ve kızacak bana muhtemelen

Back