• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
M maygirl__ aynısı bende oldu canım beyaz akıntı zaten normal onlardan oluyor sanırım senin dediğinin aynısı aklıma geldi yumurta akı mı bu ne falan diye geçirdim içimden 😂😂

Kızlar ne öğrendim:-) öğrendiğimden beri de neredeyse her gün yiyorum ayva:) ayva benekte Gamze yaparmış ve güzel olurmuş yüzü:) haz. Muhammed(s.a.v.) sormuşlar bizim bebeklerimiz çirkin doğuyor sizinkiler güzel , o zaman cevap vermiş hanımlarınıza söyleyin ayva yesinler diye :) yiyin kızlar ayva bol bol

Bende mideme iyi geliyor diye yiyordum öyle olduğunu duyunca azalttım hiç sevmem gamzeyi

Kızlar çişinizş yaparken zorlanıyormuaunuz eskıden bıle hızlı hıLı yapabılırdım sımdı oramda bı doluluk var gıbı
Valla canım ilk gebeliğimin son 4-5 haftasına kala idrarimi yapmakta zorlanıyordum ve akabinde bel ağrısı çekiyordum ürolojiye gittim meğerse böbreklerde 2 tane tas varmış çok şükür kendiliğinden düşmüştü. Taş, idrar yollarına iniş yapmış ve tıkamıştı o yuzden zorlanmıştım. Bunu diyebilirim belki sende yoktur bilemiyorum canim

M maygirl__ aynısı bende oldu canım beyaz akıntı zaten normal onlardan oluyor sanırım senin dediğinin aynısı aklıma geldi yumurta akı mı bu ne falan diye geçirdim içimden 😂😂
akıntida oluo kuzum bide sanki yumurta kabugunu parcalamissin da atmissin gibi minik minik sadece idrarla geliyir.ilacin rengine benziyor.belki ilacin dış kaplamasini atiyordur vucut anlayamadim

Valla canım ilk gebeliğimin son 4-5 haftasına kala idrarimi yapmakta zorlanıyordum ve akabinde bel ağrısı çekiyordum ürolojiye gittim meğerse böbreklerde 2 tane tas varmış çok şükür kendiliğinden düşmüştü. Taş, idrar yollarına iniş yapmış ve tıkamıştı o yuzden zorlanmıştım. Bunu diyebilirim belki sende yoktur bilemiyorum canim
Zorlanma derken canım soyle vajınada doluluk hossı var

Kizlar biraz ozel olucak ama birsey sorucam kendimi bu konuda kotu hissediyorum 2 hamilelik yasadim ama boyle birsey yoktu zaten ilkinde hersey yasaktida 2. De rahattik. Esinizden uzaklastinizmi yoksa bu konuda tek miyim. Yada gunun verdigi yorgunliktan uzak duruyorum bide tabi midebulantisi yasiyorum.

Vallaha kocamı yanıma bi haftadır yaklastiriyorum 😂 adam resmen bana batıyordu

Kızlar cuma günü yaptırdığım tahlilleri sonuçlarını kadın doğumcuya gösterdim erken geldin ama dedi😒baktı sorun yok dedi şükür ama sinir oldum,tahlil sonucu içinde bir dahaki randevuyu beklemem gerekiyormuş sanki çok zor sonuca bakmak,bende belki ultrasonda da tekrar bakar diyordum ama nerdeee😅

İlk kez duydum bunu. Neden beklenmesi gerekiyormuş? Araştırma hastanesinde 7 gün içinde kontrole istediğin gibi gidebiliyorsun. Özeli hiç demiyorum bile.

Kızlar çişinizş yaparken zorlanıyormuaunuz eskıden bıle hızlı hıLı yapabılırdım sımdı oramda bı doluluk var gıbı

Bunu ben de yaşıyorum. Kesintili oluyor idrar çıkarmam. Sabahtan öğlene 3-4 kez, öğlenden geceye kadar 7-8, gece ise hep tuvaletteyim. Tuvaleti yaşam alanına dönüştürmeyi düşünüyorum. :KK45:

akıntida oluo kuzum bide sanki yumurta kabugunu parcalamissin da atmissin gibi minik minik sadece idrarla geliyir.ilacin rengine benziyor.belki ilacin dış kaplamasini atiyordur vucut anlayamadim
Dün bende ilk defa dediğin gibi oldum idrarın içinde yüzüyorlardı normal herhalde bilmiyorum ki şimdi doktordan çıktım hiç bir sorun yok dedi🐥

Selam arkadaşlar, 9 hafta bitti, bugün göğüslerde yumuşama olduğunu ve ağrının kalmadığını hissettim.. Tedirgin olmam gerekiyor mu acaba? Bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı? Dr. kontrolüm çarşamba günü daha... :işsiz:

Benim bulantılar bile kesilse üç dört gündür gerçi halta kullanıyorum ama bende yarın gidicem içimde kötü his yok ama ar ada diyorum bende acaba bisemi oldu diye yarın gördüm mu rahatlarim

İlk kez duydum bunu. Neden beklenmesi gerekiyormuş? Araştırma hastanesinde 7 gün içinde kontrole istediğin gibi gidebiliyorsun. Özeli hiç demiyorum bile.

Bunu ben de yaşıyorum. Kesintili oluyor idrar çıkarmam. Sabahtan öğlene 3-4 kez, öğlenden geceye kadar 7-8, gece ise hep tuvaletteyim. Tuvaleti yaşam alanına dönüştürmeyi düşünüyorum. :KK45:
Valla bende ilk kez yaşadım güya tahlilleri devletteki kadın doğumcuda yaptırayımmdedim sonuçlar için erken gittim diye surat astı,ilçedeyim kuzum burda halledeyim ilk haftaları dedim ama olmayacak doğruu kendi doktoruma sıra alıcam şimdi,eşime anlattım olur mu öyle şey dedi ya bi aksilik varsa tahlillerde erken önlem alınır dedi🤷🏻‍♀️Acil durum hariç gitmem bi daha

Kızlar merhaba ıkı gundur bulantım arttı ve kusmaya basladım ne yesem kusuyorum 6. Haftama girmek üzereyim cubuk kraker ve leblebi dısında yapabileceğim bısey var mı ne önerirsnz??
canım ben ne yaptıysam kusuyorum ama şöyle söylim sabah kahvaltıda yağsız tost yap öğlen patates haşlama , yayla çorbası gibi şeyler yemeye özen göster. Birde yataktan kalmadan etimek ye canım oda biraz mide suyunu alıyor. Ben artık alıştım kusmaya çıkması kolay şeyler yiyip hayatımı kolaylaştırıyorum :) 3 kilo falan verdim Allah yardımcımız olsun buda geçicekk :)

Valla bende ilk kez yaşadım güya tahlilleri devletteki kadın doğumcuda yaptırayımmdedim sonuçlar için erken gittim diye surat astı,ilçedeyim kuzum burda halledeyim ilk haftaları dedim ama olmayacak doğruu kendi doktoruma sıra alıcam şimdi,eşime anlattım olur mu öyle şey dedi ya bi aksilik varsa tahlillerde erken önlem alınır dedi🤷🏻‍♀️Acil durum hariç gitmem bi daha

Anladım güzelim. Kendi doktorun gibisi olmaz herhalde. İhmal etme bence. Artık kalbi de duyulur Allah'ın izniyle, peşinen bilmek lehine olur.

Back