• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
O zaman en şanslı benim eşim 😜
Filiz Hanım yasaklamadımı,kürtaj olduğum bebeğimde ilk muayenede ilişki yok dedi,oğlumda da ilişki yok demişti😅eşim şümdi ona gitmesen mi diyor🙈ama benim sıkıntılıydı o yüzden galiba😅

bana da iliski ve seyahat yasak dedi 5.haftadaydim.kanamam falan yok ama onlem amacli progestan kullaniorum.kzaten bebege odaklanmis durumdayim iliski falan konsantre olamazdim
Ben de ayni şekilde progestan verdi ama şükür şu ana kadar kanamam vs olmadi. Kafami mesgul edip kötü şeyleri dusunmemeye çalışıyorum işe de yariyo

Filiz Hanım yasaklamadımı,kürtaj olduğum bebeğimde ilk muayenede ilişki yok dedi,oğlumda da ilişki yok demişti😅eşim şümdi ona gitmesen mi diyor🙈ama benim sıkıntılıydı o yüzden galiba😅
Yok bize yasak koymamıştı kızımdada bundada hatta 37.haftada bile yasaklamamıştı filiz hanım.

Kontrollerde eşimde oluyor yanımda onun yavru kedi gibi bir bakışı var belki ona kıyamamıştır hiç .

Kizlar biraz ozel olucak ama birsey sorucam kendimi bu konuda kotu hissediyorum 2 hamilelik yasadim ama boyle birsey yoktu zaten ilkinde hersey yasaktida 2. De rahattik. Esinizden uzaklastinizmi yoksa bu konuda tek miyim. Yada gunun verdigi yorgunliktan uzak duruyorum bide tabi midebulantisi yasiyorum.

Bizde sorun yok canım. Doktor da bir sakınca görmedi, gönlünüzce hareket edebilirsiniz dedi.

her gece alarm kurmuş gibi 3 te uyanıyorum sonra yatamıyorum 4 e 5 e kadar, saçma sapan rüyalar ne başı belli ne sonu doğru düzgün de hatırlayamıyorum.. bu uyku düzeni hep mi böyle olacak, uyukluyorum şu an çalışamıyorum da böyle verim alamıyorum :/

Kontrollerde eşimde oluyor yanımda onun yavru kedi gibi bir bakışı var belki ona kıyamamıştır hiç .
Blackkcat Blackkcat 4+4 iken iki damla kanama oldu, yerleşme kanamasıymış tabi doktora gidince öğrendik. O gece ilişki olmuştu. Doktorda eşimle birlikteydik. Baktım kedi gibi duruyor, doktora özellikle onun yanında sordum, yoksa biliyorum kendini suçlayacak kanama için. Daha da doğuma kadar yaklaşmayacak. Doktor gönlünüze göre devam edin, bebeğin konumu iyi yerde deyince yüzüne renk geldi adamın. :KK45:

Bende cumartesi gidecektim ama bugün lekeler arttı belagrisi ve karinagrisi var 2 gundur de bulantilar bitti 4 gibi dra gidicem korkuyorum acikcasi

kızlar bu arada doktor bana düzenli ve sağlıklı beslenemediğim için regenesis adında takviye ilaç önerdi doğuma kadar içeceğim:) sabah tok içince sanki ağzımda balık varmış gibi bi tat duramadım kokudan çok kötü geçirdim günü, çözümü gece uyumadan 1 saat önce içmekle buldum rahatlıkla içebiliyorum:) sıkıntı yapmıyor bilginize

Bende cumartesi gidecektim ama bugün lekeler arttı belagrisi ve karinagrisi var 2 gundur de bulantilar bitti 4 gibi dra gidicem korkuyorum acikcasi
benimde karin agrim oldu bi gece asiri derecede uyutmadi sabah ne agri vardi ne gogus acisi.ertesi gunu tekrar acimaya basladi.olabiliyomus boyle seyler canim

kızlar bu arada doktor bana düzenli ve sağlıklı beslenemediğim için regenesis adında takviye ilaç önerdi doğuma kadar içeceğim:) sabah tok içince sanki ağzımda balık varmış gibi bi tat duramadım kokudan çok kötü geçirdim günü, çözümü gece uyumadan 1 saat önce içmekle buldum rahatlıkla içebiliyorum:) sıkıntı yapmıyor bilginize
banada geçen hafta vermişti canım benim hep gece yatarken aklıma geldiğinden zaten gece içiyordum iyi yapıyormuşum o zaman :)

Kızlar merhaba ıkı gundur bulantım arttı ve kusmaya basladım ne yesem kusuyorum 6. Haftama girmek üzereyim cubuk kraker ve leblebi dısında yapabileceğim bısey var mı ne önerirsnz??

Back