Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cumartesı doktora gıdecegım bulantı için bende ilac isteyeceğim de daha dogal bilen varsa diye cunku leblebi ve kraker de cıkarıyorm calısırken cok zor oluyor
Hanımlar 1 kilo vermişim, ama pantolonumun beli sıktığı için dün akşam bir pantolon aldım. İyi de etmişim. Benim gibi üşüyen tipler için iyiymiş, normalde de giyerim. şu an göğüs altıma kadar çıkıyor, sıcacık.
Bir de ergenliğimde dahi sivilcesizdim. Dün gece yüzümü sivilce basmış. Normal zamanda kullandığım kremleri de kullanmıyorum. Yüz için cilt bakımını nasıl yapmalıyız acaba? Vücut için doğal yağlar ile kurtarıyorum da...
Canım fazlası diyor.
Ben hamileliğimden 3 ay önce kullanmaya başlamama rağmen değerim başlangıç sınırında.
Bir ara burada folbiol isimli folik asit kullanılmaması gerekiyormuş demem sorun olmuştu. Folbiol günlük alınması gereken miktardan neredeyse 50 kat fazla. Ama 0,4 mg olanlar miktar olarak zaten günlük kullanıma uygun.
Ben bu şekilde düşünüyorum. İnşallah bir zararı olmaz bebişlerimize.
Canım fazlası diyor.
Ben hamileliğimden 3 ay önce kullanmaya başlamama rağmen değerim başlangıç sınırında.
Bir ara burada folbiol isimli folik asit kullanılmaması gerekiyormuş demem sorun olmuştu. Folbiol günlük alınması gereken miktardan neredeyse 50 kat fazla. Ama 0,4 mg olanlar miktar olarak zaten günlük kullanıma uygun.
Ben bu şekilde düşünüyorum. İnşallah bir zararı olmaz bebişlerimize.
Kızlar cuma günü yaptırdığım tahlilleri sonuçlarını kadın doğumcuya gösterdim erken geldin ama dedibaktı sorun yok dedi şükür ama sinir oldum,tahlil sonucu içinde bir dahaki randevuyu beklemem gerekiyormuş sanki çok zor sonuca bakmak,bende belki ultrasonda da tekrar bakar diyordum ama nerdeee
folik asiti 12 . haftaya kadar kullanıcaz dedi ve önerdiği marka pregnio fol iyot, daha önce folicdose kullanıyordum bırak onu , pregnioya başla dedi devam ediyorum
Ben hiçbirini içmiyorum doktorum yeşil sebzeler ye dedi . Allahıma bin şükür her kontrolumde evet olması gerektiği gibi haftasına uygun gidiyor dedi . İnsallah böylede devam eder. Normalde de ilaç içmeyi cok sevmem bitkisel yollarla çözmeyi severim .
kizlar afedersiniz idrarimi yaparken kucik beyaz beyaz biseyler gelio sanki yumurta kabugu gibi.gece vajinal progestan kullanioyorum onun parcalari olabilir mi acaba.cumartesi idrarima bakildi cunku temiz cikti
kizlar afedersiniz idrarimi yaparken kucik beyaz beyaz biseyler gelio sanki yumurta kabugu gibi.gece vajinal progestan kullanioyorum onun parcalari olabilir mi acaba.cumartesi idrarima bakildi cunku temiz cikti