• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhabalar kızlar, ne kadar çok konuşmuşsunuz ben yoğunluktan anca bakabildim 🤗

Rüya konusunda katılıyorum o kadar saçma sapan ve gerçekçi rüyalar görüyorumki anlatamam.

Bende cumartesi gidecektim ama bugün lekeler arttı belagrisi ve karinagrisi var 2 gundur de bulantilar bitti 4 gibi dra gidicem korkuyorum acikcasi

Korkma canım, bir şey olmaz inşallah. 🙏🏼 Bize de haber ver.

Kızlar doktorum tv e cıkmıs youtube yazın gorceksınız folik asit kullanırken dikkat diye. Otizm olasılıgını arttırıyormuş . Bi bakın isterseniz.

Hanımlar 1 kilo vermişim, ama pantolonumun beli sıktığı için dün akşam bir pantolon aldım. İyi de etmişim. Benim gibi üşüyen tipler için iyiymiş, normalde de giyerim. şu an göğüs altıma kadar çıkıyor, sıcacık. :KK45:

Bir de ergenliğimde dahi sivilcesizdim. Dün gece yüzümü sivilce basmış. Normal zamanda kullandığım kremleri de kullanmıyorum. Yüz için cilt bakımını nasıl yapmalıyız acaba? Vücut için doğal yağlar ile kurtarıyorum da...
Çok ilginç ben de bugün sivilce çıktığını fark ettim😃

Kontrollerde eşimde oluyor yanımda onun yavru kedi gibi bir bakışı var belki ona kıyamamıştır hiç .
Benim eşimde oluyor yanımda bizede özellikle der ilişki yok diye ikimize bakarak😅oğlumda plasentam öndeydi o yüzdendir

Kızlar doktorum tv e cıkmıs youtube yazın gorceksınız folik asit kullanırken dikkat diye. Otizm olasılıgını arttırıyormuş . Bi bakın isterseniz.
Canım fazlası diyor.
Ben hamileliğimden 3 ay önce kullanmaya başlamama rağmen değerim başlangıç sınırında.
Bir ara burada folbiol isimli folik asit kullanılmaması gerekiyormuş demem sorun olmuştu. Folbiol günlük alınması gereken miktardan neredeyse 50 kat fazla. Ama 0,4 mg olanlar miktar olarak zaten günlük kullanıma uygun.
Ben bu şekilde düşünüyorum. İnşallah bir zararı olmaz bebişlerimize.

Bende izledim 2gündür kafam çok takıldı,ne yapsak şaşırdım ya,hamile kalana kadar folbiol kullandım şimdi folicus plusa geçtim çok hızursuzum😏

Canım fazlası diyor.
Ben hamileliğimden 3 ay önce kullanmaya başlamama rağmen değerim başlangıç sınırında.
Bir ara burada folbiol isimli folik asit kullanılmaması gerekiyormuş demem sorun olmuştu. Folbiol günlük alınması gereken miktardan neredeyse 50 kat fazla. Ama 0,4 mg olanlar miktar olarak zaten günlük kullanıma uygun.
Ben bu şekilde düşünüyorum. İnşallah bir zararı olmaz bebişlerimize.
Ben folık asıt kullanıyorum ayrıca multıvıtamınde alıyorum onun ıcındede var folık asıt

Kızlar cuma günü yaptırdığım tahlilleri sonuçlarını kadın doğumcuya gösterdim erken geldin ama dedi😒baktı sorun yok dedi şükür ama sinir oldum,tahlil sonucu içinde bir dahaki randevuyu beklemem gerekiyormuş sanki çok zor sonuca bakmak,bende belki ultrasonda da tekrar bakar diyordum ama nerdeee😅

folik asiti 12 . haftaya kadar kullanıcaz dedi ve önerdiği marka pregnio fol iyot, daha önce folicdose kullanıyordum bırak onu , pregnioya başla dedi devam ediyorum

Ben hiçbirini içmiyorum doktorum yeşil sebzeler ye dedi . Allahıma bin şükür her kontrolumde evet olması gerektiği gibi haftasına uygun gidiyor dedi . İnsallah böylede devam eder. Normalde de ilaç içmeyi cok sevmem bitkisel yollarla çözmeyi severim .

Bana folık asıt ve vıtamınlerı 20.haftaya kadar kullan dedı

kizlar afedersiniz idrarimi yaparken kucik beyaz beyaz biseyler gelio sanki yumurta kabugu gibi.gece vajinal progestan kullanioyorum onun parcalari olabilir mi acaba.cumartesi idrarima bakildi cunku temiz cikti

Bende vinelac folik asit kullanıyorum. Aslında bitkisel yollardan almak daha güzel olur ama ben riske atamayacağım. İlaç olarak almaya devam :)

Sebzelerde ne kadar folik asit miktarı bulunduğuna dair bir yazı ile karşılaştım. Merak eden olursa bakabilir😊

kizlar afedersiniz idrarimi yaparken kucik beyaz beyaz biseyler gelio sanki yumurta kabugu gibi.gece vajinal progestan kullanioyorum onun parcalari olabilir mi acaba.cumartesi idrarima bakildi cunku temiz cikti
Olabılır canım ama bı drna sor bence

Back