• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
birde bişey sorucam benim gibi aranızda rüyalar alemine dalan varmı.çok fazla rüya görüyorum.bazen kabus bazen çok güzel rüyalar,gece çok sık uyanıyorum birde.sanki kurulu bir alarm var beni uyandırıyor.uykularım çok bölük pörçük.
Evet bende öyleyim sürekli rüya görüp uyanıyorum her gün karma karışık ve iki üç tane

Bu ruyalarla hepımızın bası dertte kızlar:)))

Bir tanesi aklıma geldi şimdi. Ne alakaysa çalıştığım kuruma soba kurmuşlar, patates atıyorlar közlemek için. Sonra alıp tuz, karabiber serpip yiyorum. Kestane de atsanıza diyorum. :KK45:

kızlar doktordan geliyorum bebişimin kalp atışları baslamış =)) sesini duymadım ama ekrandan nası çıtçıt ettiğini gorebildim harika bir duygu gercekten =)
Ayy ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah. Kaçıncı haftadasınız acaba

kızlar doktordan geliyorum bebişimin kalp atışları baslamış =)) sesini duymadım ama ekrandan nası çıtçıt ettiğini gorebildim harika bir duygu gercekten =)
Şükür canım valla sizle beraber bende heyecan yapıyorum. Bende gidebilseydim 🙄

ayy ne güzel canım bende 6+ 4 deyim aslında bugün gidcektim ama 7+1 de gitmeye karar verdim umarım bende cuma günü bu duygularla yaşarım :)

Kızlar merhaba 2 hafta sonra ikili tarama testi yaptırıcam inşallah hayırlı güzel sonuclar alırız. Çanakkale medical park hastanesine gidiyorum ama devlete de gitsem mi diye düşünüyorum. Size danışmak istedim. Burda ki medical park da bebek yaşam ünitesi küvez falan yok. O beni endişelendiriyor. Diğer yandan da doktoruma çok güveniyorum daha önce o hastanede kendı doktorumun yanında calısıyordum kadın doğumda. O yüzden rahatım fakat dogum anında Bi sıkıntı olursa sevk sırasında zaman kaybedebılırız Allah korusun. Riske atmayıp devlette de Bi doktora düzenli gitsem mi diyorum :/

Gunaydin, bende de durum ayni. Uzun metraj film gibi ruyalarim. Araya reklam alsam, sponsorluk versem anormal gelmeyecek kadar hem de. Her gece 2 defa ayni satte uyaniriyorum. Su ic, tuvalet, uyumaya calis derken harap oluyorum.
Doktor hepsinin normal oldugunu soyledi. Bir de ben bir app kullaniyorum. Orada neredeyse gunu gune yazilan seyler tutuyor. Faydali bilgiler var.
App ne canım

Kızlar selem 27 aralıkta doktor keseyi görmüştü şimdi başka bir doktora başlıcam tavsiye ile , 10 ocak gününe randevu aldım sizce o gün kalp atışını duyabilir miyiz 7+1 olucam o zaman ? benimle aynı tarihte olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ?
Duyarsın canım :) duyamazsanda gösterir kalp atışını doktor bende 7 de duymuştum

yeahhh😻😻darısı bizlere bende bugün 6+0 oldum beklemedeyim
Kızlar merhaba 2 hafta sonra ikili tarama testi yaptırıcam inşallah hayırlı güzel sonuclar alırız. Çanakkale medical park hastanesine gidiyorum ama devlete de gitsem mi diye düşünüyorum. Size danışmak istedim. Burda ki medical park da bebek yaşam ünitesi küvez falan yok. O beni endişelendiriyor. Diğer yandan da doktoruma çok güveniyorum daha önce o hastanede kendı doktorumun yanında calısıyordum kadın doğumda. O yüzden rahatım fakat dogum anında Bi sıkıntı olursa sevk sırasında zaman kaybedebılırız Allah korusun. Riske atmayıp devlette de Bi doktora düzenli gitsem mi diyorum :/
inşallh güzel sonuçlar alırsın canım🥰bence devlettede girişiniz olmalı o zaman,bende bi ara eğitim araştırmadan sıra alıp kayıt yaptırmış olucam öncelikle şu kalbi bi duyayım☺️

Back