anladim kuzum 7+1 di benim 144 cikti da dusuk mu yuksek mi bilemedim karsilastirayim dedimAraştırmada ki demedi bugün ama
İlk kalp atışını dinlediğimizde (7+2) özeldeki doktorum 160 demişti canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim kuzum 7+1 di benim 144 cikti da dusuk mu yuksek mi bilemedim karsilastirayim dedimAraştırmada ki demedi bugün ama
zaten erkekler erken öğreniliyormuş dediler.ben kızımı 12 inci haftada hemen öğrendim söylediler.inşallah hep güzelhaberlerle geliriz .İnşallah canım çok istiyorum bir oğlum olmasını ama her duam hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Güzel haberler veririz.. Sabah bir arkadaş yazmıştı temmuz anneleri öğrenmeye başlamış erkek miş genel
Canım bebeklerinde haftasına göre kalp atımları vs değişiyor. Doktor bir sıkıntı var demediği sürece hiç mi hiçç takılma kendini de üzmeanladim kuzum 7+1 di benim 144 cikti da dusuk mu yuksek mi bilemedim karsilastirayim dedim
ağustos kızmı yoksabende dun usenmedim temmuz annelerini okudum canim.12.haftada ogrenmisler.nerdeyse 1 ay sonra bende ogrenirim insallah
ben valla hiç sormadım .ama baya hızlı atıyodu.kağıtta yazıyormuCanım bebeklerinde haftasına göre kalp atımları vs değişiyor. Doktor bir sıkıntı var demediği sürece hiç mi hiçç takılma kendini de üzme
Bende şeyden dolayı soruyorsun sandım bir teori daha var ya
Kalp atışı 140 altıysa erkek üstüyse kız diye
Eğer kalp atımı sırasında kağıt verdiyse yazarben valla hiç sormadım .ama baya hızlı atıyodu.kağıtta yazıyormu
kiz istiyorum ama erkek hissediyorum. ben.insallah kizlar bize kalirağustos kızmı yoksa
acanım gerçekten gönlünden geçeni rabbim nasip etsin.kiz istiyorum ama erkek hissediyorum. ben.insallah kizlar bize kalir
169 yazıyorEğer kalp atımı sırasında kağıt verdiyse yazar
Da-hr karşısında 159 yazıyor doktor bana 160 dedi yuvarlama.
kızımınkinede bakcam şimdiCanım bebeklerinde haftasına göre kalp atımları vs değişiyor. Doktor bir sıkıntı var demediği sürece hiç mi hiçç takılma kendini de üzme
Bende şeyden dolayı soruyorsun sandım bir teori daha var ya
Kalp atışı 140 altıysa erkek üstüyse kız diye
Bi bakıp söyler misin canım merak ettim doğru mudur diyekızımınkinede bakcam şimdi
Teoriye göre 140üsyinde kalp atımı kzo ebşat bakalım tutacak mıAraştırmada ki demedi bugün ama
bende dun usenmedim temmuz annelerini okudum canim.12.haftada ogrenmisler.nerdeyse 1 ay sonra bende ogrenirim insallah
zaten erkekler erken öğreniliyormuş dediler.ben kızımı 12 inci haftada hemen öğrendim söylediler.inşallah hep güzelhaberlerle geliriz .
Kızlar senin olsun oğlanlar bizim inşallahkiz istiyorum ama erkek hissediyorum. ben.insallah kizlar bize kalir
kese konumuna görede kız canım.çin takvimine göre erkek rus takvimi erkek bakalım ne çıkarsaTeoriye göre 140üsyinde kalp atımı kzo ebşat bakalım tutacak mı
Yaabaktım canım april wind.ama kızımın o ritim şeysi yavaş duruyor .zaten benim kızım nub teorisine bilene uymuyo erkek gibiydi 2 bucuk yasına kadar sacları döküldü kıza benzemiyordu.o sonradan döndü kıza
yani şimdi ben bilebir teori yaparım.Yaa
Zaten hiçbirinin %100ü yok canım ya maksat eğlence olsun işte zaten iki seçenek var %50 ihtimal var
Kotu kokulu degil bikac gundur boyle koyu degil rengi de ama ilk gebelik o yüzden korkuyorum inşallah önemli bisey değildirBu haftalarda akıntı artar canım ama kötü kokulu değilse sıkıntı değildir. Sen sıkma canını