• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah canım çok istiyorum bir oğlum olmasını ama her duam hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Güzel haberler veririz.. Sabah bir arkadaş yazmıştı temmuz anneleri öğrenmeye başlamış erkek miş genel
zaten erkekler erken öğreniliyormuş dediler.ben kızımı 12 inci haftada hemen öğrendim söylediler.inşallah hep güzelhaberlerle geliriz .

anladim kuzum 7+1 di benim 144 cikti da dusuk mu yuksek mi bilemedim karsilastirayim dedim
Canım bebeklerinde haftasına göre kalp atımları vs değişiyor. Doktor bir sıkıntı var demediği sürece hiç mi hiçç takılma kendini de üzme 🥰
Bende şeyden dolayı soruyorsun sandım bir teori daha var ya
Kalp atışı 140 altıysa erkek üstüyse kız diye ☺️☺️

Canım bebeklerinde haftasına göre kalp atımları vs değişiyor. Doktor bir sıkıntı var demediği sürece hiç mi hiçç takılma kendini de üzme 🥰
ben valla hiç sormadım .ama baya hızlı atıyodu.kağıtta yazıyormu

kızımınkinede bakcam şimdi😂

bende dun usenmedim temmuz annelerini okudum canim.12.haftada ogrenmisler.nerdeyse 1 ay sonra bende ogrenirim insallah😊

İnşallah canım benim daha var 😊
zaten erkekler erken öğreniliyormuş dediler.ben kızımı 12 inci haftada hemen öğrendim söylediler.inşallah hep güzelhaberlerle geliriz .

İnşallah canım ya ben meraktayım 😊
kiz istiyorum ama erkek hissediyorum. ben.insallah kizlar bize kalir😁
Kızlar senin olsun oğlanlar bizim inşallah 😊

baktım canım april wind.ama kızımın o ritim şeysi yavaş duruyor .zaten benim kızım nub teorisine bilene uymuyo 😂erkek gibiydi 2 bucuk yasına kadar sacları döküldü kıza benzemiyordu.o sonradan döndü kıza😂

şimdi popo altında saçları var.ama kızım olsun dedik saçını yaparım.saçlar döküldü kel kaldı bide bitek üstü yan kısımlar vardı şimdide kızım taratmıyor sıksık😂böyle işte kader

baktım canım april wind.ama kızımın o ritim şeysi yavaş duruyor .zaten benim kızım nub teorisine bilene uymuyo 😂erkek gibiydi 2 bucuk yasına kadar sacları döküldü kıza benzemiyordu.o sonradan döndü kıza😂
Yaa 😂😂
Zaten hiçbirinin %100ü yok canım ya maksat eğlence olsun işte zaten iki seçenek var %50 ihtimal var 🤪

Back