- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Ay ins abisi cok kiz istiyordu bize kizip duruyordu kiz kardes istiyorum diye belki onun duasi kabul olur.burda yiyecek ekmeği varmış.hayırlısı olsun desene kız olursaevinin prensesi geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ins abisi cok kiz istiyordu bize kizip duruyordu kiz kardes istiyorum diye belki onun duasi kabul olur.burda yiyecek ekmeği varmış.hayırlısı olsun desene kız olursaevinin prensesi geliyor.
Bende baska bor hesap biliyorum erkeklerde tutmus bakalim bunda tutucakmi.
[/QUOTEnasıl hesap bizde yapalım
Benimde ilk ogluma kiz dedi erkek oldu. 2 ogluma erkek dedi dogru cikti.bende baktım erkek gösteriyor kızımda doğruçıkmıştı
allah çocukların duasını kabul eder.erkek çocuklar erkek kardeş ister geneldeAy ins abisi cok kiz istiyordu bize kizip duruyordu kiz kardes istiyorum diye belki onun duasi kabul olur.
Evet ilk kardesini erkek istiyordu oylede oldu. Sonra buyuyunce kiz istemeye basladi.allah çocukların duasını kabul eder.erkek çocuklar erkek kardeş ister genelde
son adet tarihimi hamile kalınan ayMesela kendimden hesapliyorum. 31+12=43
43-9=34
Yas+hamile kalinan ay=toplami
Toplami-9=34 sonuc coft cikarsa kiz sonuc tek cikarsa erkek.
o zaman son adet değilHamile kalinan ay
Genelde hesaplamalar dogru yapilinca tutuyor. Tutmayanlarinda hesabi yanlis felanda olabiliyorMesela kendimden hesapliyorum. 31+12=43
43-9=34
Yas+hamile kalinan ay=toplami
Toplami-9=34 sonuc coft cikarsa kiz sonuc tek cikarsa erkek.
son adetse kız çıkar hamile kalınan aysa erkekHamile kalinan ay
Yok degil yumurtlama tarihini aliyor hesaplamao zaman son adet değil
sen kaç haftalık gebesın cnmEvet ilk kardesini erkek istiyordu oylede oldu. Sonra buyuyunce kiz istemeye basladi.
Suan 5 haftanin icindeyimsen kaç haftalık gebesın cnm
tamam söyliyim .29 yaşındayım 1990 subat doğumluyum 25 ekim son adetim .ama kasımda hamile kaldımIsterseniz bakim size ama tabi sadece tahmin bunlar
evet canım bakalım çıkacakmı .benim az var sana öğrenmeme.teşekkür ederim baktığın için bu arada29+11=40
40-9=31 erkek cikiyor. Hayirlisi olsun bakalim tutucakmi
benim canım cumartesigünü 10+1 olacak inşallah29+11=40
40-9=31 erkek cikiyor. Hayirlisi olsun bakalim tutucakmi
Rica ederim. Evet sizin az kalmis. Erkek olursa erken gosteriyorlar kendilerini.evet canım bakalım çıkacakmı .benim az var sana öğrenmeme.teşekkür ederim baktığın için bu arada