• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde ilk erkek once sağlıklı sihaatlı olsunlar insqllah ve tabiki hayırlı birde kızım olsun çok istiyorum 😍😄
Amin ınslahhh bende öyle ama sadece kız hissediyorum ben çok istemiyorum sonra olmuyor ama içimizden geçiriyoruz işte insan olmayanı istiyor allahım önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize isteyen herkese🙇🙏

Merhabe kizlar bugun beta hcg sonuclari aldim ama sonuclar cok yuksek geldi bana son adet tarihim aralik 6 beta hcg 2499 . Sizde nedendir ?

Merhabe kizlar bugun beta hcg sonuclari aldim ama sonuclar cok yuksek geldi bana son adet tarihim aralik 6 beta hcg 2499 . Sizde nedendir ?
Erken döllenme olmuştur.
Benim de adet günü ortalama 5000 falandı.
Adetim gecikti keseyi gördüm zaten erken döllenme olduğu için.

Gunaydin kizlar. Benim 2 kere oldu burnum kaniyor varmi sizlerdede burun kanamasi.

Erken döllenme olabilir. Çoğul gebelik olabilir. Hoş ben çok takılmam beta hcge. İki hamileliğimde de birer kez kan verdim. Yarın yada garanti olsun diye cuma doktora git görürsün keseyi canım.

cinsiyeti merak eden kimler ben çok merak ediyorum😊
Ben merak ediyorum. 😁 Kızımdada çok etmiştim oda 22. Haftaya kadar açmamıştı tam net diildi. Kemik yapısından kız gibi demiştik 16 da ama doktor cinsel organı görmeden kesin diyemem demişti. Sanırım çok merak etmemek lazım bekletiyor bıdıklar merak edince. Arkadaşım meraksızdı 12. Haftada erkek diye öğrenmişti. 😂

Ben merak ediyorum. 😁 Kızımdada çok etmiştim oda 22. Haftaya kadar açmamıştı tam net diildi. Kemik yapısından kız gibi demiştik 16 da ama doktor cinsel organı görmeden kesin diyemem demişti. Sanırım çok merak etmemek lazım bekletiyor bıdıklar merak edince. Arkadaşım meraksızdı 12. Haftada erkek diye öğrenmişti. 😂
bende kızımda 12. haftada öğrendim.😂

kemik yapısından nasıl anlaşılıyor acaba.

hep merak ediyorum .acaba doktorlar önceden anlayabiliyorlarmı diye.

Baya yuksek sizinki benimkide yuksek ti ama 5 gun gecmisti 2113 du.

Bende baska bor hesap biliyorum erkeklerde tutmus bakalim bunda tutucakmi.

Back