• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar benim kusmam bulantı yok ama ara ara ayaklarım buz kesiliyor ısınmıyor. Benim gibi olan var mı?

Selam hanimlar zorlu hamilelik gecirenlere yardim etsin Rabbim. Benim bulantim yok ama halsizlik bas donmesi ve bel ağrısi kasık ağrısı had safhada. Ayakta fazla kalınca mahvoluyorum. Normal mi sizce
Benim de sadece halsizlik ve başdönmesi oluyor. Hafif de mide bulantısı var ama uzun süre oturup kalktığımda gözüm kararıyor resmen halsizlikten. başka da hiç bir belirtim yok

İki gündür sınırlı ve stresli günler geçiriyorum bugün leke geldi çok kötüyüm karnimda ve belimde ağrılar var çok korkuyorum Allah'ım nolur bişey olmasın yalvarırım sana nolur benimle kal meleğim

İki gündür sınırlı ve stresli günler geçiriyorum bugün leke geldi çok kötüyüm karnimda ve belimde ağrılar var çok korkuyorum Allah'ım nolur bişey olmasın yalvarırım sana nolur benimle kal meleğim
Aynı günmüş tahmini doğum tarihimiz benimde hep leke geldi kasık ağrım oluyordu bel ağrım ben şimdi progesta kullanıyorum doktorum başlattı ilk hemen iğne vurdurdu işte cumartesi randevum var kese için inş götüründe rahatlarız hayırlısı ile sen keseyi gördün mu..korma dinlen agria işler yapma boş olunca hep uzan

Cuma randevum var gidince soylicem.

İnşallah önemli birşey yoktur. Bende 14ocağa randevu alabildim. Valla sanki hiç hamile değilmişim gibi. Belkide öyle olmasını istiyorum diye bilmiyorum ruh hali. Karman karışık. Sende öyle misin?

İnşallah önemli birşey yoktur. Bende 14ocağa randevu alabildim. Valla sanki hiç hamile değilmişim gibi. Belkide öyle olmasını istiyorum diye bilmiyorum ruh hali. Karman karışık. Sende öyle misin?
Valla bende keske hissetmesem ama kasik bel agrilari mide bulantisi kendini hissettiriyor.

Ins birsey yoktur siz stres yapmayin iyi dusunun iyi olsun meleginiz.

Serum taktirinca nasıl yiyebiliyorsun benim anca vücut direncim yerine geliyor onun dışında kusmaya devam ediyorum 😐
Ben birincide öyleydim canım gastritimde vardı serum bile geçirmezdi ama sonra tedavimi olmuştum heralde ondan bir kaç saatde olsa rahat ettirdi serum beni tabi şimdi yine aynıyım bitik durumdayim 😔😔

Kızlar benim kusmam bulantı yok ama ara ara ayaklarım buz kesiliyor ısınmıyor. Benim gibi olan var mı?
Benim ayaklarımda öyle klima hariç elektirikli soba hep ayaklarımın onunde

Hamilelikte oluyormuş kızlar. Ben hamile değilken bile ayaklarım hep üşürdü. Aynı şekilde devam ediyor. Geceleri hep sıcak su torbasını ayaklarımın oraya koyar öyle ısınabilirim anca.

Valla bende keske hissetmesem ama kasik bel agrilari mide bulantisi kendini hissettiriyor.

Benim de kasık ağrım oluyor ara ara ama en büyük sıkıntı ayaklarım buz kesiyor ısınmıyor. Doktora gitmek istiyorum aslında bende merak ediyorum gerçekten var mı diye 🙈
Benim ayaklarımda öyle klima hariç elektirikli soba hep ayaklarımın onunde

Acaba neden öyle oluyor mide bulantısından daha zor sanki bu

Back