• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Valla ben bugğn ilk moral bozukluğunu yaşadım. Öğretmenimize söyledim bana diyor sen oğlan arıyorsun bence falan filan ya isteyerek olmuş olsa sana niye yalan söyleyeyim ki.

Bosver sen dinleme onlari bos bos konusuyorlar. Banada aynisini dicekler ozellikle eltimler erkek olursa cok dalga gecicekler. Ama sonucta bizim elimizde değil.

120 aldım şuan odada duruyor boş boş şuan en ağır ilacı kullanıyorum zofran ona rahmen her yediğimi çıkartıyorum 😑 ama geven hafta göre daha iyiyim yada bu duruma alıştım artık
İnşallah geçiyordur canım öyle düşün ben öyle düşünmeye çalışıyorum 😓

İnşallah geçiyordur canım öyle düşün ben öyle düşünmeye çalışıyorum 😓
Mide bulantosi gercekten cok zor. Acliktan usuyorum bakmam gereken 3 adam var evde mutfak kokusu mahvediyor beni. Elim kolum kalkmiyor bulanti guzunden.

Kızlar bulantiya dayanamadım gittim serum taktırdım ya inanın şu an nefes aldığımı hissediyorum allahım ne kadar güzel birşeymiş ya insan gerçekten sağlığının kıymetini böyle zamnlarda anlıyor herşeyi yedim o kadar güzel geldiki ama biliyorumki sabah kabus devam edecek 😢😢😢

Kızlar bulantiya dayanamadım gittim serum taktırdım ya inanın şu an nefes aldığımı hissediyorum allahım ne kadar güzel birşeymiş ya insan gerçekten sağlığının kıymetini böyle zamnlarda anlıyor herşeyi yedim o kadar güzel geldiki ama biliyorumki sabah kabus devam edecek 😢😢😢
İyi yapmışsınız o noktaya gelince insanın gözü hiçbir şey görmüyor beni ertesi günü idare etti serum sonra geri başladı.ama bir yemek yemisimki hastaneden gelince😁

Bu arada yeni yıla çıkararak gireceğim ben de herhalde sadece yarım dilim portakal bu hale koydu .hiç iyi gelmiyor bana tövbe yemem .şu icemedigim için içim yandı ağzıma bı.lokma atayım dedim lavabodan çıkamıyorum 1 saattir

Bu arada yeni yıla çıkararak gireceğim ben de herhalde sadece yarım dilim portakal bu hale koydu .hiç iyi gelmiyor bana tövbe yemem .şu icemedigim için içim yandı ağzıma bı.lokma atayım dedim lavabodan çıkamıyorum 1 saattir
Cok gecmıs olsun kacıncı haftadasın?

Hayırlısı inşallah Allah gönlümüze göre versin hayırlısını.

O zaman Allah gönlüne göre sana hayırlı bir kız evlat versin. Biz Rabbim den istiyoruz bence sakıncası yok. İnşallah hakkımızda hayırlı evlatlar verir. Bende hayırlısı ile oğlum olsun istiyorum bşr tarafım evet oğlun olacak derken içimden daha derinden bir ses hayır bu da kız diyor. Ama kızım olursa onu da çok seveceğim oda benim parçam. Sadece 3kızım olduğu için oğlum olmasını istemem bence yadırganacak birşey değil.

Bursa. 1990 doğumluyum.son adet 17.11.2019 4. Gebelik. Valla içinden ne geçiyor erkek ama diğer bir ses kız diyor bilmiyorum 🙊 75 kilo ile başladım.

Valla ne yapacağımı bende şaşırdım artık. Komple bağlayan yaştan dolayı eş izni istiyorlar eşimde ona karşı. Daha da dikkat edeceğiz. İnşallah Rabbim utandırmasın verdiği bu evlatları layıkıyla yetiştirmek nasip olsun. Ahirette davacı değil de şahit olsunlar
ü
Hayırlısı inşallah Allah gönlümüze göre versin hayırlısını.

O zaman Allah gönlüne göre sana hayırlı bir kız evlat versin. Biz Rabbim den istiyoruz bence sakıncası yok. İnşallah hakkımızda hayırlı evlatlar verir. Bende hayırlısı ile oğlum olsun istiyorum bşr tarafım evet oğlun olacak derken içimden daha derinden bir ses hayır bu da kız diyor. Ama kızım olursa onu da çok seveceğim oda benim parçam. Sadece 3kızım olduğu için oğlum olmasını istemem bence yadırganacak birşey değil.

Bursa. 1990 doğumluyum.son adet 17.11.2019 4. Gebelik. Valla içinden ne geçiyor erkek ama diğer bir ses kız diyor bilmiyorum 🙊 75 kilo ile başladım.

Valla ne yapacağımı bende şaşırdım artık. Komple bağlayan yaştan dolayı eş izni istiyorlar eşimde ona karşı. Daha da dikkat edeceğiz. İnşallah Rabbim utandırmasın verdiği bu evlatları layıkıyla yetiştirmek nasip olsun. Ahirette davacı değil de şahit olsunlar
amin canım benimde bir kızım var tabiki kızda olsa erkekte olsa evlattır.rabbim salih vicdan sahibi sağlıklı evlat nasip eylesın öncelikle

canım ekşi meyvelerden uzak dur.ekşi hiçbişey yeme salatalık ye bol bol.

birde canım yağlı baharatlı şeylerden uzak dur.düzenli beslen bol bol uyu .benım sudan bile midem bulanıyordu gectı allahıma şükür

Back