17 ocakta ikilitaramayagideceğimbakalım inşallah sonuç iyi çıkar29+11=40
40-9=31 erkek cikiyor. Hayirlisi olsun bakalim tutucakmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 ocakta ikilitaramayagideceğimbakalım inşallah sonuç iyi çıkar29+11=40
40-9=31 erkek cikiyor. Hayirlisi olsun bakalim tutucakmi
benim kızımda 12. haftada gösterdi.Rica ederim. Evet sizin az kalmis. Erkek olursa erken gosteriyorlar kendilerini.
bakalım ağustos annelerinden ilk kim öğrenecek cinsiyetiRica ederim. Evet sizin az kalmis. Erkek olursa erken gosteriyorlar kendilerini.
Canım doktor kontrolündeydim,11.günüm yumurtam 25mm di çatlamak üzere dedi doktor,1-2 günde çatlamıştır heralde,normalde 15.günde çatlardı yumurtam ovü testi yapıyordum öncedenValla ben bugğn ilk moral bozukluğunu yaşadım. Öğretmenimize söyledim bana diyor sen oğlan arıyorsun bence falan filan ya isteyerek olmuş olsa sana niye yalan söyleyeyim ki. İnsanlardaki bu ön yargı insanı üzüyor.
Zaman geçtikçe alışacaksın
İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin canım. Sana kız bana hayırlı erkek evlat hasreti ile yananlara hayırlı evlat nasip etsin inşallah eb
Nasıl tahmin edebiliyorsun?
Oy oyy o işler var,ben daha keseyi görmedim,inşallh sonuçlar iyi çıkar canım17 ocakta ikilitaramayagideceğimbakalım inşallah sonuç iyi çıkar
görürsün inşallah kuzum merak etmeOy oyy o işler var,ben daha keseyi görmedim,inşallh sonuçlar iyi çıkar canım
her ikiside var nasılsarabbim gönlüne göre versin1kızım,1oğlum var hamdolsun onlaraen meraksız benim galiba burda çünkü cinsiyet öğrenmicez
İnşallha yaTedirginim martta 10haftalık kalbi durdu gelişim geriliği vardı eylülde de kimyasal yaşadımama Allaha sığındım bu sefer kafam çok rahat inanıyorum meleğim benimlegörürsün inşallah kuzum merak etme
bende boş gebelik yaşadım geçtiğimiz mayıs ayında zorunlu kürtaj oldum. 9 haftalıktı.rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimizeİnşallha yaTedirginim martta 10haftalık kalbi durdu gelişim geriliği vardı eylülde de kimyasal yaşadımama Allaha sığındım bu sefer kafam çok rahat inanıyorum meleğim benimle
Gelişim geriliği nasıl oluyor.benimde bu hamileliğim bikac hafta geriden geliyor.sadece haftaya uyumlu olmamasimi gelişim geriliği oluyor.fetuse test yapıldığı bir sorun çıktımı acabaİnşallha yaTedirginim martta 10haftalık kalbi durdu gelişim geriliği vardı eylülde de kimyasal yaşadımama Allaha sığındım bu sefer kafam çok rahat inanıyorum meleğim benimle
İnşallah geçiyordur canım öyle düşün ben öyle düşünmeye çalışıyorum
Kızlar bulantiya dayanamadım gittim serum taktırdım ya inanın şu an nefes aldığımı hissediyorum allahım ne kadar güzel birşeymiş ya insan gerçekten sağlığının kıymetini böyle zamnlarda anlıyor herşeyi yedim o kadar güzel geldiki ama biliyorumki sabah kabus devam edecek
Gunaydin kizlar. Benim 2 kere oldu burnum kaniyor varmi sizlerdede burun kanamasi.
ben soranus tup bebek merkezinde yaptirdim 15 bin tedavi ucreti ilk denememde tuttu sukur ama daha sonraki muayanelerde tahlillerde hala para oduyorum evet tecrubeli doktorlar ama biraz ilgisizler yani ben simdi mecbur iraya devam ediyorum hala kontrollerime 2 haftadia bir cagiriyo ve hep alttan bakiliyo kalp dinletmiyolar yani bir suru kendince yontemleri varmerhaba,
ben de araştırıyorum nerede yaptırdınız. doktor ve fiyat bilgisi paylaşabilir misin rica etsem ?
Cok gecmis olsun.Umarim en kisa surede saglikli bir gebelik yasarsinBen aranızdan ayrılıyorum nasip değilmiş 7 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin hepinize güzel hamilelikler sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olsun Allaha emanet olun
ü
amin canım benimde bir kızım var tabiki kızda olsa erkekte olsa evlattır.rabbim salih vicdan sahibi sağlıklı evlat nasip eylesın öncelikle
Bir doktora mı gözüksen acaba ?Gunaydin kizlar. Benim 2 kere oldu burnum kaniyor varmi sizlerdede burun kanamasi.
cinsiyeti merak eden kimler ben çok merak ediyorum
17 ocakta ikilitaramayagideceğimbakalım inşallah sonuç iyi çıkar