• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Valla ben bugğn ilk moral bozukluğunu yaşadım. Öğretmenimize söyledim bana diyor sen oğlan arıyorsun bence falan filan ya isteyerek olmuş olsa sana niye yalan söyleyeyim ki. İnsanlardaki bu ön yargı insanı üzüyor.

Zaman geçtikçe alışacaksın 😊

İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin canım. Sana kız bana hayırlı erkek evlat hasreti ile yananlara hayırlı evlat nasip etsin inşallah eb
Nasıl tahmin edebiliyorsun?
Canım doktor kontrolündeydim,11.günüm yumurtam 25mm di çatlamak üzere dedi doktor,1-2 günde çatlamıştır heralde,normalde 15.günde çatlardı yumurtam ovü testi yapıyordum önceden

İnşallha ya🤲🏻Tedirginim martta 10haftalık kalbi durdu gelişim geriliği vardı eylülde de kimyasal yaşadım😕ama Allaha sığındım bu sefer kafam çok rahat inanıyorum meleğim benimle
bende boş gebelik yaşadım geçtiğimiz mayıs ayında zorunlu kürtaj oldum. 9 haftalıktı.rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize

İnşallha ya🤲🏻Tedirginim martta 10haftalık kalbi durdu gelişim geriliği vardı eylülde de kimyasal yaşadım😕ama Allaha sığındım bu sefer kafam çok rahat inanıyorum meleğim benimle
Gelişim geriliği nasıl oluyor.benimde bu hamileliğim bikac hafta geriden geliyor.sadece haftaya uyumlu olmamasimi gelişim geriliği oluyor.fetuse test yapıldığı bir sorun çıktımı acaba

İnşallah geçiyordur canım öyle düşün ben öyle düşünmeye çalışıyorum 😓

Düşünüyorum ama ne fayda 😂😂 o değil haftaya raporumda bitiyor iş yerinde ne yapcam bilmiyorum 20 gündür evdeyim dahada rapor alma şansım yok inşallah haftaya kadar azalır 😐

Kızlar bulantiya dayanamadım gittim serum taktırdım ya inanın şu an nefes aldığımı hissediyorum allahım ne kadar güzel birşeymiş ya insan gerçekten sağlığının kıymetini böyle zamnlarda anlıyor herşeyi yedim o kadar güzel geldiki ama biliyorumki sabah kabus devam edecek 😢😢😢

Serum taktirinca nasıl yiyebiliyorsun benim anca vücut direncim yerine geliyor onun dışında kusmaya devam ediyorum 😐

Selam hanimlar zorlu hamilelik gecirenlere yardim etsin Rabbim. Benim bulantim yok ama halsizlik bas donmesi ve bel ağrısi kasık ağrısı had safhada. Ayakta fazla kalınca mahvoluyorum. Normal mi sizce

merhaba,
ben de araştırıyorum nerede yaptırdınız. doktor ve fiyat bilgisi paylaşabilir misin rica etsem ?
ben soranus tup bebek merkezinde yaptirdim 15 bin tedavi ucreti ilk denememde tuttu sukur ama daha sonraki muayanelerde tahlillerde hala para oduyorum evet tecrubeli doktorlar ama biraz ilgisizler yani ben simdi mecbur iraya devam ediyorum hala kontrollerime 2 haftadia bir cagiriyo ve hep alttan bakiliyo kalp dinletmiyolar yani bir suru kendince yontemleri var

Back