Hadi ya gebelik okulunda bunu söylediler demek alıp denesek mi canım ya fiyatı sanki biraz pahalı gibi ama bilemedimDuymustum c1nim gebelik okuluna gidiyorum ben ordaki hemşire söylemişti çoğu gebede işe yarıyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya gebelik okulunda bunu söylediler demek alıp denesek mi canım ya fiyatı sanki biraz pahalı gibi ama bilemedimDuymustum c1nim gebelik okuluna gidiyorum ben ordaki hemşire söylemişti çoğu gebede işe yarıyormuş.
Devlete gittim saat gec olduğu icin onlar da hele ki acildekiler pek umursamiyo istemedigim haldd vajinadan bakmaya calisti neyseki acil bi hasta geldi yarida birakti gitti geri geldi karindan bakti. Ufacik bi kan seni bu kadar endiselendirdiyse vajinadan bakmam lazim dedi. Ben de dedim kan uyusmazligi var ve rahim agzina yakinmis ayrica bundan hemen once düşük yaptim dedim (kimyasal) ondan sonra bisey demzdi ama kalp atimini duydum gitmicem 24 ocakta muaynem var o tarihe kadar evdeyim insCanım swn nasıl oldun?ne dedı dr aklım sendeydı
Bilmiyorum canim ben 1 kere yaşadım bulantiyi şükür sıkıntım yok o konuda ama denemekte fayda varHadi ya gebelik okulunda bunu söylediler demek alıp denesek mi canım ya fiyatı sanki biraz pahalı gibi ama bilemedim
İşe yarıyorsa bende alıcam çünkü bitik bir haldeyimDuymustum c1nim gebelik okuluna gidiyorum ben ordaki hemşire söylemişti çoğu gebede işe yarıyormuş.
Hıc endıaw erme kuzummDevlete gittim saat gec olduğu icin onlar da hele ki acildekiler pek umursamiyo istemedigim haldd vajinadan bakmaya calisti neyseki acil bi hasta geldi yarida birakti gitti geri geldi karindan bakti. Ufacik bi kan seni bu kadar endiselendirdiyse vajinadan bakmam lazim dedi. Ben de dedim kan uyusmazligi var ve rahim agzina yakinmis ayrica bundan hemen once düşük yaptim dedim (kimyasal) ondan sonra bisey demzdi ama kalp atimini duydum gitmicem 24 ocakta muaynem var o tarihe kadar evdeyim ins
Yok canim iyiyim zaten evdeyim gitmicem cok sıkıntı bi durum olmadığı takdirdeHıc endıaw erme kuzumm
Denemedim canim sadece gebelik okulundaki eğitim veren hemşire söylemişti deneyin benceİşe yarıyorsa bende alıcam çünkü bitik bir haldeyim
Saglıkla ılerlesın ınsallah canımmYok canim iyiyim zaten evdeyim gitmicem cok sıkıntı bi durum olmadığı takdirde
Inşallah canım ins hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucaklarimizaSaglıkla ılerlesın ınsallah canımm
Yolun çok başındayız,Allahın izniyle tedirgin olduğumuz bu günler geçecek,hemüz bende gitmedim doktora ama bu sefer benimle meleğim inanıyorumP
Perşembe günü kontrolum var bi hayırlısı ile doğursam ya korkuyorum her an birşey olcak diye :)
Maşallah o minnak kalbeeebenimde erken döllenme diye düşünüyorum bi kaç günKalp atışımızı duyduk
1,3 cm olmuş bile minik bebeğim❤
7+4 haftaya uyumluyuz, erken döllenme olduğunu biliyordum zaten
Masallahh:)en son ne zaman gıtmıstın dr a saglıkla ılerlesın ınsallahKalp atışımızı duyduk
1,3 cm olmuş bile minik bebeğim❤
7+4 haftaya uyumluyuz, erken döllenme olduğunu biliyordum zaten
Canım ben bugün eczaneyi arayıp sordum ben de alıcam çünkü mahvoldum eczane 150 dedi ama internette 100 120 arasında değişiyorİşe yarıyorsa bende alıcam çünkü bitik bir haldeyim
Canım ne kadardı fiyatı aldığınınBulantı bilekligini soranlara ben aldırdım eşime ama hiç bir faydasını göremedim 5 kilo verdim vermeye de devam ediyorum kimisinde ise yarıyormuş denemek lazım
Canım ne kadardı fiyatı aldığının
Ben 6+1ım hıx bulantım yok sen kacıncı haftadasın?120 aldım şuan odada duruyor boş boş şuan en ağır ilacı kullanıyorum zofran ona rahmen her yediğimi çıkartıyorum ama geven hafta göre daha iyiyim yada bu duruma alıştım artık
Sanirim bizim bebislerin hem supriz olmasi hemde cocuklarin cok olmasindan dolayi o heves kalmamos yada bana kendiminki oyle geliyor. Hicbirsey yapasim yok.
Aynen öyle biz sabırsızlanıyoruz bekleyemiyoruz
İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin canım. Sana kız bana hayırlı erkek evlat hasreti ile yananlara hayırlı evlat nasip etsin inşallah ebHerkese mutlu seneler rabbim yeni senimize hayir mutluluk saglik getirsin. Rabbim herkesin gönlüne gore nasip etsin (kiz) evlatlarimizi. Sag salim hepimiz kucagimiza alalim ins.
Nasıl tahmin edebiliyorsun?Maşallah o minnak kalbeeebenimde erken döllenme diye düşünüyorum bi kaç gün