• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım swn nasıl oldun?ne dedı dr aklım sendeydı
Devlete gittim saat gec olduğu icin onlar da hele ki acildekiler pek umursamiyo istemedigim haldd vajinadan bakmaya calisti neyseki acil bi hasta geldi yarida birakti gitti geri geldi karindan bakti. Ufacik bi kan seni bu kadar endiselendirdiyse vajinadan bakmam lazim dedi. Ben de dedim kan uyusmazligi var ve rahim agzina yakinmis ayrica bundan hemen once düşük yaptim dedim (kimyasal) ondan sonra bisey demzdi ama kalp atimini duydum gitmicem 24 ocakta muaynem var o tarihe kadar evdeyim ins

Devlete gittim saat gec olduğu icin onlar da hele ki acildekiler pek umursamiyo istemedigim haldd vajinadan bakmaya calisti neyseki acil bi hasta geldi yarida birakti gitti geri geldi karindan bakti. Ufacik bi kan seni bu kadar endiselendirdiyse vajinadan bakmam lazim dedi. Ben de dedim kan uyusmazligi var ve rahim agzina yakinmis ayrica bundan hemen once düşük yaptim dedim (kimyasal) ondan sonra bisey demzdi ama kalp atimini duydum gitmicem 24 ocakta muaynem var o tarihe kadar evdeyim ins
Hıc endıaw erme kuzumm

P

Perşembe günü kontrolum var bi hayırlısı ile doğursam ya korkuyorum her an birşey olcak diye :)
Yolun çok başındayız,Allahın izniyle tedirgin olduğumuz bu günler geçecek,hemüz bende gitmedim doktora ama bu sefer benimle meleğim inanıyorum💕

Sanirim bizim bebislerin hem supriz olmasi hemde cocuklarin cok olmasindan dolayi o heves kalmamos yada bana kendiminki oyle geliyor. Hicbirsey yapasim yok. :(

Valla ben bugğn ilk moral bozukluğunu yaşadım. Öğretmenimize söyledim bana diyor sen oğlan arıyorsun bence falan filan ya isteyerek olmuş olsa sana niye yalan söyleyeyim ki. İnsanlardaki bu ön yargı insanı üzüyor.
Aynen öyle biz sabırsızlanıyoruz bekleyemiyoruz 😊

Zaman geçtikçe alışacaksın 😊
Herkese mutlu seneler rabbim yeni senimize hayir mutluluk saglik getirsin. Rabbim herkesin gönlüne gore nasip etsin (kiz) evlatlarimizi. Sag salim hepimiz kucagimiza alalim ins. 😊
İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin canım. Sana kız bana hayırlı erkek evlat hasreti ile yananlara hayırlı evlat nasip etsin inşallah eb
Maşallah o minnak kalbeee😻😻benimde erken döllenme diye düşünüyorum bi kaç gün☺️
Nasıl tahmin edebiliyorsun?

Back