Valla 3. Hamilelik sprille oldu. Bunda önce iğne ile koruduk 2 sene adet görmedim kilo aldım. Hapa geçtim hapta migreni tetikledi. Kondom ile korunuyorduk 2 senedir. Şimdi de yine süpriz bir hamilelik. Evet 4
KKuzeymen00
Şuanda 6+1 deyim ama başlamadı bulantı ve kusma. Diğer hamileliklerimde erkenden kusma başlardı bunda henüz olmadı. Sadece sol kasık ağrım oluyor birde bazen ayaklarım buz kesiyor ısıtamıyorum. Aslında h hamile gibi hissetmiyorum. Rabbim önce evlat hasreti ile yananlara hayırlı evlatlar nasip etsin!, inşallh sonrada bana madem Rabbim verdi 3çiçekten sonra bir böcek eylesin içindeki yavrumu. Herkese gönlündeki nasip olsun inşallah
2. Defa minnoşumun kalbini duyduk rabbim herkese nasip etsin çok güzeldi. 2.62 cm olmuş 9+3 dedi bugun de. 3 hafta sonra ellerını kollarını görelım tarama testi yapalım dedı. Ozamana kadar folik aside devam dedi
Merhaba kızlar ne çok sayfa birikmiş hepsini okudum üşenmedim bulantı konusu bende de başlamadı inşallah olmaz ilkinden hatırlıyorum da ben son 5 gündür aşırı derecede ayran içiyorum. Yani ayrana aşermek nedir şöyle yerçekimsiz ortamda çilek yiyip muz tadı almak varken ayran demişken gidip bi ayran çırpayım
Bunlar bulaşıcı bakteriler. eğer varsa ilk aylardan mutlaka bilinmesi gerekiyor. özellikle toksoplazma etten yıkanmayan sebzelerden ya da hayvan dışkısından falan geçiyor ciddi sorunlar yaratan bi bakteri doktorunuza sorun isterseniz
Bunlar bulaşıcı bakteriler. eğer varsa ilk aylardan mutlaka bilinmesi gerekiyor. özellikle toksoplazma etten yıkanmayan sebzelerden ya da hayvan dışkısından falan geçiyor ciddi sorunlar yaratan bi bakteri doktorunuza sorun isterseniz
Ben gittim.kontrole ama kese bisey gözükmesi sadece muhtemelen burdadır dedi zaten ç.tesi değerim 1355 di bugün 2600 felandir dedi gözükmemeli normal 5 binlerde.gozukur dedi progest an verdi ç.tesi çağırdı o zaman gözükmesi gerek dedi
Ben gittim.kontrole ama kese bisey gözükmesi sadece muhtemelen burdadır dedi zaten ç.tesi değerim 1355 di bugün 2600 felandir dedi gözükmemeli normal 5 binlerde.gozukur dedi progest an verdi ç.tesi çağırdı o zaman gözükmesi gerek dedi
Kızlar iki haftada iki kilo almışım çok düzenli ve sağlıklı beslenmek bana yaramadı hamilelikten önce akşam yemeği yemezdim meyve vs yemezdim, şu an karşımdaki tablo beni endişelendirdi çok 30 kilo ile 40 haftayı tamamlayacak gibi duruyorum