2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben istifra edemiyorum ölücem artık midem bulanıyor afedersiniz boğazıma kadar geliyor ama istifra edemiyorum bütün gün koltuktan kalkamıyorum bebeğim var, Allah tan annem var da oturabiliyorum. Allah yardımcımız olsun

Ben sabah ayrı çıksrtıyorum akşam ayrı sadece mide bulantısıyla da kalmıyor.
Bendeki çözüm mideyi boş bırakmamak O da bi miktar işe yarıyor
onun dışında işe yarayan birşey yok zaten
Bugün bunu denedim canım dediğin gibi bir miktar işe yarıyor ama sonra silbaştan her şey. Ben bazen ölücem galiba diyorum

oğlumda 28kilo almıştım düzenli besleneyim derken normalde o zamanlar çok zayıftım
Şu an hastanenin yolunu tuttum ins bisey yoktur ya. Sağ kasigimda da sık sık batışma var
canım güzel haberlerle dön inşallholuyor bazen ilk haftalarda,sıkıntılı bi durum deildir umarım

Kızlar benim gibi kasığı ağrımayan var mıeğilip kalkarken dönerken arada hissederdim şimdi hiç hissetmiyorum kasığımda ağrı

Çok zor gerçekten ben ilk hamileliğimde resmen prenses gibiymişim. Allah ım tez zamnada şifa versin bizlere
Gittinmi cnm doktora dilarace biz senle aynı gidioduk

Kızlar benim gibi kasığı ağrımayan var mıeğilip kalkarken dönerken arada hissederdim şimdi hiç hissetmiyorum kasığımda ağrı
Bende de ağrı yok bikaç gündür canım ama normal ssnırım olması gibi olmamasıda. Çünkü bugün gittim doktora herşey iyiydi şükür.

Bende hiç bir agrı hissetmiyorum cok şükür doktorda ne güzel hamile gibi hissetme zaten demişti

Bende en başından beri hiç ağrı batma vs yok canım olması kadar olmaması da çok normal ki ben çalışıyorum ayakta vs kalıyorum şükür bir sorunumuz yok

Çok zor gerçekten ben ilk hamileliğimde resmen prenses gibiymişim. Allah ım tez zamnada şifa versin bizlere

Amin inşallah cümlemize

Benimde olmuyordu bugün biraz sol kasık ağrım oldu ama normal herhalde

Amin insallah canım rabbim once herkese hayırlıyisi sonrada gonlundekini nasip etsin

Bugün bunu denedim canım dediğin gibi bir miktar işe yarıyor ama sonra silbaştan her şey. Ben bazen ölücem galiba diyorum
Ya bunları okuyunca bir an kendimi yalnız hissetmedim bende o kadar kotuyumki acı içinde kıvranıyorum bulantidan nasıl gecek bu zaman gerçekten psikolojim bitmiş durumda daha şimdiden

Ins oyledir sadece kese gorunmedi bugin kan dgrim tahminen 2 bin kusur.dedi c.tesi 1355 onun için ç.tesi gidicem ins gözükür ama burdakiler in daha erken gözükmüş galiba anlamadım
Benimki 9822 idi gözükmedi ogun carsambaydi cumartesi gittim yine gözükmedi alttan gözüktü ama benim rahim ters cnm bide devlet hastanesindeki cihazlar eski oluyo gostermwyebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…