2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

ama kan testi istemiştir diye düşünüyorum,
o testleri yaptırıp 1 ay sonra mı çağırdı?

doktorum benden işaretlediği yerdeki testleri istedi bunlar istenen ilk testler keseyi gördükten sonra. Diğerleri de sonraki aylarda sırasıyla istenecek testler heralde

Son düzenleme:
ama kan testi istemiştir diye düşünüyorum,
o testleri yaptırıp 1 ay sonra mı çağırdı?
İlk keseyi gördüğüm zaman doktor iki hafta sonra gel testlerini de yaptır getir demişti. Ben de o yüzden testlerimi yaptırıp götürdüm canım testleri de gördüğü için bir ay sonra gel dedi

Amin. Insan kiyamadigi icin iste olan biz annelere oluyor. Oğlan 3 yasinda kucagimdan inmiyor.

İlk keseyi gördüğüm zaman doktor iki hafta sonra gel testlerini de yaptır getir demişti. Ben de o yüzden testlerimi yaptırıp götürdüm canım testleri de gördüğü için bir ay sonra gel dedi

normal aynı o zaman.
idrar kültürü de çok acil bir şey değil gibi düşündüm doktorun tavrından sonra. belki senden de bir ay sonra ister. belki yeterli gelmiştir.

Canım benden de yukarda paylaştığım testleri istedi onlar dışında sen başka tahlil verdin mi?

doktorum benden işaretlediği yerdeki testleri istedi bunlar istenen ilk testler keseyi gördükten sonra. Diğerleri de sonraki aylarda sırasıyla istenecek testler heraldeEki Görüntüle 2570849
Benden de bu testleri istedi, ben de rubella tokso eksik oldugu icin tekrar kan verdim. 1 ay sonra gelmemi istedi. Sanirim o zaman da baska testler yapacak.

normal aynı o zaman.
idrar kültürü de çok acil bir şey değil gibi düşündüm doktorun tavrından sonra. belki senden de bir ay sonra ister. belki yeterli gelmiştir.

Doktorum benden 4 ay önceki gebelik için yaptırdığı testleri istedi. Onlara bakıp, hangilerini yenileyeceğine öyle karar verecekmiş. Boşuna işçilik ve masraf çıkmasın, bir de bağışıklık kazandıklarımızı test ettirmeye tekrar gerek yokmuş.

doktorum benden işaretlediği yerdeki testleri istedi bunlar istenen ilk testler keseyi gördükten sonra. Diğerleri de sonraki aylarda sırasıyla istenecek testler heraldeEki Görüntüle 2570849
benden hic test istemedi doktor ya icime kusku dustu.devlette randevusuz muayene olamioz suanda da randevu vermio sonraya bile doluluktan.muayene olmadan yaptirabilirmiyiz bu testleri bilginiz varmi

benden hic test istemedi doktor ya icime kusku dustu.devlette randevusuz muayene olamioz suanda da randevu vermio sonraya bile doluluktan.muayene olmadan yaptirabilirmiyiz bu testleri bilginiz varmi
Canım bunlar rutin yapılması gereken testler diye biliyorum. Sağlık ocakları da yapıyormuş istersen fotoğraftaki tahlilleri sağlık ocağında yapılmasını isteyebilirsin..

Bu arada Seninle aynı günlerimiz 6+5 teyim ben geçen pazartesi keseyi görmüştüm. 3 ocakta kalp atışı için gidicem sen kalp atışını duymuştun sanırım.

bu dördüncü mü özel olmazsa nasıl korundunuz ki hapla mı doğal yoldan mı?

Bu arada Seninle aynı günlerimiz 6+5 teyim ben geçen pazartesi keseyi görmüştüm. 3 ocakta kalp atışı için gidicem sen kalp atışını duymuştun sanırım.
evet kuzum duydum nefes almayinca duydum ancabebegi olcmedi ama doktor kucuk die bundan sonr baslariz dedi

tanıdık yoksa yaptırılmıyor diye biliyorum benim dr tanıdığı vardı muayenesiz hallediyodum ama şimdi dr u değiştirdim özelde yaptırırım sağlık sigortası var çok şükür tahlilleri genelde kalpten sonra istiyorlar.

Sağol canim ins olmaz tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…