• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anladım canım ben de 18 ocakta gidicem o zaman 12. Haftanın içinde olucam inşallah🙏🏼

Canım hangi tahlilleri yaptırdın acaba? Doktor benden sağlık ocağı dışında tahlil istemedi de🤔

Endişelenme canım benim de hiç yok bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. Annemin de hiç olmamış biz ikiz olmamıza rağmen. Yani genetik faktörler etkili. Bebeğin sağlıklı olmasıyla ilgili değil vücudunun yükselen hormonlara tepki vermesiyle alakalı canım. Düşün benim kabızlığım dahi olmadı.
Ekstra olarak toxo, rubella icin kan tahlili ve idrar kulturu istedi. Saglik ocaginda idrar vermistim ama baska bir seye daha bakiyor demek ki.

Amin. 2 gündür uyku ve sık idrara çıkma haricinde bütün belirtiler de kayboldu ortadan. Kafaya takacak konu çıkıyor. 2 Ocak'ta randevum var. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Bende sık çıkıyorum ama çok su içtiğim için gibi geliyor,halsizim ama uyku çok çökmedi henüz oğlumda ayakta uyuyordum,inşallh hayırlısı olur canım
Bende şimdi geldim hastaneden. Tahlilleride yarın devlete gider yaptırırım dedim. Bebiş iyi güm güm dinledim bir gördüm geldim kuzumu.
oyu maşallh😻darısı bizlere
Benim 21 kasımdı.ama adetimden 3 gün sonra salı günü kan 202 çıktı perşembe 670.cumartesi 1355 çıktı benim aşırı kasik ağrım bide leke geliyordu .perşembe dojtrouma söyledim.igne soyle di vurgundum onun için bugün gidicem ins keseyi görürüz bugün 🙇
İnşallh görürsünüz canım,leke norma olabiliyor kimi hamişlerde bolca dinlenmeye çalışın

Inşallah başlamaz gerçekten çok zor ya birde 4 yasind ogum var çok zorlaniyorum
Birde beni düşün. 3 çocuk üçü de okula gidiyor en küçüğü 5 yaşında ve süpriz bir hamilelik. Seneye çok zorlanacağım. Allah ın hepimize yardım etsin

Kızlar hala regl olacakmış gibi ya da hani adet olmadan önce sökülmeye yakın olan ağrılarınız devam ediyor mu bende böyle ağrılar var acaba soğuktan mı oldu bilemedim normal bir durum mu yani ?
Bende de oldu ama geçti. Şimdi ara ara sol kasıkta ağrılarım oluyor. Rahim kendini hazırlıyor herhalde 😊

Bende sık çıkıyorum ama çok su içtiğim için gibi geliyor,halsizim ama uyku çok çökmedi henüz oğlumda ayakta uyuyordum,inşallh hayırlısı olur canım

Kendimi bildim bileli min. 3 litre su içerdim. Şimdi de aynı. Fakat günde 4 defa idrara çıkardım normalde. Şimdi işe geldikten sonra yemeğe çıkana kadar 4 kez gidiyorum. :anneadayı:

Halsizim, sürekli uyumak istiyorum. Fakat geceleri de 3-4 kez uyanıp uykuya dalamaz oldum.

Hayırlısı olsun güzelim.

Ben de sık gitmek istiyorum geçmiyor zaman 🥺 idrar kültürü de önemliymiş galiba ama doktorum daha istemedi benden🤔 her seferinde yaptıracak mıyız?

yok ya her seferinde nasıl yaptıralım
ben de 6 haftalıkta gitmiştim ilk kalp atışını dinlemeye
bana bu testleri yap 2 hafta sonra gel dedi.
bir türlü işten izin alıp ayrıca idrar kültürü için gidemedim, sağlık ocağında da olmayınca...
sonucunu daha alamadım 3 gün sürüyormuş sonucun çıkması.
şimdi 10 haftalık gözüküyor yavrucağım, 3 hafta sonra gel dedi o zaman idrar kültürünün sonucunu da veririm olmadı

Amin bende ayni seyleri dusunuyorum nasil yapicam diye icim daraliyor.
Valla düşündükçe boğuluyorum. Sabahta annem aradı kaynadı 3 tane ağlamaya da yeter gülmeye de gençliğin tükendi diye. Ama ne yapayım Allah vermiş ben o günaha giremem ki. 3kız evladım var ya onlardan birine birşey olursa. Allahın korusun saklasın inşallah

Kızlar mide bulantısının bebekle hiç bir alakası yok bunu diyen doktorun da bilgisini sorgulardım açıkçası. Mide bulantısı artan Hcg hormonunun vücutta yarattığı yan etki. Nasıl ki bir ilacı kullandığımızda herkeste yan etkiler aynı olmuyorsa bu da o şekilde.. bebekle ne ilgisi var 🤦🏼‍♀️

Kızlar mide bulantısının bebekle hiç bir alakası yok bunu diyen doktorun da bilgisini sorgulardım açıkçası. Mide bulantısı artan progesteron hormonunun vücutta yarattığı yan etki. Nasıl ki bir ilacı kullandığımızda herkeste yan etkiler aynı olmuyorsa bu da o şekilde.. bebekle ne ilgisi var 🤦🏼‍♀️
Ah ah cahıllıgımın gozu kor olsunn:)))

Valla düşündükçe boğuluyorum. Sabahta annem aradı kaynadı 3 tane ağlamaya da yeter gülmeye de gençliğin tükendi diye. Ama ne yapayım Allah vermiş ben o günaha giremem ki. 3kız evladım var ya onlardan birine birşey olursa. Allahın korusun saklasın inşallah

ah canım yaa
ama yapacak bir şey yok ki, yani eğer korunuyoduysanız ve olduysa...
boşver sen de victoria beckham gibi yeni moda çok çocuk dersin ;)
ilerde kalabalık ailen olur, Allah illa ki kolaylığını verir bir şekilde.

yok ya her seferinde nasıl yaptıralım
ben de 6 haftalıkta gitmiştim ilk kalp atışını dinlemeye
bana bu testleri yap 2 hafta sonra gel dedi.
bir türlü işten izin alıp ayrıca idrar kültürü için gidemedim, sağlık ocağında da olmayınca...
sonucunu daha alamadım 3 gün sürüyormuş sonucun çıkması.
şimdi 10 haftalık gözüküyor yavrucağım, 3 hafta sonra gel dedi o zaman idrar kültürünün sonucunu da veririm olmadı
Anladım canım ben ilk 7+4 de gittin kalp atışını duydum bir daha bir ay sonra gel dedi bana ☺️ Benden idrar kültürü istemedi ama, ben madem yaptırıyorum onu bir ara🤔 benim kuzumda tam 9 haftalık şu anda artık 10. haftaya giriyoruz🙏🏼🧿

Back