- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Tesekkur ederım canımDaha doğrusu bunları yaşamamak bebeğin sağlıksız olduğunun göstergesi değil. Bu daha doğru bi ifade oldu :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederım canımDaha doğrusu bunları yaşamamak bebeğin sağlıksız olduğunun göstergesi değil. Bu daha doğru bi ifade oldu :))
Anladım canım ben ilk 7+4 de gittin kalp atışını duydum bir daha bir ay sonra gel dedi bana ☺ Benden idrar kültürü istemedi ama, ben madem yaptırıyorum onu bir ara benim kuzumda tam 9 haftalık şu anda artık 10. haftaya giriyoruz
Birde beni düşün. 3 çocuk üçü de okula gidiyor en küçüğü 5 yaşında ve süpriz bir hamilelik. Seneye çok zorlanacağım. Allah ın hepimize yardım etsin
Amin halime sukredim ben en iyisi çok zoe allah seninde yardımcın olsun bulantı kusman oluyormu
İlk keseyi gördüğüm zaman doktor iki hafta sonra gel testlerini de yaptır getir demişti. Ben de o yüzden testlerimi yaptırıp götürdüm canım testleri de gördüğü için bir ay sonra gel dediama kan testi istemiştir diye düşünüyorum,
o testleri yaptırıp 1 ay sonra mı çağırdı?
Amin. Insan kiyamadigi icin iste olan biz annelere oluyor. Oğlan 3 yasinda kucagimdan inmiyor.Valla düşündükçe boğuluyorum. Sabahta annem aradı kaynadı 3 tane ağlamaya da yeter gülmeye de gençliğin tükendi diye. Ama ne yapayım Allah vermiş ben o günaha giremem ki. 3kız evladım var ya onlardan birine birşey olursa. Allahın korusun saklasın inşallah
İlk keseyi gördüğüm zaman doktor iki hafta sonra gel testlerini de yaptır getir demişti. Ben de o yüzden testlerimi yaptırıp götürdüm canım testleri de gördüğü için bir ay sonra gel dedi
Canım benden de yukarda paylaştığım testleri istedi onlar dışında sen başka tahlil verdin mi?İlk keseyi gördüğüm zaman doktor iki hafta sonra gel testlerini de yaptır getir demişti. Ben de o yüzden testlerimi yaptırıp götürdüm canım testleri de gördüğü için bir ay sonra gel dedi
Benden de bu testleri istedi, ben de rubella tokso eksik oldugu icin tekrar kan verdim. 1 ay sonra gelmemi istedi. Sanirim o zaman da baska testler yapacak.doktorum benden işaretlediği yerdeki testleri istedi bunlar istenen ilk testler keseyi gördükten sonra. Diğerleri de sonraki aylarda sırasıyla istenecek testler heraldeEki Görüntüle 2570849
İlk keseyi gördüğüm zaman doktor iki hafta sonra gel testlerini de yaptır getir demişti. Ben de o yüzden testlerimi yaptırıp götürdüm canım testleri de gördüğü için bir ay sonra gel dedi
normal aynı o zaman.
idrar kültürü de çok acil bir şey değil gibi düşündüm doktorun tavrından sonra. belki senden de bir ay sonra ister. belki yeterli gelmiştir.
benden hic test istemedi doktor ya icime kusku dustu.devlette randevusuz muayene olamioz suanda da randevu vermio sonraya bile doluluktan.muayene olmadan yaptirabilirmiyiz bu testleri bilginiz varmidoktorum benden işaretlediği yerdeki testleri istedi bunlar istenen ilk testler keseyi gördükten sonra. Diğerleri de sonraki aylarda sırasıyla istenecek testler heraldeEki Görüntüle 2570849
Canım bunlar rutin yapılması gereken testler diye biliyorum. Sağlık ocakları da yapıyormuş istersen fotoğraftaki tahlilleri sağlık ocağında yapılmasını isteyebilirsin..benden hic test istemedi doktor ya icime kusku dustu.devlette randevusuz muayene olamioz suanda da randevu vermio sonraya bile doluluktan.muayene olmadan yaptirabilirmiyiz bu testleri bilginiz varmi
Bu arada Seninle aynı günlerimiz 6+5 teyim ben geçen pazartesi keseyi görmüştüm. 3 ocakta kalp atışı için gidicem sen kalp atışını duymuştun sanırım.benden hic test istemedi doktor ya icime kusku dustu.devlette randevusuz muayene olamioz suanda da randevu vermio sonraya bile doluluktan.muayene olmadan yaptirabilirmiyiz bu testleri bilginiz varmi
bu dördüncü mü özel olmazsa nasıl korundunuz ki hapla mı doğal yoldan mı?Valla düşündükçe boğuluyorum. Sabahta annem aradı kaynadı 3 tane ağlamaya da yeter gülmeye de gençliğin tükendi diye. Ama ne yapayım Allah vermiş ben o günaha giremem ki. 3kız evladım var ya onlardan birine birşey olursa. Allahın korusun saklasın inşallah
Amin. Insan kiyamadigi icin iste olan biz annelere oluyor. Oğlan 3 yasinda kucagimdan inmiyor.
evet kuzum duydum nefes almayinca duydum ancabebegi olcmedi ama doktor kucuk die bundan sonr baslariz dediBu arada Seninle aynı günlerimiz 6+5 teyim ben geçen pazartesi keseyi görmüştüm. 3 ocakta kalp atışı için gidicem sen kalp atışını duymuştun sanırım.
tanıdık yoksa yaptırılmıyor diye biliyorum benim dr tanıdığı vardı muayenesiz hallediyodum ama şimdi dr u değiştirdim özelde yaptırırım sağlık sigortası var çok şükür tahlilleri genelde kalpten sonra istiyorlar.benden hic test istemedi doktor ya icime kusku dustu.devlette randevusuz muayene olamioz suanda da randevu vermio sonraya bile doluluktan.muayene olmadan yaptirabilirmiyiz bu testleri bilginiz varmi
Ayy ne güzel sonraki randevun ne zaman canımevet kuzum duydum nefes almayinca duydum ancabebegi olcmedi ama doktor kucuk die bundan sonr baslariz dedi
ben ne zman gidersem:) doktor 20 gun desem de sen beklemezsin ne zaman istersen gel dedi:)onumuzdeki hafta bi gecsin de sonraki hafta giderim die dusunuyorumAyy ne güzel sonraki randevun ne zaman canım
Sağol canim ins olmaz tekrarKızlar ben de baş dönmesi sızlama ağrı acı mide bulantısı olmuyor sadece yemek pişerken denk gelirsem öğürüyorum. Göğüslerim şişkin olmasa inanamıyorum bazen
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir seferliktir yaşadığın
Canım ben de 9. Haftadayım, benim doğum tarihimi daha söylemedi şimdilik 4 ağustos görünüyor. Ama beni bir ay sonra çağırmıştı tekrar. Sen neden tekrar kontrole gittin??