• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın

Ben.kizimda 4.ayimda hafiflemisti .serumla geçirdim .iki gündür sürekli çıkarıyorum bende bebeği görmedik henüz perşembe gittiğimizde bebeği görürsek hamilelik devam ediyorsa serum işini rutine bindirecegim yine.ise giderken çok zorlanıyorum gece 12 ye kadarda çıkarmaktan boğazım artık tahriş oldu.bu arada kızımda içerde kanama oluşmuştu sürekli cikarmaktan Dr mutlaka oturarak istifra etmemi söyledi.simdi klozetin yanına tabure koydum gidip gelip oturuyorum☺️
Ben istifra edemiyorum ölücem artık midem bulanıyor afedersiniz boğazıma kadar geliyor ama istifra edemiyorum bütün gün koltuktan kalkamıyorum bebeğim var, Allah tan annem var da oturabiliyorum. Allah yardımcımız olsun 🤲

Ben sabah ayrı çıksrtıyorum akşam ayrı sadece mide bulantısıyla da kalmıyor.
Bendeki çözüm mideyi boş bırakmamak 🤷🏻‍♀️ O da bi miktar işe yarıyor
onun dışında işe yarayan birşey yok zaten😖
Bugün bunu denedim canım dediğin gibi bir miktar işe yarıyor ama sonra silbaştan her şey. Ben bazen ölücem galiba diyorum 😭

Kızlar iki haftada iki kilo almışım çok düzenli ve sağlıklı beslenmek bana yaramadı😒 hamilelikten önce akşam yemeği yemezdim meyve vs yemezdim, şu an karşımdaki tablo beni endişelendirdi çok 30 kilo ile 40 haftayı tamamlayacak gibi duruyorum😭
oğlumda 28kilo almıştım düzenli besleneyim derken normalde o zamanlar çok zayıftım🤦🏻‍♀️
Şu an hastanenin yolunu tuttum ins bisey yoktur ya. Sağ kasigimda da sık sık batışma var
canım güzel haberlerle dön inşallh💕oluyor bazen ilk haftalarda,sıkıntılı bi durum deildir umarım🤲🏻🤲🏻

Kızlar benim gibi kasığı ağrımayan var mı👀eğilip kalkarken dönerken arada hissederdim şimdi hiç hissetmiyorum kasığımda ağrı🤷🏻‍♀️

Benimde gittiğim doktor çok rahatlatmıştı beni hiç olumsuz konuşmamıştı.
doktor gerçekten önemli..
Bana o zaman duymamız lazımdı vs diye korkutsaydı sanırım çok zor geçerdi o 1 hafta.
Ama onun yerine oluşum var bebeğimiz yeni oluşuyor demişti. Hatta sekreterine de “burada yeni bir gebemiz vaaaar” diye bağırmıştı😂
Kalp atışı için de 1 hafta sonra tekrar gel demişti.
Çok zor gerçekten ben ilk hamileliğimde resmen prenses gibiymişim. Allah ım tez zamnada şifa versin bizlere 🤲🤲🤲
Gittinmi cnm doktora dilarace biz senle aynı gidioduk

Kızlar benim gibi kasığı ağrımayan var mı👀eğilip kalkarken dönerken arada hissederdim şimdi hiç hissetmiyorum kasığımda ağrı🤷🏻‍♀️
Bende de ağrı yok bikaç gündür canım ama normal ssnırım olması gibi olmamasıda. Çünkü bugün gittim doktora herşey iyiydi şükür.

Bende en başından beri hiç ağrı batma vs yok canım olması kadar olmaması da çok normal ki ben çalışıyorum ayakta vs kalıyorum şükür bir sorunumuz yok🙏

Çok zor gerçekten ben ilk hamileliğimde resmen prenses gibiymişim. Allah ım tez zamnada şifa versin bizlere 🤲🤲🤲

Amin inşallah cümlemize 😊

Benimde olmuyordu bugün biraz sol kasık ağrım oldu ama normal herhalde 😊

K Kuzeymen00 Şuanda 6+1 deyim ama başlamadı bulantı ve kusma. Diğer hamileliklerimde erkenden kusma başlardı bunda henüz olmadı. Sadece sol kasık ağrım oluyor birde bazen ayaklarım buz kesiyor ısıtamıyorum. Aslında h hamile gibi hissetmiyorum. Rabbim önce evlat hasreti ile yananlara hayırlı evlatlar nasip etsin!, inşallh sonrada bana madem Rabbim verdi 3çiçekten sonra bir böcek eylesin içindeki yavrumu. Herkese gönlündeki nasip olsun inşallah 😊
Amin insallah canım rabbim once herkese hayırlıyisi sonrada gonlundekini nasip etsin

Bugün bunu denedim canım dediğin gibi bir miktar işe yarıyor ama sonra silbaştan her şey. Ben bazen ölücem galiba diyorum 😭
Ya bunları okuyunca bir an kendimi yalnız hissetmedim bende o kadar kotuyumki acı içinde kıvranıyorum bulantidan nasıl gecek bu zaman gerçekten psikolojim bitmiş durumda daha şimdiden 😢😢

Ins oyledir sadece kese gorunmedi bugin kan dgrim tahminen 2 bin kusur.dedi c.tesi 1355 onun için ç.tesi gidicem ins gözükür ama burdakiler in daha erken gözükmüş galiba anlamadım
Benimki 9822 idi gözükmedi ogun carsambaydi cumartesi gittim yine gözükmedi alttan gözüktü ama benim rahim ters cnm bide devlet hastanesindeki cihazlar eski oluyo gostermwyebiliyo

Back