• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Darısı başımıza,henüz kese için gitmedim,bat günü 800dü aslında görülür ama bekliyorum 3-4 gün daha beklerim

Amin. 2 gündür uyku ve sık idrara çıkma haricinde bütün belirtiler de kayboldu ortadan. Kafaya takacak konu çıkıyor. 2 Ocak'ta randevum var. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Selam kızlar nasıl gidiyo durumlar , sanırım mide bulantıları ve iştahsızlık başladı herkese bende de durumlar öyle ve benim evim ile işim arası 45 dk araba kullanırken tuzlu çubuk kraker yiyiyorum birazda olsa kesiyor birde sadece kaşarlı tost yapın yiyin biraz daha mide suyunu alıyor. bende az önce 6 ocak gününe randevu aldım kalp atışını duymak için bakalım günler nasıl geçicek :)

Selam kızlar nasıl gidiyo durumlar , sanırım mide bulantıları ve iştahsızlık başladı herkese bende de durumlar öyle ve benim evim ile işim arası 45 dk araba kullanırken tuzlu çubuk kraker yiyiyorum birazda olsa kesiyor birde sadece kaşarlı tost yapın yiyin biraz daha mide suyunu alıyor. bende az önce 6 ocak gününe randevu aldım kalp atışını duymak için bakalım günler nasıl geçicek :)
kızarmış ekmek ve tuzlu cubugu herkes onerıyor :) bence ceviz dut kurusu üzüm muz falan yiyorum yemek yiyince ağır geliyor bulantım oluyor .

Kızlar satlarınız kaç acaba,bende kese için gitmedim,garanti olsun diye beklemedeyim👀
Benim 21 kasımdı.ama adetimden 3 gün sonra salı günü kan 202 çıktı perşembe 670.cumartesi 1355 çıktı benim aşırı kasik ağrım bide leke geliyordu .perşembe dojtrouma söyledim.igne soyle di vurgundum onun için bugün gidicem ins keseyi görürüz bugün 🙇

canım benim çok ama çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun , ,inşallah en kısa zamanda bu hasret son bulur bir an önce güzel haberler alırsın dualarımız seninle
Allah razı olsun canm çok sağol amin inşallah tekrar yaşarım sağlıklı şekilde, dualarımız karşılıklı bütün kalbimle

Kızlar Allah aşkına sabah kalktıktan akşam yatana kadar mide bulantısı çeken var mı ne zaman geçecek bu şu konuda bulantıyı hafifleten falan varsa yardımcı olsun lütfen :kızgın::cry:
Ben sabah ayrı çıksrtıyorum akşam ayrı sadece mide bulantısıyla da kalmıyor.
Bendeki çözüm mideyi boş bırakmamak 🤷🏻‍♀️ O da bi miktar işe yarıyor
onun dışında işe yarayan birşey yok zaten😖

Kızlar gunaydin benimde iki gündür bulantin vardı bugün sabah kusma başladı durmadan çıkarıyorum oğlumda boyle olmuştu hep hastane yatarak geçirmiştim bende en korktuğum şey ondaki gibi geçirmekti 😔 insallah bu kısa sürer tek içimi rahatlatan böyle belirtiler bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyor 🙏
Bulantısı olmayanlar bu sefer benim bebeğim Sağlıklı değil mi diye düşünebilir ama siz böyle yazınca 🤭
inşallah bu sefer o kadar ağır geçirmezsiniz

Bu zamana kadar bulantım yoktu. Sanki başlıyor gibi çok tedirginim 😞

Bulanti ben de gözümü açmamla başliyor. Doktora ozellikle sordum ama bir ilac vermedi. Benim aksam daha kotu oluyor niyeyse :110:

Bulantısı olmayanlar bu sefer benim bebeğim Sağlıklı değil mi diye düşünebilir ama siz böyle yazınca 🤭
inşallah bu sefer o kadar ağır geçirmezsiniz
Yok.hayır tabiki bulantı olmayınca saglik demek değil umarım kimse böyle düşünmez 🙈 düşük tehlikem olduğu için o yönden bakmıştım ben insallah çok teşekkür ederim

Mrb lar kizlarrr
Benimde bel ağrım var baya ama hastaliktanmi griptenmi anlayamiyorum 3 4 gundur lekelenmelerimde var nasipte ne varsa onu yaşayıp göreceğiz bakalim

bu kontroldü, kan-idrar tahlili istemişti onları verdim, onlara baktı kalp atışını dinledik bir daha ultasonla baktık.
bir dahaki 20 ocak gibi gideceğim.
Anladım canım ben de 18 ocakta gidicem o zaman 12. Haftanın içinde olucam inşallah🙏🏼

Kizlar gunaydin :) ben de doktor kontrolumden ciktim, tahlil sonuclarimi gosterdim hem bebegi de gormus oldum tekrar :) saglik ocagi tum tahlilleri yapmiyormus geri kalan testleri de bugun verdim. Mide bulantim artarak devam ediyor. Doktor, bol su dedi. Birde burada okumustum, beyaz leblebi iyi geliyor diye. Denedim, biraz hafifletiyor :)

Canım hangi tahlilleri yaptırdın acaba? Doktor benden sağlık ocağı dışında tahlil istemedi de🤔

Aynwn ben 6dayım ve bulantım yok endıselendım acıkcası

Endişelenme canım benim de hiç yok bebeğimi gördüm kalp atışını duydum çok şükür. Annemin de hiç olmamış biz ikiz olmamıza rağmen. Yani genetik faktörler etkili. Bebeğin sağlıklı olmasıyla ilgili değil vücudunun yükselen hormonlara tepki vermesiyle alakalı canım. Düşün benim kabızlığım dahi olmadı.

Back