• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım kasık ageısı dedıgın sey adet olcak gıbımı olan mı?ben bugun 6ya gırdım 5.haftada o sekılde arada gıren agrılar oldu ve vajınada batma

yok sızlama gibi adet sancısından farklı bu sanki içerde bıçak saplanır gibi oluyor ya arada.kasıklarım acıyordu üstüne yatamıyordum öyle bir ağrıydı dinlenince geçiyordu ama şimdi hiçbirşey yok.

Canım kasık ageısı dedıgın sey adet olcak gıbımı olan mı?ben bugun 6ya gırdım 5.haftada o sekılde arada gıren agrılar oldu ve vajınada batma
BEnimde 5. haftada çok sancım oldu batma bıcaklanma yaralanma bütün acıları hiseettim ve insan olur olmaz korkuyor neden böyle bi sorunmu var diye ama normalmiş .

Kesenı gordun mu canım:)
Hayır Doktor sadece rahim duvarmın kalınlaştıgını soyledı . Buda normal gebelik belirtisiymiş dış gebelik sorunlu vs değil anlamına geliyormuş perşembe kontrolum var bakalım bende heycanla beklıyorum :)

Hayır Doktor sadece rahim duvarmın kalınlaştıgını soyledı . Buda normal gebelik belirtisiymiş dış gebelik sorunlu vs değil anlamına geliyormuş perşembe kontrolum var bakalım bende heycanla beklıyorum :)
Ne zaman gıttıgınde buhu demıstı canım?

Bende cuma gidicem doktora bu hafta herkes doktorda 😊 ins hepiniz iyi haberler alirsiniz. 7-8 haftada duyulan kalp atislari var. Herseyi hemen kafaniza takmayin kizlar.

işte 9 ay bunu çekicez çocuk sağlıklı mı sıkıntı var mı öyle mi böyle mi 2 lisi 4 lüsü o su bu su zaman geçmez bize artık.

benimde 25 kasım,yanlış hesaplayıp buraya 24kasım yazmışım😁
ben 2 gün geçince gitmiştim 270 lerdeydı sonra 4 gün sonra tekrar baktırınca 1200 lere cıkmıstı su an ucmustur bile :) perşembe kontrolum var 1 hafta cok sancım oldu birde gripliydim ogrendiğimde su an deli gibi öksürüyorum ama direniyorum ilaç kullanmicam . Bal limon ıhlamur takılıyoruym. Gaz sorunumu da kimyon atmaya basladım yemeklere o çözdü gibi tavsiye ederim :)
Kimyon pek sevmiyorum ama arada denerim sağol canım,diğer çocuklarımı emzirirken çok kullanıyordum tiksindim galiba,bende sürekli hapşırıyorum alerjim var🤦🏻‍♀️Bende belki perşembe giderim kese için,inşallh iyi haberler alırız💕

Benim kızımda hiç bulantım olmadı,oğlumda oldu hatta 4.aydan sonra mide ağrılarım oldu çok zordu,bunda şimdilik iyiyim galiba ama mide yanması dışında🤷🏻‍♀️

Back