Amin inş bende öğleden sonra gidicem ins keseyi görürüz
Gunaydinnn
Kızlar satlarınız kaç acaba,bende kese için gitmedim,garanti olsun diye beklemedeyimbende iştahsızlık var yani masaya oturursam yiyorum ama gün içinde yemek vermeseler istemem akşama kadar aç gezebilirim bende sancı oldu batma da çok oldu ama dünden beridir hiçbirşey yok diyebilirim perşembe keseye gidicem güzel haberler alırız inşallah.
Insallah bana cunku gecen hafta 31nde gel kalbını dınleyelım dediben duydum kuzum ozelde bebek bile tam gorunmedi ama kalbini dinledik 6+1 de kese 1,43 cm di
Bol limonlu soda biraz bastırıyor canımKızlar Allah aşkına sabah kalktıktan akşam yatana kadar mide bulantısı çeken var mı ne zaman geçecek bu şu konuda bulantıyı hafifleten falan varsa yardımcı olsun lütfen
Ben.kizimda 4.ayimda hafiflemisti .serumla geçirdim .iki gündür sürekli çıkarıyorum bende bebeği görmedik henüz perşembe gittiğimizde bebeği görürsek hamilelik devam ediyorsa serum işini rutine bindirecegim yine.ise giderken çok zorlanıyorum gece 12 ye kadarda çıkarmaktan boğazım artık tahriş oldu.bu arada kızımda içerde kanama oluşmuştu sürekli cikarmaktan Dr mutlaka oturarak istifra etmemi söyledi.simdi klozetin yanına tabure koydum gidip gelip oturuyorumKızlar Allah aşkına sabah kalktıktan akşam yatana kadar mide bulantısı çeken var mı ne zaman geçecek bu şu konuda bulantıyı hafifleten falan varsa yardımcı olsun lütfen
canım benim çok ama çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun , ,inşallah en kısa zamanda bu hasret son bulur bir an önce güzel haberler alırsın dualarımız seninleBende ağustos annesiydim kalp atımını da duymuştum ilk bebeğimdi ama bir hafta ara ara kanamalar oldu ona rağmen kalbi atıyordu dün kontrole gittiğimde kanamam durmuştu ama kalbi atmıyordu sonra kürtaj oldum herşey çok hızlı gelişti çok üzgünüm, inşallah en kısa sürede bir daha nasip olur, hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Canim benim baya şiddetliydi ben birde iki ay once düşük yapmıştım o yuzdenAdet ağrıları ilk aylarda normal arkadaşlar. Bunlar yerleşme ağrısı olarak geçiyor.3 aya kadar devam edebılıyormuş. Benim 8. Hafta olunca bitti agrılarım
Bende oglumda doguma kadar kustum gercekten cok zor bide bulantisi. 2. Oglumda cok rahattim. Simdi 3. Hamileligim ve mide bulantisi var ins uzun surmez diye dua ediyorum 2 cocuga bakiyorum cok zor oluyor.Günaydın
Ben.kizimda 4.ayimda hafiflemisti .serumla geçirdim .iki gündür sürekli çıkarıyorum bende bebeği görmedik henüz perşembe gittiğimizde bebeği görürsek hamilelik devam ediyorsa serum işini rutine bindirecegim yine.ise giderken çok zorlanıyorum gece 12 ye kadarda çıkarmaktan boğazım artık tahriş oldu.bu arada kızımda içerde kanama oluşmuştu sürekli cikarmaktan Dr mutlaka oturarak istifra etmemi söyledi.simdi klozetin yanına tabure koydum gidip gelip oturuyorum☺
Merhaba hayırlı olsun öncelikleMerhaba Konu başlığı açan arkadaşa ulaşamadım Listeye eklenmek için :) Bende Geçen hafta adetim 2 gün gecikince baktım ikinci çizgi silik cıktı inanamadım bi daha yaptım oda silik cıktı Hamile olmadıgıma o kadar emindimki cunku göğüslerim ağrıyor aynı adet sancısını çekiyordum . Hemen hastaneye gittim ve betahcg yüksek cıktı :) Geçen hafta k dogum doktoruma gittim ve oda rahim duvarımın kalınlaştığını vee normal bi gebelik geçireceğimi söyledi 1 haftadır 2 kere kustum ve aşırı gazım var su anlık yaşadıgım duygular bunlar . Herkese hayırlı olsun gebeliği Allahım inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirmemizi sağlar :)
Gunaydın canım kacıncı haftadasın?Kızlar gunaydin benimde iki gündür bulantin vardı bugün sabah kusma başladı durmadan çıkarıyorum oğlumda boyle olmuştu hep hastane yatarak geçirmiştim bende en korktuğum şey ondaki gibi geçirmektiinsallah bu kısa sürer tek içimi rahatlatan böyle belirtiler bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyor
Yanında her zaman tuzlu çubuk kraker bulundur daha yataktan kalkmadan bir kaç tane ye. Benim 3 hamilelikte hem bulandı hem kustumKızlar Allah aşkına sabah kalktıktan akşam yatana kadar mide bulantısı çeken var mı ne zaman geçecek bu şu konuda bulantıyı hafifleten falan varsa yardımcı olsun lütfen
Benim kızlarda hamilelik kısrak geçti hep. İnşallh bunda kusmam. Henüz başlamadı bulantı ve kusmaKızlar gunaydin benimde iki gündür bulantin vardı bugün sabah kusma başladı durmadan çıkarıyorum oğlumda boyle olmuştu hep hastane yatarak geçirmiştim bende en korktuğum şey ondaki gibi geçirmektiinsallah bu kısa sürer tek içimi rahatlatan böyle belirtiler bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyor
Benim geçtiğimiz pazartesi vajinald kese göründü ama 2 mm di. O yüzden 8 hafta olmadan gitmeyi düşünmüyorumKızlar satlarınız kaç acaba,bende kese için gitmedim,garanti olsun diye beklemedeyim
Kızlar satlarınız kaç acaba,bende kese için gitmedim,garanti olsun diye beklemedeyim
ben 2 gün geçince gitmiştim 270 lerdeydı sonra 4 gün sonra tekrar baktırınca 1200 lere cıkmıstı su an ucmustur bile :) perşembe kontrolum var 1 hafta cok sancım oldu birde gripliydim ogrendiğimde su an deli gibi öksürüyorum ama direniyorum ilaç kullanmicam . Bal limon ıhlamur takılıyoruym. Gaz sorunumu da kimyon atmaya basladım yemeklere o çözdü gibi tavsiye ederim :)Merhaba hayırlı olsun önceliklegaz bende de var ve mide yanması onun dışında iyiyim çok şükür,bugün tam 1hafta geçti reglimi,bat günü 802 idi betahcg,yükselmiştir aslında bayaca ama garanti olsun diye bekliyorum
Canım kasık ageısı dedıgın sey adet olcak gıbımı olan mı?ben bugun 6ya gırdım 5.haftada o sekılde arada gıren agrılar oldu ve vajınada batmakızlar bende kasık ağrısı geçti 2 gün önce ara ara hissediyordum sizlerde durum ne 5.hafta kasık ağrısı olur yani öyle hatırlıyorum ne bilim midem de bulanmıyor bakalım kese görünecek mi perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla..
Benim bat ım da 26. Cuma da ben gideceğim inşallah görebiliriz. Beni de haberdar edersen sevinirim canımkızlar bende kasık ağrısı geçti 2 gün önce ara ara hissediyordum sizlerde durum ne 5.hafta kasık ağrısı olur yani öyle hatırlıyorum ne bilim midem de bulanmıyor bakalım kese görünecek mi perşembeyi bekliyorum sabırsızlıkla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?