- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Canım kasık ageısı dedıgın sey adet olcak gıbımı olan mı?ben bugun 6ya gırdım 5.haftada o sekılde arada gıren agrılar oldu ve vajınada batma
Doktoruna sor ıstersen canıöyok sızlama gibi adet sancısından farklı bu sanki içerde bıçak saplanır gibi oluyor ya arada.kasıklarım acıyordu üstüne yatamıyordum öyle bir ağrıydı dinlenince geçiyordu ama şimdi hiçbirşey yok.
BEnimde 5. haftada çok sancım oldu batma bıcaklanma yaralanma bütün acıları hiseettim ve insan olur olmaz korkuyor neden böyle bi sorunmu var diye ama normalmiş .Canım kasık ageısı dedıgın sey adet olcak gıbımı olan mı?ben bugun 6ya gırdım 5.haftada o sekılde arada gıren agrılar oldu ve vajınada batma
Evet oleymıs sız suanda kacıncı haftadaınız?BEnimde 5. haftada çok sancım oldu batma bıcaklanma yaralanma bütün acıları hiseettim ve insan olur olmaz korkuyor neden böyle bi sorunmu var diye ama normalmiş .
BEnimde 5. haftada çok sancım oldu batma bıcaklanma yaralanma bütün acıları hiseettim ve insan olur olmaz korkuyor neden böyle bi sorunmu var diye ama normalmiş .
5+2 :)Evet oleymıs sız suanda kacıncı haftadaınız?
Benimkide geçti sayılır cok az ani hareketlerde oluyor üzülmeyin sürekli olmuyormus zaten 1 hafta sürüyor gibi .benimki geçti diye üzülüyorum ben bende de çok oldu ama 2 gündür hiç yok.
Kesenı gordun mu canım:)5+2 :)
Hayır Doktor sadece rahim duvarmın kalınlaştıgını soyledı . Buda normal gebelik belirtisiymiş dış gebelik sorunlu vs değil anlamına geliyormuş perşembe kontrolum var bakalım bende heycanla beklıyorum :)Kesenı gordun mu canım:)
Ne zaman gıttıgınde buhu demıstı canım?Hayır Doktor sadece rahim duvarmın kalınlaştıgını soyledı . Buda normal gebelik belirtisiymiş dış gebelik sorunlu vs değil anlamına geliyormuş perşembe kontrolum var bakalım bende heycanla beklıyorum :)
Cuma günü . Yani 3 gün oldu daha :) 4+5 gibiNe zaman gıttıgınde buhu demıstı canım?
Gormemen. Normal canım benım 5+1de kese gorunduCuma günü . Yani 3 gün oldu daha :) 4+5 gibi
Herkeste değişiyor benim eltim 7 haftalık onun kalp atısı bile duyulmadı dr olabilir dedi .Gormemen. Normal canım benım 5+1de kese gorundu
Evet olabılır tabı canımHerkeste değişiyor benim eltim 7 haftalık onun kalp atısı bile duyulmadı dr olabilir dedi .
Kızlar satlarınız kaç acaba,bende kese için gitmedim,garanti olsun diye beklemedeyim
benimde 25 kasım,yanlış hesaplayıp buraya 24kasım yazmışımbenim 25 kasım
Kimyon pek sevmiyorum ama arada denerim sağol canım,diğer çocuklarımı emzirirken çok kullanıyordum tiksindim galiba,bende sürekli hapşırıyorum alerjim varben 2 gün geçince gitmiştim 270 lerdeydı sonra 4 gün sonra tekrar baktırınca 1200 lere cıkmıstı su an ucmustur bile :) perşembe kontrolum var 1 hafta cok sancım oldu birde gripliydim ogrendiğimde su an deli gibi öksürüyorum ama direniyorum ilaç kullanmicam . Bal limon ıhlamur takılıyoruym. Gaz sorunumu da kimyon atmaya basladım yemeklere o çözdü gibi tavsiye ederim :)
Darısı başımıza,henüz kese için gitmedim,bat günü 800dü aslında görülür ama bekliyorum 3-4 gün daha beklerimSAT 20 Kasım. 25 Aralık'ta keseyi gördük. 5+0 haftalıkken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?