- 10 Aralık 2019
- 73
- 75
- 3
- 32
Çok teşekkür ederim amin insallahAminnn, cok gecmis olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim anne olmak isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim amin insallahAminnn, cok gecmis olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim anne olmak isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin.
Teşekkür ederim canım insallah yok.hayir degerime bakılmadı adet sancisi tarzında sancim oluyor birde iki ay once düşük yapmıştım o yuzden iğne başlattıCanım ınsallah saglıkla ılerler ıgneye baalama nedenım progesteron degerın dusuk mu cıktı kac cıktı acaba
Canım radrasyon önleyici iç çamaşırları atletler var . Onlardan tedarik edebilirsin. İçin rahat eder.Dr um otobüsle olmaz uçak olur dedi ama baktimda radyasyon varmış uçakta da canım sıkıldı gidiş dönüş biletlerini de aldik
O sancı bendede bqzen oluyor canım sureklı mı var sendenbende belkı gunde 1kezTeşekkür ederim canım insallah yok.hayir degerime bakılmadı adet sancisi tarzında sancim oluyor birde iki ay once düşük yapmıştım o yuzden iğne başlattı
Evet baya uzun sürdü canım sanki her an adet olacakmışım gibi beni korkuttu arada ve kısa olması normal sanirimO sancı bendede bqzen oluyor canım sureklı mı var sendenbende belkı gunde 1kez
Adet ağrıları ilk aylarda normal arkadaşlar. Bunlar yerleşme ağrısı olarak geçiyor.3 aya kadar devam edebılıyormuş. Benim 8. Hafta olunca bitti agrılarımEvet baya uzun sürdü canım sanki her an adet olacakmışım gibi beni korkuttu arada ve kısa olması normal sanirim
Insallah normaldır canımEvet baya uzun sürdü canım sanki her an adet olacakmışım gibi beni korkuttu arada ve kısa olması normal sanirim
Benı cok rahatlattınız bazende vajınada batma oluyor bu normal mı?Adet ağrıları ilk aylarda normal arkadaşlar. Bunlar yerleşme ağrısı olarak geçiyor.3 aya kadar devam edebılıyormuş. Benim 8. Hafta olunca bitti agrılarım
Dün yaşadım ben canim ama gece istifra ettim sanirim ondan. Biraz yorulunca da oluyo sanirimKızlar arada vajınada sızlama tarzı acılarınız oluyor mu??