- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Bulantıların mı basldı canım?kacıncı haftadasınDün yaşadım ben canim ama gece istifra ettim sanirim ondan. Biraz yorulunca da oluyo sanirim
Tekraralarsa aynen öyle canim. 10.haftadayim.Ins tekrarlamaz cok kötü oldum Allahtan eşim yanimdaydiBulantıların mı basldı canım?kacıncı haftadasın
ınsallah tekrarlamaz canımTekraralarsa aynen öyle canim. 10.haftadayim.Ins tekrarlamaz cok kötü oldum Allahtan eşim yanimdaydi
Canım hayırlı olsun bebıs buyumus mu goruntusu var mı?günaydın kızlar
ben de 9. hafta kontrolüme gittim
her şey iyi şükür ama 5 ağustosken şu an için 1 ağustos gözüküyor doğum tarihi, bakalım...
Tam kurban bayramında doğuma girebilriim
sadece hiç uyuyamıyorum, cumartesi pazar hep 8 de kalktım.
gece sürekli uyanıp tuvalete kalkıyorum.
dün akşam da bir türlü dalamadım, tuvalete kalktım, boğazlarım fena burnum tıkandı.
Yine uykusuz uykusuz işe geldim.
Tek istediğim güzelce uyuyabilmek...
Canım hayırlı olsun bebıs buyumus mu goruntusu var mı?
Günaydın
Kızlar gece su içmek için kalktım basım çok fazla döndü, tansiyon mu şeker mi susuzluk mu acaba dedim ani mi kalktım ama geçmeyecek sandım sizde de oluyor mubas dönmesi normal mi
Kızlar ben de baş dönmesi sızlama ağrı acı mide bulantısı olmuyorKızlar arada vajınada sızlama tarzı acılarınız oluyor mu??
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir seferliktir yaşadığınSanirim sindiremedim yediklerimi canim. Öğlen akşam ne yediysem geri geldi olduğu gibi. Aglicaktim nerdeyse
Canım ben de 9. Haftadayım, benim doğum tarihimi daha söylemedi şimdilik 4 ağustos görünüyor. Ama beni bir ay sonra çağırmıştı tekrar. Sen neden tekrar kontrole gittin??günaydın kızlar
her şey iyi şükür ama 5 ağustosken şu an için 1 ağustos gözüküyor doğum tarihi, bakalım...
dün akşam da bir türlü dalamadım, tuvalete kalktım, boğazlarım fena burnum tıkandı.
Hayırlı olsun kacıncı haftada gordunuzKızlar günaydın bugün bebişi gördük ve kalp atışını duyduk, darısı bekleyenlere çok heyecanlıyım
İnş canım. Hayırlısıyla görüp seslerini duyabilelim.Canım 6+2 de benim de bebek görünmedi Perşembe günüydü ama bebeğin besleneceği yer vardı oluşmuş yarın ben de tekrar gidicem dua edelim birbirimize inşallah görürüz miniklerimizin kalp atışlarını
Gunaydın guzel anneler♥
herkeese günaydınn
Günaydın Kızlar
Günaydın herkese benim icin zorlu bi gece oldu
Günaydınlar herkese
Günaydın
Kızlar gece su içmek için kalktım basım çok fazla döndü, tansiyon mu şeker mi susuzluk mu acaba dedim ani mi kalktım ama geçmeyecek sandım sizde de oluyor mubas dönmesi normal mi
Gunaydin kızlar. Bulanti isi zor ya
günaydın kızlar
Günaydın kızlarrrKızlar günaydın bugün bebişi gördük ve kalp atışını duyduk, darısı bekleyenlere çok heyecanlıyım
İnşallh canım,bende bugün gitmekten vazgeçtim biraz daha beklicemKızlar yarın 6+1de ben gıdıcem dra umarım kalp atısleıjı duyabılırım
Amin inş bende öğleden sonra gidicem ins keseyi görürüzKızlar günaydın bugün bebişi gördük ve kalp atışını duyduk, darısı bekleyenlere çok heyecanlıyım
ben duydum kuzum ozelde bebek bile tam gorunmedi ama kalbini dinledik 6+1 de kese 1,43 cm diKızlar yarın 6+1de ben gıdıcem dra umarım kalp atısleıjı duyabılırım
Canım ben de 9. Haftadayım, benim doğum tarihimi daha söylemedi şimdilik 4 ağustos görünüyor. Ama beni bir ay sonra çağırmıştı tekrar. Sen neden tekrar kontrole gittin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?