2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
günaydın kızlar
ben de 9. hafta kontrolüme gittim
her şey iyi şükür ama 5 ağustosken şu an için 1 ağustos gözüküyor doğum tarihi, bakalım...
Tam kurban bayramında doğuma girebilriim
sadece hiç uyuyamıyorum, cumartesi pazar hep 8 de kalktım.
gece sürekli uyanıp tuvalete kalkıyorum.
dün akşam da bir türlü dalamadım, tuvalete kalktım, boğazlarım fena burnum tıkandı.
Yine uykusuz uykusuz işe geldim.
Tek istediğim güzelce uyuyabilmek...

Canım hayırlı olsun bebıs buyumus mu goruntusu var mı?

Günaydın
Kızlar gece su içmek için kalktım basım çok fazla döndü, tansiyon mu şeker mi susuzluk mu acaba dedim ani mi kalktım ama geçmeyecek sandım sizde de oluyor mubas dönmesi normal mi
Kızlar arada vajınada sızlama tarzı acılarınız oluyor mu??
Kızlar ben de baş dönmesi sızlama ağrı acı mide bulantısı olmuyor sadece yemek pişerken denk gelirsem öğürüyorum. Göğüslerim şişkin olmasa inanamıyorum bazen
Sanirim sindiremedim yediklerimi canim. Öğlen akşam ne yediysem geri geldi olduğu gibi. Aglicaktim nerdeyse
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir seferliktir yaşadığın
Canım ben de 9. Haftadayım, benim doğum tarihimi daha söylemedi şimdilik 4 ağustos görünüyor. Ama beni bir ay sonra çağırmıştı tekrar. Sen neden tekrar kontrole gittin??

İnş canım. Hayırlısıyla görüp seslerini duyabilelim.

Kızlar yarın 6+1de ben gıdıcem dra umarım kalp atısleıjı duyabılırım

Gunaydın guzel anneler♥
herkeese günaydınn
Günaydın Kızlar
Günaydın herkese benim icin zorlu bi gece oldu
Günaydınlar herkese
Günaydınn anneler

P pembe38 ne oldu canım??
Günaydın
Kızlar gece su içmek için kalktım basım çok fazla döndü, tansiyon mu şeker mi susuzluk mu acaba dedim ani mi kalktım ama geçmeyecek sandım sizde de oluyor mubas dönmesi normal mi
Gunaydin kızlar. Bulanti isi zor ya
Kızlar günaydın bugün bebişi gördük ve kalp atışını duyduk, darısı bekleyenlere çok heyecanlıyım
Günaydın kızlarrr

bende iştahsızlık var yani masaya oturursam yiyorum ama gün içinde yemek vermeseler istemem akşama kadar aç gezebilirim bende sancı oldu batma da çok oldu ama dünden beridir hiçbirşey yok diyebilirim perşembe keseye gidicem güzel haberler alırız inşallah.

Canım ben de 9. Haftadayım, benim doğum tarihimi daha söylemedi şimdilik 4 ağustos görünüyor. Ama beni bir ay sonra çağırmıştı tekrar. Sen neden tekrar kontrole gittin??

bu kontroldü, kan-idrar tahlili istemişti onları verdim, onlara baktı kalp atışını dinledik bir daha ultasonla baktık.
bir dahaki 20 ocak gibi gideceğim.

Kizlar gunaydin :) ben de doktor kontrolumden ciktim, tahlil sonuclarimi gosterdim hem bebegi de gormus oldum tekrar :) saglik ocagi tum tahlilleri yapmiyormus geri kalan testleri de bugun verdim. Mide bulantim artarak devam ediyor. Doktor, bol su dedi. Birde burada okumustum, beyaz leblebi iyi geliyor diye. Denedim, biraz hafifletiyor :)

Kızlar Allah aşkına sabah kalktıktan akşam yatana kadar mide bulantısı çeken var mı ne zaman geçecek bu şu konuda bulantıyı hafifleten falan varsa yardımcı olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…