2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar merhaba ben carsamba gunu oglen beta baktırdım 1304 cıktı bugun de baktırdım 2231 cıkmıs artıs tam ıkı katı degıl neden olmus olabilir sıkıntı olur mu ya da bıraz tekaslandım acıkcası

Kızlar merhaba ben carsamba gunu oglen beta baktırdım 1304 cıktı bugun de baktırdım 2231 cıkmıs artıs tam ıkı katı degıl neden olmus olabilir sıkıntı olur mu ya da bıraz tekaslandım acıkcası

Çok fark yok ki arada cnm sıkıntı etme farklı yerde hatta farklı saat aralığında vermen bile degerde fark yapabilir

Sabah ilk kalktığımızda olan göbek bebek göbeği canım
Daha sonrasında hamilelikten dolayı şişkinlik ve gazdan dolayı Kocaman oluyor göbek.
Bende -1 çıkıyorum tartıda ama işyerinde rahat edebilmek adına hamile pantolonu giyiyorum neredeyse 2 haftadır. Diğer pantolonlarım dar çünkü

merhaba arkadaşlar
ben de hamileyim çook mutluyum.

SAT 30/10/2019 tahmini 5 ağustos doğum tarihim.
20/11/1985 doğum tarihim, ilk çocuğum olacak kısmetse.
53 kilo başladım, daha doğrusu tam bilemesem de 4/5 haftalıkken 53 kiloydum.
İstanbulda oturuyorum
listeye dahil olmak istiyorum

Canım. Daha önceden doğum yapan kadınlarda daha erken çıkıyor karın, ondan olabilir. Ayrıca bağırsak hareketlerinden hemen şişer. Sabah ve akşam karnında büyük şişkinlik farkı görürsün. Hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…