• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
:KK43: Kızlar muane oldum kese büyümüş dedi doktor. Bebişi göremedik salı tekrar gitcem bakalım inşallah görürüm ya . 6 haftalık dedi . Agrıları sordum normal dedi genişledikce bel karın agrısı olur batar gibi olur filan dedi normal onlar korkma dedi . Bebekte küçük olabilir ondam görünmemiş olabilir dedi . İnşallah 31 aralık salı günü görürüz 🤔
Yaaa canım ınsallah salı goruceksın. Demekkı bak ıyıkı kesen buyumus😍😍😍

:KK43: Kızlar muane oldum kese büyümüş dedi doktor. Bebişi göremedik salı tekrar gitcem bakalım inşallah görürüm ya . 6 haftalık dedi . Agrıları sordum normal dedi genişledikce bel karın agrısı olur batar gibi olur filan dedi normal onlar korkma dedi . Bebekte küçük olabilir ondam görünmemiş olabilir dedi . İnşallah 31 aralık salı günü görürüz 🤔
Canım zaten bebişi görmek için erken değil mi? Ben bugun 6+6 yım ona rağmen görememe ihtimalini düşünmüştüm.

Nasıl takıptw olayım canım bugun bıkez oldu sadece dun fln hıc olmadı:/
çok fazla tekrarlarsa diye söyledim tatlım yada dayanılmaycak sancı felan olırsa eğer. benimde çok oluyor devamlı bunlara bakıyorum baktım artarsa dr gidicem hemen. bide elimde su şişesiyle geziyorum

Canım korkulacak bir durum yok 6+5 iken bende sadece yolk sacı görmüştüm ilkinde.
Sonra 7+6da gittim kalp atışını da duydum💞
Sende bu salı gidince göreceksin/duyacaksın hayırlısıyla😇

Selam hanımlar dün acile gittik lekelenme yüzünden daha önce hiç gitmemistim kontrole normalde bugün randevum kese var ama kalp atışını göremedi doktor 6+1 dedi adet tarihinde 10 gün var arada sanırım boş gebelik gibi hissediyorum. Bugün yine gideceğim vajinal bakilacak umarım duyulur kalp atışı
aradaki fark zamnla düzeliyor genelde belki geç döllenme gibi birşey olmuştur,gönlünüzü ferah tutun,en kısa sürede duyarsınız inşallh kalp atışınıda,güzel haberlerle gelin inşallh🤲🏻
Allah bagıslasın masallah :) ınsallah bu kez ümitliyim bende 🙏
sağol canım🌸inşallh çok güzel olacak her şey🥰
Kızlar merhaba ben carsamba gunu oglen beta baktırdım 1304 cıktı bugun de baktırdım 2231 cıkmıs artıs tam ıkı katı degıl neden olmus olabilir sıkıntı olur mu ya da bıraz tekaslandım acıkcası
yüzde 66dan fazla artmış sorun yok bence🌸ben 2kez baktırdım beta 80 ve 800dü bi daha tekrarlamaya gerekyok dedi asmdeki doktor,pazartesi ya da salı kese için gidicem inş sıkıntısız görürüz keseleri💕
:anneadayı:
merhaba arkadaşlar
ben de hamileyim çook mutluyum.

SAT 30/10/2019 tahmini 5 ağustos doğum tarihim.
20/11/1985 doğum tarihim, ilk çocuğum olacak kısmetse.
53 kilo başladım, daha doğrusu tam bilemesem de 4/5 haftalıkken 53 kiloydum.
İstanbulda oturuyorum
listeye dahil olmak istiyorum
merhaba🙋🏻‍♀️Hayırlı olsun inşallh kucağınıza almakta nasip olur🤲🏻
inşallh canım kese büyümüş hayırlısıyla bebişide görürsünüz💕

vajinal bakmadimi canim.6 haftalik neye gore dedi kese boyutun nekadarmis
Kese boyutunu söylemedi ultrason kagıdada vermedi benim zaten bebek görünmedi dedi aklım durdu sanki hiç aklima bile gelmedi kese boyutunu sormak sadece kese büyümüş dedi ya alttab bakcam dedi yada salı tekrar gel dedi benim doktorum erkek be eşim biraz sıkıntı yapıyor diye alttan bakmayı kabul etmedim tek olsaydım baktırcaktımda oda yanımdaydı . Keseye göre 6 hafta dedi. Canım

6 haftada bebegi gormek icin vajinal ultrasonla bakilir diye yaziyor kaynaklarda. Hayirli olsun, kesesi buyumus bebisin
Evet doktor bakim dedi de benim eşim sıkıntı yapıyor ondan kabul etmedim tek olsam baktırırdım canım . Amin hayırlısı olsun bakalım

Kese boyutunu söylemedi ultrason kagıdada vermedi benim zaten bebek görünmedi dedi aklım durdu sanki hiç aklima bile gelmedi kese boyutunu sormak sadece kese büyümüş dedi ya alttab bakcam dedi yada salı tekrar gel dedi benim doktorum erkek be eşim biraz sıkıntı yapıyor diye alttan bakmayı kabul etmedim tek olsaydım baktırcaktımda oda yanımdaydı . Keseye göre 6 hafta dedi. Canım

ah canım bee, doktor erkekse illaki bakması gereken zamanlar olacaktır, doğuma girmeyecek mi?
Bana da ilk 5 haftalıkken vajinal bakmışlardı keseyi görmek için. Neyse salı görürsün sıkma canını.

aradaki fark zamnla düzeliyor genelde belki geç döllenme gibi birşey olmuştur,gönlünüzü ferah tutun,en kısa sürede duyarsınız inşallh kalp atışınıda,güzel haberlerle gelin inşallh🤲🏻
sağol canım🌸inşallh çok güzel olacak her şey🥰
yüzde 66dan fazla artmış sorun yok bence🌸ben 2kez baktırdım beta 80 ve 800dü bi daha tekrarlamaya gerekyok dedi asmdeki doktor,pazartesi ya da salı kese için gidicem inş sıkıntısız görürüz keseleri💕
merhaba🙋🏻‍♀️Hayırlı olsun inşallh kucağınıza almakta nasip olur🤲🏻
inşallh canım kese büyümüş hayırlısıyla bebişide görürsünüz💕
Amin inşallah evet bende fark ettim büyüktü kese kilomda var ondan da olabilir dedi yada bebek küçük olabilir kötü bi yorum yapmadı doktor

Back