2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hoşgeldn canım

Tebrıkler canım senı hatırladım cok mutlu oldumNe durumda suan bebısın:)

Tebrıkler canım senı hatırladım cok mutlu oldum❤❤Ne durumda suan bebısın:)

ya ben de seni hatırladım ama fotoğraf farklıydı sanki
neden hamile kalamıyoruz diyorduk değil mi
işte yarın kontrolüm var, 2. kontrol.
Genel kan testi, idrar testimi yaptırdım, yarın doktora göstereceğim kısmetse.
Kalp atışlarını duymuştuk zaten.
Bakalım, korkuyorum da.
Keşke eve ultrason makinesi alıp sürekli bakabilsek

Ekledim. Hoşgeldiniz

Hahahah:))evet canım resım degıstı
Bende senle aynı fıkırdeyım en son nezman gıtmıstın kontrole :)bırde arada gıren ader sancısı gıbı sancı oluyor mu 10sanıyelık fln

Hahahah:))evet canım resım degıstı
Bende senle aynı fıkırdeyım en son nezman gıtmıstın kontrole :)bırde arada gıren ader sancısı gıbı sancı oluyor mu 10sanıyelık fln

tabi ki de oluyor
çok normal dedi doktor büyüyormuş
ama strese girip karnım ağrıyınca korkuyorum, diyorum bak üzülüyorsun bebeciğin de üzülüyor diyorum kendi kendime.
öyle yani sıkma canını

tabi ki de oluyor
çok normal dedi doktor büyüyormuş
ama strese girip karnım ağrıyınca korkuyorum, diyorum bak üzülüyorsun bebeciğin de üzülüyor diyorum kendi kendime.
öyle yani sıkma canını
Tamam canımm ben bugun regl oldum sandım asırı korktum

Canım sende oldu mu bebek yerlesırken adet sancısı gıbı kısa suewlı kasıkta sancı?
Canım adet sancısı nasıl bir şey bilmiyorum, hiç yaşamadım.
Ama sızlama gibi kasık ağrısı yaşadım. Bir ara azılmıştı, dünden beri yine başladı.

Kızlar muane oldum kese büyümüş dedi doktor. Bebişi göremedik salı tekrar gitcem bakalım inşallah görürüm ya . 6 haftalık dedi . Agrıları sordum normal dedi genişledikce bel karın agrısı olur batar gibi olur filan dedi normal onlar korkma dedi . Bebekte küçük olabilir ondam görünmemiş olabilir dedi . İnşallah 31 aralık salı günü görürüz

6 haftada bebegi gormek icin vajinal ultrasonla bakilir diye yaziyor kaynaklarda. Hayirli olsun, kesesi buyumus bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…