- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KatılıyorumBoğazlari fena olan hanımlar tuzlu suyla gargara yapın çok iyi geliyor hicbirseyle içmeden rahatlayabilirsiniz
Merhaba. Bir süredir takip ediyorum sizleri ama benim de kesinlik olmadığı için yazmamıştım sizlere.benim temmuzda 5.haftada gelisimi durmustu cnm ondada hicbisey hissetmiodum.bunda da beta hcg ilk 2 kati artcagina %37 artti sonra duzeldi kese gorundu ama yine hicbi belirti yok ayni gecen seferki gibi.var bir sorun
bende cuma gunu kontrole gidecegim doktor kalp atisini belki duyamayiz ama bebegi kesin gormemiz lazim dedi.umarim ikimiz icinde hayirlisi olur birlikte yazdiririz listeye adimiziMerhaba. Bir süredir takip ediyorum sizleri ama benim de kesinlik olmadığı için yazmamıştım sizlere.
Benim de geçen sene aralıkta kalbi duran gebelik olmuştu. Şimdi bu sene de betahcg artışı pek düzenli gitmedi. Yani biraz sağlıklı devam etmesi şüpheli gidiyor.
Keseyi gördük biz de senin gibi ama cuma günü tekrar betahcg ve kese büyüyor mu diye kontrol olacağım. Bir an önce kesinleşsin güzel olsun inşallah her şey. 5+3 oldu bu arada
Hamile oldugumu bilmiyorduk annem ruyasinda gormus beni hamile kizim oluyorsum bende dedim kotu bir laf duyucaksin felan. 1 hafta surmedi hamile oldugum cikti suprizden.İlk gördüğün rüyada neyse öyle der annem benimde öyle oldu öbürleri ama oğluma resmen emin olmuştumbu iş şans artık sağlıkla gelsin minnoşlar
İnşallah ikimiz için de güzel şeyler duyarız cuma günü.bende cuma gunu kontrole gidecegim doktor kalp atisini belki duyamayiz ama bebegi kesin gormemiz lazim dedi.umarim ikimiz icinde hayirlisi olur birlikte yazdiririz listeye adimizi
Benide eklermisiniz 19.11.2019 sat. 2 oglum var istanbul.canım benide listeye ekler misin
Evet duosvit kullanıyorum.kızlar vitamin haplarına başladınız mı?
Ben ocean momy multıvıtamın kullanıyorum arastırdık yurtdısında bıle daha ıyısı olmadıgını soledıler dr da onu verdıkızlar vitamin haplarına başladınız mı?
Bence onla alakası yok ilk kızım var ondada uyurdum erkenden simdide öyle uyku cok mide bulantım yok cok şükür sadece hatırladıgım fark göğüs hassasiyetim ilk gebelegimle aradaki fark sağlıklı olsunlar kız erkek farketmez ama ins 2.ye kızım olur ama erkek olcak diolaruyku çoksa erkek
halsizlik ve kusma çoksa kız. :))
Bebişi de gördük kalp atışlarını da duydukdünyanın en harika sesi sizden ne haberler??@pembe38
@Minimal-ist
@deadlywhisper
@Ladyturta
@dofh
Dora01
@Belisada1766
Kızlar sizde durumlar nasıl? Bebişlerinizi gördünüz mü?
Kacıncı haftadasın canımmm tebrıklerrrBebişi de gördük kalp atışlarını da duydukdünyanın en harika sesi❤ sizden ne haberler??
hahah bencede ama gerçekten bütün hepsi var bakalım ne çıkacako zaman senin işin dr luk benden bu kadar
ayyyy ne güzel haberler valla çok sevindim bende doktor arıyorum kendime evim bahçeşehirde işim ise kağıthanede çok arada kaldım.Doktor önerisi olan varsa yazabilir :)Bugün kalp atışını duymak için çağırmıştı doktor. Çok heyecanlı bir deneyim oldu benim için minnacık kalbinin attığını ekrandan gördüm. Sonra sesini açtı kulağımla duydum Şükürler olsun can verene. Sata göre 6+6 ama bebeğin gelişimine göre 6+2 çıktı. Bir kaç gün geç yumurtlamışsındır dedi. Bu arada doktor arayışım sürdüğünden başka bir hastanedeydim bu hafta çok beğendim doktoru devam edebilirim.
7+6dayım çok teşekkürlerKacıncı haftadasın canımmm tebrıklerrr♥♥♥
benim doktorumda omepa vm verdi onu kullanıyorumkızlar vitamin haplarına başladınız mı?
ay maşallah yaaaa allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahBugün kalp atışını duymak için çağırmıştı doktor. Çok heyecanlı bir deneyim oldu benim için minnacık kalbinin attığını ekrandan gördüm. Sonra sesini açtı kulağımla duydum Şükürler olsun can verene. Sata göre 6+6 ama bebeğin gelişimine göre 6+2 çıktı. Bir kaç gün geç yumurtlamışsındır dedi. Bu arada doktor arayışım sürdüğünden başka bir hastanedeydim bu hafta çok beğendim doktoru devam edebilirim.
Tebrık edweım ben haftaya 6+1oluyorhm doktor kalp atısı ıcın gel dedı cok erken degıl mı://7+6dayım çok teşekkürler ❤