2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tabiki o da eminim artik senin bir evladin, ben cocugun olunca anlarsin ayni sey degil diyenlere bile sinir oluyorum. Bunlar bize muhtac, hepsine yetecek sevgimiz var masallah

Güzelliğe bak bal kimseyi takma aşılı ev kedisinin hiç bi zararı yok kumuyla temas etmemek yeterli canım ben atlattım onu 4 ay önce yaptırdım

Tabiki o da eminim artik senin bir evladin, ben cocugun olunca anlarsin ayni sey degil diyenlere bile sinir oluyorum. Bunlar bize muhtac, hepsine yetecek sevgimiz var masallah
Evet canım o bizim in çok kıymetli herkese değişik geliyor bu söylediklerim beni sizler çok iyi anlarsınız
Kızlar kasığıma ani batmalar oluyor neden olur Sizce şimdi banyo yaptım korkuyorum rahimi yumuşatma olamaz demi
Canım o bende de oluyor drum dün normal dedi aşırı olmadığı müddetçe
Güzelliğe bak bal kimseyi takma aşılı ev kedisinin hiç bi zararı yok kumuyla temas etmemek yeterli canım ben atlattım onu 4 ay önce yaptırdım
Canım anlamak istemiyorlar ki maalesef ama ben gereken cevabı veriyorum zor oldu mu kısırlaştırma operasyonu

Yok canım zor olmadı erkek olduğu için dişi gibi zorluğu yok zaten 5 6 saat sersem sersem takıldı uyudu batikon aldık günde 2 kere pamukla değdirip çektik ameliyat yerine mikrop kırmak için ama hormonlar hemen geçmiyor 2 ay sürdü o kızgınlık halleri şimdi çok nadir yapıyo 1 senede tamamen bitiyomuş

Tamam cnm saol

Sağol canım benimki de kolay olur inşallah

Canım benim iki gün arayla 4 kat arttı senin değerler nedir ?

Ben adetime 4 gün kala kan testi yaptirdim 83.5 çıktı değerim.Sat 13 ekim yumurtlama tarihim 26-28 Ekim.Dr randevumu ne zaman alacağımı kestirmeye çalışıyorum canım.Dr gidip keseyi görmeden dönmek istemiyorum.

Kizlar iyi aksamlar beni saglikocagindan aradilar gebelik kaydi acmak icin tahlil de yapacaklarmis acaba ne tahlili yapiliyor sizi de aradilar mi

Bnde progestan kullanıyorum vajinadan benimde su gibi geliyor demekki ondanmis rahatladım valla bnde kanama mi gelio die gdiyorum hemen bakiyorum sonra bi ohh cekiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…