Tabiki o da eminim artik senin bir evladin, ben cocugun olunca anlarsin ayni sey degil diyenlere bile sinir oluyorum. Bunlar bize muhtac, hepsine yetecek sevgimiz var masallahBende çok seviyorum cAnım. Bazen öyle bir seviyorum ki kaçacak yer arıyorşimdiden etrafta bazı arkadaşlar başladı e artık kediyi sokağa bırakırsın diye. Ben onu çoçuğum olmadığı için değil içten seviyorum. Bırakmam mümkün değil
Güzelliğe bak bal kimseyi takma aşılı ev kedisinin hiç bi zararı yok kumuyla temas etmemek yeterli canım ben atlattım onu 4 ay önce yaptırdımCanım kedim sürekli veteriner kontrolünde aşılatı tam ondan yana şüphem yok. O da sürekli geliyor yalıyor beni . Ama kuşlar konusunda bilgim yok canım bir veterinere danışsan
Oyyy yerin ben onubenim oğlumda bir yaşında. Yarın kısırlaştırma operasyonu olacak kuzum
Eki Görüntüle 2204753
Evet canım o bizim in çok kıymetli herkese değişik geliyor bu söylediklerim beni sizler çok iyi anlarsınızTabiki o da eminim artik senin bir evladin, ben cocugun olunca anlarsin ayni sey degil diyenlere bile sinir oluyorum. Bunlar bize muhtac, hepsine yetecek sevgimiz var masallah
Canım o bende de oluyor drum dün normal dedi aşırı olmadığı müddetçeKızlar kasığıma ani batmalar oluyor neden olur Sizce şimdi banyo yaptım korkuyorum rahimi yumuşatma olamaz demi
Canım anlamak istemiyorlar ki maalesef ama ben gereken cevabı veriyorumGüzelliğe bak bal kimseyi takma aşılı ev kedisinin hiç bi zararı yok kumuyla temas etmemek yeterli canım ben atlattım onu 4 ay önce yaptırdım
Yok canım zor olmadı erkek olduğu için dişi gibi zorluğu yok zaten 5 6 saat sersem sersem takıldı uyudu batikon aldık günde 2 kere pamukla değdirip çektik ameliyat yerine mikrop kırmak için ama hormonlar hemen geçmiyor 2 ay sürdü o kızgınlık halleri şimdi çok nadir yapıyo 1 senede tamamen bitiyomuşEvet canım o bizim in çok kıymetli herkese değişik geliyor bu söylediklerim beni sizler çok iyi anlarsınız
Canım o bende de oluyor drum dün normal dedi aşırı olmadığı müddetçe
Canım anlamak istemiyorlar ki maalesef ama ben gereken cevabı veriyorumzor oldu mu kısırlaştırma operasyonu
Hayır canım bağlar gerildiği için yapıyomuş merak etmeKızlar kasığıma ani batmalar oluyor neden olur Sizce şimdi banyo yaptım korkuyorum rahimi yumuşatma olamaz demi
Canım ilk gebeliğim oyuzden herşeyden endişe ediyorum karnım acikti kalkmaya korkuyom şuan bıçak batiriyolar sanki oramaHayır canım bağlar gerildiği için yapıyomuş merak etme
Tamam cnm saolEvet canım o bizim in çok kıymetli herkese değişik geliyor bu söylediklerim beni sizler çok iyi anlarsınız
Canım o bende de oluyor drum dün normal dedi aşırı olmadığı müddetçe
Canım anlamak istemiyorlar ki maalesef ama ben gereken cevabı veriyorumzor oldu mu kısırlaştırma operasyonu
Bak aşırıysa doktora gitmen gerekiyor geçmezse çok can yakarsaCanım ilk gebeliğim oyuzden herşeyden endişe ediyorum karnım acikti kalkmaya korkuyom şuan bıçak batiriyolar sanki orama
Sağol canım benimki de kolay olur inşallahYok canım zor olmadı erkek olduğu için dişi gibi zorluğu yok zaten 5 6 saat sersem sersem takıldı uyudu batikon aldık günde 2 kere pamukla değdirip çektik ameliyat yerine mikrop kırmak için ama hormonlar hemen geçmiyor 2 ay sürdü o kızgınlık halleri şimdi çok nadir yapıyo 1 senede tamamen bitiyomuş
Canım benim iki gün arayla 4 kat arttı senin değerler nedir ?
Canım ilk gebeliğim oyuzden herşeyden endişe ediyorum karnım acikti kalkmaya korkuyom şuan bıçak batiriyolar sanki orama
İnşallah canımSağol canım benimki de kolay olur inşallah
Korku hepimizde var canim emin ol ilk 3 ayi atlatmadan hic birimizden de korku gitmeyecekKesinlikle birbirimizi anliyoruz Allah buyuktur sabir bazden korkuyoruz iste amin imsallah
Bnmde su gibi geliyor ne seffaf ne renkli sdce su geliyor kizlar benden de yaaaYok sarı renkte koku yok kaşıntı yok ama yoğun bi akıntı doktorda dediki ilk aylarda bişey veremiyorum normal olsun da dedim normal demişti ama bilmiyorum
Bnde progestan kullanıyorum vajinadan benimde su gibi geliyor demekki ondanmis rahatladım valla bnde kanama mi gelio die gdiyorum hemen bakiyorum sonra bi ohh cekiyormCanım bana tek gibi geldi.
Bendede su gibi akıntı oluyor hatta wcye gidip bir bakıyorm ne olur ne olmaz diye. Ben progesteron fitil kullanıyorum onun etkisiymiş
Benimki tüp bebek olduğu için nokta tarih belli. Döllenmeye 15 gün ekliyorum 9 ekim oluyor.
Yok canım benim baya baya koyu kıvamda:/ anlamıyorum vallaBnmde su gibi geliyor ne seffaf ne renkli sdce su geliyor kizlar benden de yaaa
Kahverengiye çalmıyorsa rengi telaş yapma tatlım. Progesteronu vajinal alıyorsan ondan olabilir.Yok canım benim baya baya koyu kıvamda:/ anlamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?