• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kumunu eşim temizliyor canım ben sevme ve besleme kısmına bakıyorum:KK200: hayvan beslemek büyük sorumluluk gerçekten ama işte ben çok seviyorum onu:KK68: senin için rahat etsin fakülteye de git . Zaten o testleri her hastane yapamıyor canım
Canım bende muhabbet kuşu var ve beni gelip opuyo mikrop filan kapatamiyim bilmiyorum ama çok yaramaz opmeyince ısırıyor pzatedi pa gidicem tıp fakültesi ne canım içim rahat etsin

Canım öğrendimizden beri eşim süpüruyo şimdi evde değil çalışıyor bizde memlekete gidicez o kan testini yaptırmaya yerlere bakınca süpürmek geliyo icimden ama bebiş yapma der gibi sızlıyor orda
Yapma boşver valla bende yapmıyorum ilkinde önemsemedim herşeyi yaptım bide ev taşınması vardı o hurçları kaldırıp indirdim kalbi durdu yavrumun kaybettim onla alakası var yok bilmiyorum şuan temkinliyim eşim temizliği yapıyo yapsınlar taşın altına ellerini koysunlar

D5BB09DB-D415-4683-BC32-8589FFF219F5.jpeg
Kumunu eşim temizliyor canım ben sevme ve besleme kısmına bakıyorum:KK200: hayvan beslemek büyük sorumluluk gerçekten ama işte ben çok seviyorum onu:KK68: senin için rahat etsin fakülteye de git . Zaten o testleri her hastane yapamıyor canım
Kız şeninde mi var benimde var oğlum 1 yaşında

Yapma boşver valla bende yapmıyorum ilkinde önemsemedim herşeyi yaptım bide ev taşınması vardı o hurçları kaldırıp indirdim kalbi durdu yavrumun kaybettim onla alakası var yok bilmiyorum şuan temkinliyim eşim temizliği yapıyo yapsınlar taşın altına ellerini koysunlar
İlk cocugumda esim eel üstünde tutuyordu beni. İkincide oyle olmadi :) ama bende kendimi korumaya cok dikkat edemiyorum galiba ondan mi etkileniyor bilemedim :)

İlk cocugumda esim eel üstünde tutuyordu beni. İkincide oyle olmadi :) ama bende kendimi korumaya cok dikkat edemiyorum galiba ondan mi etkileniyor bilemedim :)
Şuna benimde tam tersi canım kızıyo ailelere söyleyince yemeği bile kaynanamda yicez çalışıyorum zaten yeterince yoruluyorum bu sefer umrumda değil isterse evi şey götürsün afedersin bi tek ütü yapıyorum

5 Haftalık gebeyim , ve 1 ayda 5-6 kilo aldım. Yüksek kabızlık sorunu yaşıyorum . bulantı yok ama. Kabızlık için gebe iken ilaç içen var mı ?
ilk gebeliğimde benimde kabızlıj problemim vardı.ayrıca ayaklarım ve sırtım çok ağrıyordu doktor ağrılarım için magnezyum toz yazdı hem ağrılarımı hafifletiyordu hemde gece yatanda içtiğimde sabah hemen dışarı çıkabiliyordum.bi kaç gün üst üste kullandım ondan sonra sadece ağrım olanda kullanıyordum.bu ilacın çeşitli tatlarıda var limonlu portakallı filan

ilk gebeliğimde benimde kabızlıj problemim vardı.ayrıca ayaklarım ve sırtım çok ağrıyordu doktor ağrılarım için magnezyum toz yazdı hem ağrılarımı hafifletiyordu hemde gece yatanda içtiğimde sabah hemen dışarı çıkabiliyordum.bi kaç gün üst üste kullandım ondan sonra sadece ağrım olanda kullanıyordum.bu ilacın çeşitli tatlarıda var limonlu portakallı filan
Doktor folik asitte yazmış olması gerek o dabağırsağını çalıştırmıyor mu
benimki çalıştırıyor ismi femamed içinde folik-iyot-çinko-b12 var
tabi doktoruna danışmadan ilaç kullanma

Canım bende muhabbet kuşu var ve beni gelip opuyo mikrop filan kapatamiyim bilmiyorum ama çok yaramaz opmeyince ısırıyor pzatedi pa gidicem tıp fakültesi ne canım içim rahat etsin
Canım kedim sürekli veteriner kontrolünde aşılatı tam ondan yana şüphem yok. O da sürekli geliyor yalıyor beni . Ama kuşlar konusunda bilgim yok canım bir veterinere danışsan
Eki Görüntüle 2204734
Kız şeninde mi var benimde var oğlum 1 yaşında
Oyyy yerin ben onu :KK36: benim oğlumda bir yaşında. Yarın kısırlaştırma operasyonu olacak kuzum
FED00739-CF8D-4D0A-9B45-C4D10F8D01C5.jpeg

Benimde 30 eyluldu sat 13 ekimde yumurtladim sen gec yumurtlamissin gec dollenme olduğu icin deger az bu degerle keseyi görmemiştir bini gecmesi lazim daha yolun uzun rabbim saglikli haberlerini de nasip etsin insallah gulkokulum gulkokulum

Canım bana tek gibi geldi.

Bendede su gibi akıntı oluyor hatta wcye gidip bir bakıyorm ne olur ne olmaz diye. Ben progesteron fitil kullanıyorum onun etkisiymiş

Benimki tüp bebek olduğu için nokta tarih belli. Döllenmeye 15 gün ekliyorum 9 ekim oluyor.
Canim ben de oyle yaptim sunada 7. Haftaya baslamam lazim doktor 6. Haftadasin dedi:duduk:

Arkadaşlar benim evim 2.kat.Evime çıkan merdivenlerde hali var.Halilari yıkattik.Merdivenleri baştan aşağı süpürüp silmem lazım.40-50 basamak var.Ben yapsam sıkıntı olur mu sizce.Bel ağrım var.4.haftamdayim?

Arkadaşlar benim evim 2.kat.Evime çıkan merdivenlerde hali var.Halilari yıkattik.Merdivenleri baştan aşağı süpürüp silmem lazım.40-50 basamak var.Ben yapsam sıkıntı olur mu sizce.Bel ağrım var.4.haftamdayim?
Bence olur canim fazla yorulmaman lazim ole bulasik gbi birsey degil seninki, baskasi yapsin bence

Kendini çok yorma serim canım. Sen bilirsin ama başkası yapsın bence

Seninki de oyle canim tam yemelikmis. Asigim hepsine:KK200::nazar:
Bende çok seviyorum cAnım. Bazen öyle bir seviyorum ki kaçacak yer arıyor :olamaz: şimdiden etrafta bazı arkadaşlar başladı e artık kediyi sokağa bırakırsın diye. Ben onu çoçuğum olmadığı için değil içten seviyorum. Bırakmam mümkün değil

Back