2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ilk aylar gobekten vurul dedi doktor bebise dha yakin oldugu icin zaten 3. 4. Aydan anra gobege vuramiyorsunuz sertlesmeye basliyor ya karin ondan dolayi

Simdilik gobekten yapiyorsun da sonra ne olacak?
Ilerleyen aylarda kol ve bacaktan yapılcak canim karin sismeye baslayinca zaten vuramiyormussun arkadasimdan deneyimliyim ondan yardim aliyorum o dogumdan snra 10 ay dha kullanmisti igneyi bıraktı 3 ay snra yine hamile kaldi smdi 8 haftalik hamile ogrenir ogrenmez tekrar başladı

Tatlim ben hamile oldgumu adetime 3 gun kala 487 civarlarinda bi degerle öğrendim 4+3de keseyi gordum 10 gun snra kalp atisi icin gel dedi yani önümüz persembe allahin izniyle 6+3 falan olucak o zmn da kalp atisi icin gidicez

kızlar cinsiyetini ne olarak hissediyosunuz
benim öğrendiğimden beri KIZ doğuyo içime
Valla ben ezelinden beri hep benim oglum olucak die hissediyordum cin takvimine de baktim ordada erkek cikti ama sanirim erkek olcak yaa kizlari ayri bir seviyorum fakat sanki ben bi sehzade annesi olcakmisim gibi bi his var icimde o kdr uzuntu aci yasadim ki kayiplarimdan dolayi rabbim saglikli ve hayirli olani nasip etsin bana ve cumlesine inşallah hep birlikte su gibi akip gecsin aylarimiz heyecanla bebislerimizin guzel haberlerini bekleyelim eksizsiz ve gunden gune cogalarak inşallah

aminnn canım inşallah ben erkek çocuklarını daha çok seviyorum ama içime kız doğuyo sağlıklı olsunda oğlum da olsa kızım da olsa inanılmaaaaaz mutlu olucam yeterki kavuşalım

kızlar cinsiyetini ne olarak hissediyosunuz
benim öğrendiğimden beri KIZ doğuyo içime
İlk bebeğimde aşırı derecede erkek hissediyırdum ama doktor kız deyince çok şaşırmıştım o yüzden bunda bişey hissetmek istemiyorum.
11 haftalık iken kıza benziyor dedi.14.hafta kesin kız dedi.ama iyiki de kız olmuş ilk bebeklerin kız olması güzel bir duyguymuş

bilmiyorum öğrendim içime düştü ne olursa olsun erkek kız evlat ya can yani her zaman söylüyorum Rabbim sağlıklı olarak kavuştursun bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…