öyle hayırlısı canım.. gelmezse yine yap olmadı.Testin adini unuttum suan attim gitti canim. Yani hayirlisi diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle hayırlısı canım.. gelmezse yine yap olmadı.Testin adini unuttum suan attim gitti canim. Yani hayirlisi diyelim
Ben kullanıyorum tüp bebek transferi olduğum için
Merhaba ben kullanıyorum clexane 0,4
Bende clexane 0.4 kullanıyorum. Morarmalar başladı. Canimda yanıyor. Kendime teknik gelistirmeye calisiyorum. Sizin bir oneriniz var mi?Ben kullaniyorum canim
günaydın canım.. geçmiş olsun.. her gün her gün zor Allah yardımcınız olsun.. sıraya koysan aynı yere vurmasan göbek kol ve bacak mı vurulan yerler.. Benim kuzenim 2 düşükten sonra kullanmaya başladı, doğumdan sonra bir süre daha kullandı o da zorluğundan bahsediyordu..Günaydınlar
Bende clexane 0.4 kullanıyorum. Morarmalar başladı. Canimda yanıyor. Kendime teknik gelistirmeye calisiyorum. Sizin bir oneriniz var mi?
Sanirim en az gobek agriyormus. Bi sag bi sol yapiyorum sirayla gidiyorgünaydın canım.. geçmiş olsun.. her gün her gün zor Allah yardımcınız olsun.. sıraya koysan aynı yere vurmasan göbek kol ve bacak mı vurulan yerler.. Benim kuzenim 2 düşükten sonra kullanmaya başladı, doğumdan sonra bir süre daha kullandı o da zorluğundan bahsediyordu..
Simdilik gobekten yapiyorsun da sonra ne olacak?Sanirim en az gobek agriyormus. Bi sag bi sol yapiyorum sirayla gidiyor
Hep oyle yapiolar. Yani hep gobekten. Sonrasinda kol ve bacak da olabilirmişSimdilik gobekten yapiyorsun da sonra ne olacak?
tmm canım . bıde kuzucum emıyor ya acaba baska bısey mı dıye sormak ıstedım. epey hassas:)Benim goğusler komple hassas ve agriyo uclari okadar hissetmedim geneli acidigi icin : )
BULANTIM YOK. SADECE KASIKLAR DA AGRIM VAR. OKADAR:)Bende 3. Haftamda öğrenmiştim benim 5.hafta çok acımaya başlamıştı şuan dahada çok acıyor. Bulantılarınız varmı
Kan testi yapmadan moralinizi bozmayın. Idrar testinde hemen cikmayabiliyor .Testin adini unuttum suan attim gitti canim. Yani hayirlisi diyelim
Günaydın canım ben kollarımı da kullanıyorum arkadaşıma yaptırıyorum yoksa sürekli göbekten zor oluyorGünaydınlar
Bende clexane 0.4 kullanıyorum. Morarmalar başladı. Canimda yanıyor. Kendime teknik gelistirmeye calisiyorum. Sizin bir oneriniz var mi?
Benım bebek rahme düştüğünden beri var desem sütyen takamıyorum kıyafet temas edince bile fenalardayımGöğüs uclariniz hassaslastimi . Cok açıyor benim
Çok teşekkür ederim.Kan testi dün adete 4 gün kala yapıldı.Darisi sizlere olsun inşaallah en kısa sürede.hayırlı olsun canım değer süper.. daha da kaç gün vardı ?
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelsin :)Merhaba arkadaşlar, dün transferimin 10.günüydü iki tane 5.gün embriyosu konulmuştu, kan değerim 306 çıktı ce adet günüme 3gün vardı, kese için ne zaman çağırıyor doktor? Yarın yine kan vericem değer iki katına sağlıklı çıkıyor mu diye sonrasında doktorumu aricam ama merak ediyorum siz kaçıncı gün gördünüz keselerinizi ve kalp atışını duydunuz ?
Ya çok heyecanlı inşallah vizede görmek nasip olurMaşallah sizehayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelsin :)
4+4 te vajinal ultrasonla gördüm 5 5.5 haftada da karından görünüyo :)
canım tebrik ederim :) hayırlısıyla inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsinÇok teşekkür ederim.Kan testi dün adete 4 gün kala yapıldı.Darisi sizlere olsun inşaallah en kısa sürede.
İnşallah canım hayırlısıyla görürsün dilerim Allahtan şimdi kalp atışını beklmek zorundayız hep bekliyosunYa çok heyecanlı inşallah vizede görmek nasip olurMaşallah size