• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar kilo almaya başladınız mı
aman dikkat edin.sağlıklı beslenmek önemli.benim hiç bulantım yoktu çok acıkıyor ve kendimi tutmadam çok yiyordum bu yüzden 20 kilo aldım.
inş.bunda biraz daha dikkatli olmaya çalışacağım en azından ekmekten biraz uzak durabilsem iyi olur

bilmiyorum öğrendim içime düştü ne olursa olsun erkek kız evlat ya can yani her zaman söylüyorum Rabbim sağlıklı olarak kavuştursun bebişlerimize :KK36:
Amin
tabikide her ikisininde başımızın üstünde yeri var.ister hepsi kız ister hepsi erkek allahın bize lutfü neyse o.
fakat insanoğlu ikisininde duygusunu tatmak istiyor.
rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.bebeği hiç olmayanlarda hakkında hayırlısını dilesin.elbet rabbiminde bi bildiği vardır.benim ilk bebeğim 6 yıl sonra kucağıma geldi.ha bebeğim olmuyormuydu belki de oluyordu fakat vajinusmusla savaşmak bu kadar yıl beklememize neden oldu.zaman bizi dahada olgunlaştırdı şimdi diyorumda belki evlendiğim ilk zamanda bie bebeğim olsaydı bu kadar tecrübeli ve düzgün yetiştiremezdim.çok şükür rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın amin

Amin
tabikide her ikisininde başımızın üstünde yeri var.ister hepsi kız ister hepsi erkek allahın bize lutfü neyse o.
fakat insanoğlu ikisininde duygusunu tatmak istiyor.
rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.bebeği hiç olmayanlarda hakkında hayırlısını dilesin.elbet rabbiminde bi bildiği vardır.benim ilk bebeğim 6 yıl sonra kucağıma geldi.ha bebeğim olmuyormuydu belki de oluyordu fakat vajinusmusla savaşmak bu kadar yıl beklememize neden oldu.zaman bizi dahada olgunlaştırdı şimdi diyorumda belki evlendiğim ilk zamanda bie bebeğim olsaydı bu kadar tecrübeli ve düzgün yetiştiremezdim.çok şükür rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın amin

Ya tabiki hakkımızda ne iyi ne kötü ne hayırlı ne hayırsız Rabbim bilir. Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin diye çok dua ettim ilk bebeğimi kaybettiğimde Allahım yaşatmasın hiç kimseye. Herkese de tattırsın o mükemmel duyguyu

Merhaba arkadaşlar
Benim sat 5 ekim dün kan testim 1545 çıktı sizce nasıl bu değer
ALLAH bütün istiyenlere nasib etsin hamilelerede sağlıcakla yavrularını kucaklamayı nasib etsin
Gayet guzel canim hadi hayirlisi olsun benim 3 ekimdi ben persembe gunu kalp atisi duymaya gidicem insallah seninde bebisin kesesi gorunur

Merhaba arkadaşlar
Benim sat 5 ekim dün kan testim 1545 çıktı sizce nasıl bu değer
ALLAH bütün istiyenlere nasib etsin hamilelerede sağlıcakla yavrularını kucaklamayı nasib etsin
Hayırlı olsun değerim çok güzel çıkmış

Tatlim ben hamile oldgumu adetime 3 gun kala 487 civarlarinda bi degerle öğrendim 4+3de keseyi gordum 10 gun snra kalp atisi icin gel dedi yani önümüz persembe allahin izniyle 6+3 falan olucak o zmn da kalp atisi icin gidicez
Sizin ikiz mi?

Back