o vakit gelsin pazartesigörebilirsin evet 4 gün kala idrarda gördüm ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o vakit gelsin pazartesigörebilirsin evet 4 gün kala idrarda gördüm ben
Aminbilmiyorum öğrendim içime düştü ne olursa olsun erkek kız evlat ya can yani her zaman söylüyorum Rabbim sağlıklı olarak kavuştursun bebişlerimize
Amin
tabikide her ikisininde başımızın üstünde yeri var.ister hepsi kız ister hepsi erkek allahın bize lutfü neyse o.
fakat insanoğlu ikisininde duygusunu tatmak istiyor.
rabbim herkese hayırlısını nasip etsin.bebeği hiç olmayanlarda hakkında hayırlısını dilesin.elbet rabbiminde bi bildiği vardır.benim ilk bebeğim 6 yıl sonra kucağıma geldi.ha bebeğim olmuyormuydu belki de oluyordu fakat vajinusmusla savaşmak bu kadar yıl beklememize neden oldu.zaman bizi dahada olgunlaştırdı şimdi diyorumda belki evlendiğim ilk zamanda bie bebeğim olsaydı bu kadar tecrübeli ve düzgün yetiştiremezdim.çok şükür rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın amin
Olmuyor canim. Ama yoktur ya ben umutlanmak istemiyorum hicCanim senin adetin gecmisti demi bi betaya baktirsan yada bi doktora gitsen normaldede duzensizlik oluyormuydu sende
bende önceden yapmasam mı acaba:)Olmuyor canim. Ama yoktur ya ben umutlanmak istemiyorum hic
Kac gun gecti adetin pekiOlmuyor canim. Ama yoktur ya ben umutlanmak istemiyorum hic
Senin kacinci gun canim bugunbende önceden yapmasam mı acaba:)
6 günKac gun gecti adetin peki
Sen umutlanma yine tereddutlerin var bliorum ama bi beta yaptir bence canim oyle bi iki gun gecmemis çünkü
Gayet guzel canim hadi hayirlisi olsun benim 3 ekimdi ben persembe gunu kalp atisi duymaya gidicem insallah seninde bebisin kesesi gorunurMerhaba arkadaşlar
Benim sat 5 ekim dün kan testim 1545 çıktı sizce nasıl bu değer
ALLAH bütün istiyenlere nasib etsin hamilelerede sağlıcakla yavrularını kucaklamayı nasib etsin
Hayırlı olsun değerim çok güzel çıkmışMerhaba arkadaşlar
Benim sat 5 ekim dün kan testim 1545 çıktı sizce nasıl bu değer
ALLAH bütün istiyenlere nasib etsin hamilelerede sağlıcakla yavrularını kucaklamayı nasib etsin
Kizlar ben de biraz once ikizlerimin kalp atisini duydum, cok degisik bi duygu. Yasayan minnak bisiler var karnimda. Hem korkuyorum hem cok mutluyum
yumurtlamadan sonra mı canım?Senin kacinci gun canim bugun
Sizin ikiz mi?Tatlim ben hamile oldgumu adetime 3 gun kala 487 civarlarinda bi degerle öğrendim 4+3de keseyi gordum 10 gun snra kalp atisi icin gel dedi yani önümüz persembe allahin izniyle 6+3 falan olucak o zmn da kalp atisi icin gidicez
Teşekkür ederim bugün de 689 cıktı. Daha 2 gün var adet günüme. Oğlumda 3 gun kala 32 çıkmıştı o yüzden tuhaf geliyor sanirimTedirgin olma sevin bence gayet iyi degerin benimde sata 2 gub varken 487lerde bisey cikmisti
5+2de misin şuanda ? haftaya perşembe 6+1 de çağırmış ne güzel benim niye geç çağırdı ya zaten sabırsızımSen umutlanma yine tereddutlerin var bliorum ama bi beta yaptir bence canim oyle bi iki gun gecmemis çünkü