• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba arkadaşlar, dün transferimin 10.günüydü iki tane 5.gün embriyosu konulmuştu, kan değerim 306 çıktı ce adet günüme 3gün vardı, kese için ne zaman çağırıyor doktor? Yarın yine kan vericem değer iki katına sağlıklı çıkıyor mu diye sonrasında doktorumu aricam ama merak ediyorum siz kaçıncı gün gördünüz keselerinizi ve kalp atışını duydunuz ? ❤️
Hayırlı olsun canim. Kan degerinin 1500 üstü olmasi gerekiyor kese icin. Kan degerin 306 ciktiktan 7 8gun sonra tahmini 1500 ustu oluyor sanırım

Merhaba arkadaşlar, dün transferimin 10.günüydü iki tane 5.gün embriyosu konulmuştu, kan değerim 306 çıktı ce adet günüme 3gün vardı, kese için ne zaman çağırıyor doktor? Yarın yine kan vericem değer iki katına sağlıklı çıkıyor mu diye sonrasında doktorumu aricam ama merak ediyorum siz kaçıncı gün gördünüz keselerinizi ve kalp atışını duydunuz ? ❤️
hayirli olsun canim. benimde tüp bebek 5. gün embriyosu. ben ilk kan testimi 14. gün yaptirdim ayni gün keseyi de gördüm. degerim 2580 cikti. hafta olrak 5-0 di tam olarak

Benim kontrol sabah erkenden canım.7:45 yanı yatcaz kalkcaz hooopp ordayiz:KK68:

Inşallah canım benim insallah güzel haberlerle geliriz..
Aman canım bulantılar aslında hiç önemli değil sadece üzüldüğüm tek şey var.bir şey yiyemiyorum ve bebegim vitaminsiz kalıyor. Bu içime dert oluyor.yoksa onun canı sağolsun..
İlk hamileligimde 17. Haftaya kadar bende bulantidan bişey yiyemedim anne deposundan alıyor endişelenme canım sonrasında özen gösterirsin bu sefer hiç bulantim olmayacak benim galiba iyi hissediyorum sadece bolca uyumak isteği oluyio

İlk hamileligimde 17. Haftaya kadar bende bulantidan bişey yiyemedim anne deposundan alıyor endişelenme canım sonrasında özen gösterirsin bu sefer hiç bulantim olmayacak benim galiba iyi hissediyorum sadece bolca uyumak isteği oluyio

İlk gebeligim de hiç bulanti olmadi benimde. Sadece asiri derecede yandi ve sag kaburga ustune ayagini dayamisti. Hep acisi oldu. Normal mi sezeryan mi olmustun

Kızlar şimdi doktordan geldim..
Şükürler olsun bebeğimin kalp atışını duydum ve kendisini gordum .hem o küçücük atan kalbinide gordum..Rabbim hepinize bunu görmeyi nasip etsin...
Çok mutluyum...
Canimmmm oyle cok sevindim ki ne kadar guzel bir duygu demi. İcinde atan bir kalp evlat. Candan can .

Günaydınlar :nazar:

Bende clexane 0.4 kullanıyorum. Morarmalar başladı. Canimda yanıyor. Kendime teknik gelistirmeye calisiyorum. Sizin bir oneriniz var mi?
Valla cnim benmde morarmaya basladi ben gobegimden 4 parmak uzaga denk getirip karnimi elimde sıkıp o alana vurmaya calisiyorum bi gun saga bi gun sola ama morarmalar olucak tedirgin olma bnm arkadasimin saglam bi yeri kalmamisti diyeblrm kollari gobegi bacaklari mosmordu 9 ay boyunca ondan bldgm icin korkmuyorum bn

Back