2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doktorum yazdi igneyi rapor cikarttirman gerekirse heyete giriyorsun ama heyet isi cok ugrastirici o yuzden ugrasma sende cnm benim 2 dusugum var bu 3. Gebeligim
Doktor yazabılıyor yanı öylemi sıkıntı yasamak istemem cok korkuyorum sende böyel diyince daha cok korktm

Doktor yazabılıyor yanı öylemi sıkıntı yasamak istemem cok korkuyorum sende böyel diyince daha cok korktm
Evet yazabiliyor ben clexene 0.04 m vuruluyorum 2 kutu yazdi 79 tl verdim bi kutuda 10 adet var korkma artik oyle bi donemdeyiz ki paran varsa herseyin yolu var paran yoksa vay haline malesef

Ben bir kere olcturdum 497 cikmisti sonrasinda geçtiğimiz pazartesi ultrasyonda keseyi gorduk cok sukur 15 kasimda da randevu verdi doktorumuz muhtemelen kalp atisi duyucaz
Muhtemelen benımde o tarihde duyulacak insallah .saglıkla ilerler insallah gebeliklerimiz. Bnim gecmıs dönemlerde 450 yi bulmus ama 475i görmemişti hiç dönemsel olarak artmıs geri düşmüş nasıl oluyor anlamadım

Doktorlar belli bi seviyenin ustunde cikarsa beta tahmini bi artis hesapliyorlar ve tekrar gerek duymuyorlar kese gorunmezse tekrar tahlil istiyorlar inis veya cikis var mi die bu isler biraz karışık valla :)

Kizlar bu hormonlar mi beni boyle yapti yoksa duyduğum endişe mi bilmiyorum bugün bütün gün agladim neredeyse. Daha utanmasam ağlarım. Aksi gibi eşimde bu ara normalde oldugundan daha ters gibi ya da ben öyle anlıyorum. Karistim kaldım.

Hayirdir kiz nie agliosun

sakinleş nefes al canım.. her şey yolunda, insan ayna gibidir, ne verirse o yansır ama gebeliğin de etkisi vardır tabi ki endişelerinin de..

Merhaba. Gecen ay asılama oldum tutmadi. 4 Ekimde regl oldum. Suan 7 kasım ve reglim gelmedi. 2 yildan sonra tedavisiz kendi kendine gelmis olabilir mi acaba bebiscik. Cok umutlanmak istemiyorum sanirim 10una kadar beklerim test yapmak icin. Belki regl gecikmistir.

Bencede biraz bekle canim ne olur ne olmaz ama o kdr tedavi gorup basaramayip da kendi kendine bebisi olan bi cok kisi taniyorum o yuzden hayat mucizelerle dolu yani canim her an hersey olablr : )

Dün bende bağırdım çağırdım diyo ki noldu sana hormonlar tavan gelme üstüme ne dersem he de dedim peki karıcım haklısın karıcım diyip duruyo bence sende açık açık söyle

Bencede biraz bekle canim ne olur ne olmaz ama o kdr tedavi gorup basaramayip da kendi kendine bebisi olan bi cok kisi taniyorum o yuzden hayat mucizelerle dolu yani canim her an hersey olablr : )
Olursa baya mucize olur bana çünkü 3. Asilama icin regl olmayi bekliyorum suan. Insallah mucizem gelmistir. Ama dedigim gibi umutlanmak istemiyorumm.

Bende de endişe var, kaç ay nasıl geçicek diyorum, bir de bulantı huzursuz ediyo benii

Selam kızlar. Tüm hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum. Geçen ay bıraktım. Çünkü ilk kızımı Temmuz ayında doğurduğum için bir daha Temmuz’da Doğum yapmam asla diyordum. O sebeple bu ay hamile kalmayı beklemiyorum. Fakat adet günüm 2 gün geçti. Bugüne kadar sadece 2 kez tansiyon düşğklüğü dışında bir belirtim olmadı. Bugün ufak ufak kaşık ağrılarım başladı. Acaba regl mi olacağım yoksa büyük konuşmam başıma geldi de 2012 Temmuz annesiyken 2019 Temmuz annesi de mi olacağım :) son adet tarihim 9 Ekim. İlişki tarihim 21 ekim. 13. Gün. Ne tesadüf ki kızımda da 16 ekim sat, 28 Ekim ilişki günüydü yani 13. Gün :) Bilemedim :)))

Nasip canik hayirlisi hakkinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…