• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
anlatsam anlarım belki neden öyle dedin.. :KK49: kayıplar yaşadığımız için belki bu kadar yoğunluk oluyor o_O biraz gerçekçiyim sanırım:)
Valla bende özlüyorum ne yalşan söylım . Görünce içim rahat edıyor .
Sonucta canlı bir varlık var içimde ..
Tabı herkes farklı yaşar .
Kimi umrunda olmaz kımı çok heyecanlanır kafaya takar .

Arkadaslar aranızda emzirirken hamile kalan var mı. 2017 Ekim annesiyim arayı acmadan bir kardes dusunuyoruz. Ama arastırdıgıma gore emzirmek yumurtlamayı baskılıyormus.Bu 3. Ay olacak bebek deneyeli. Ben de acaba cidden emzirirken hamile kalmak cok mu zor dıye dusunmeye basladım
2017 şubat annesiyim kızım 20 aylık.
bebek deneme karar verdik hemen ilk ay oldu.ayrıca emziriyorum doktorum en geç 12 haftalık olana kadar emzirebilirsin dedi

Canim senin artik gorunur kesen merak etme sen allahin izniyle ben pazartesi gormustum keseyi biz seninle pes peseyiz 15 kasım da kut kut atan kalbini duycaz allahin izniyle rabbim nasip ederse
ben zaten keseyi gördüm canım geçen hafta çarşamba :) bugün tekrar çağırdı ölçümü yapmak için :)

anlatsam anlarım belki neden öyle dedin.. :KK49: kayıplar yaşadığımız için belki bu kadar yoğunluk oluyor o_O biraz gerçekçiyim sanırım:)
Evet canim kayiplar insani cok yipratiyor o yuzden herkesin icinde yasadigino bilemezsin mesela ben piskolojik olarak tuvalete gitmeye korkuyorum veya bi akinto bisey hissettigim zaman elim ayagim titriyor ve hemen lavaboya kosuyorum kanama vs bisey mi geldi die

2017 şubat annesiyim kızım 20 aylık.
bebek deneme karar verdik hemen ilk ay oldu.ayrıca emziriyorum doktorum en geç 12 haftalık olana kadar emzirebilirsin dedi
Ne mutlu :) ben gununu denk getiremedim sanırım.Ben de anne sutune devam etmek isterim hamıle kalsam da insallah bu ay olmustur:)

günde 1 tane ıhlamur içebilirsin canım limonlu biraz toparlar dinlenebildiğin kadar dinlen

Dinleniyorum yatıyorum.Cok halsizim sürekli uykum var.Kan tahliline gidecektim sabah uyuyup kalmışım.Ögleden sonra yaparlar mı?

Canim doktorlar ihtimale gore degerlendirme yapmiyor malesef ama senin kimyasalmis korkmana gerek yok normal hamile kalip düşük yapsaydin riskin vardi bence korkma hic sen iyo olki bebisinde iyi olsun
İnsallah canım . Doktor damara pıhtı atarsa deyince korktum cuma günü insallah keseyi görmeye gidicem muhtemelen hematolojiye gönderecekmiş

Evet cnm bn hem coraspirin iciyorum hemde igne vuruluyorum suanlik 9 ay diyor doktor duruma gore degiseblr dedi bmm arkadasim dogumdan snra 10 ay dha devam etti ama igneyi vurulmaya
Peki iğneyi doktormu yazdı heyet almanız gerektımı 3düşüğü olunca veriliyormus diye duydum dusuk varmı sızde

Back