Seni cok iyi anliyorum canim bnm 2 dusugum var ve bu bebisim 3. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin herkese insan cok korkuyor ama allahin dedigi olur canim nasibi var ise hersey olur merak etme sen bol bol dua etAllah hepnizden razı olsun raabbim hepimiznkini korusun insallah allah her isteyene versin ilki düşük olunca insan sevinemiyor bıle
5-6 hafta araligiKızlar beta hcg 6670.0 kaç haftalık oluyor?
Senin nasıl cnm gerçi tüp bebek kıyaslamasını daha iyi biliyorum amaBenimde.deger cok yukselmis oyuzden sordum. Canim
Minoset alabilirsin günde 2 kez bile.Hayırlı günler herkese.Ben devamlı uyuyorum.Birde nezle oldum.Evde nasıl toparlayabilirim.İyi hissetmiyorum kendimi.
Evde minoset yok parol var.Parol içsem olur mu?En azından birazcık ayağa kalkabilsem.Hem gebelik belirtileri hem nezle karıştıMinoset alabilirsin günde 2 kez bile.
Öncelikle kahve için ben nescafeyi sormuştum, günde 1 fincan(kahvesini abartmadan) içebilirsin; günlük süt tercih. Parol da olur diye hatırlıyorum sanki, minosetten eminim de.Kahve içiyor musunuz arkadaşlar.Ben çok seve
Evde minoset yok parol var.Parol içsem olur mu?En azından birazcık ayağa kalkabilsem.Hem gebelik belirtileri hem nezle karıştı
Al bendende okadar hala migdem çok kötü , tekrar cikarmamak icin kendimi zor tutuyorumAyy ben miydim dün istifra etmedim diye ağzımı açansabah egitime gittim okula vardım kantinden tost söyledim... sucuk burnuma bi pis koktu zaten midem bulanıyordu soluğu lavaboda zor aldım ya... bunda bari rahat edeydim ne olurdu sanki
GÜNDE 3-4 FİNCAN İÇERDİM VE ÇOK SEVERİM TÜRK KAHVESİNİ,ŞİMDİ İÇEMİYORUM HİÇ MİDEM KÖTÜ ÇÜNKÜ DEVAMLI BULANTI HALİNDE, İÇERSEM DE BİR FİNCAN İÇİYORUM.Kahve içiyor musunuz arkadaşlar.Ben çok seve
Evde minoset yok parol var.Parol içsem olur mu?En azından birazcık ayağa kalkabilsem.Hem gebelik belirtileri hem nezle karıştı
Öncelikle kahve için ben nescafeyi sormuştum, günde 1 fincan(kahvesini abartmadan) içebilirsin; günlük süt tercih. Parol da olur diye hatırlıyorum sanki, minosetten eminim de.
Canım günlük süt al, garanti nasılsa:)Kızlar bu çocuk devam sütü varya
- Kalsiyum Demir B12 B6 Folik asit Vitamin E Vitamin D Potasyum Vitamin A Magnezyum , Biotin Çinko
- varmış içinde ondan içsek nolur acaba ?
plus olan değil, o daha ağır oluyor. Normali olacakGÜNDE 3-4 FİNCAN İÇERDİM VE ÇOK SEVERİM TÜRK KAHVESİNİ,ŞİMDİ İÇEMİYORUM HİÇ MİDEM KÖTÜ ÇÜNKÜ DEVAMLI BULANTI HALİNDE, İÇERSEM DE BİR FİNCAN İÇİYORUM.
PAROL YADA MİNOSET İÇİN PLUS OLANI VAR DİKKAT ETMEK LAZIM. PLUS OLANI SANIRIM HAMİLELER İÇİN ÖNERİLMİYORDU YADA TAM TERSİDE OLABİLİR HATIRLAYAMADIM, DOKTORUNUZA SORMADAN İÇMEYİN BENCE
Normalde 6. Hafta başlar ama bazılarında daha erken ya da geç başlayabiliyor, bünye meselesi. Nezle olmak da tetiklemiştir bence mideni canımHemşire yengeme sordum parol içme.Bitkisel destek al.Güneşe çık,dinlen dedi.Yarim saat kadar güneşe çıktım.Sonra acaip midem bulandı.Kustum.Nezle ile ilgili sanırım.Bu kadar erken başlamaz sanırım bulantı kusma.
Canım günlük süt al, garanti nasılsa:)
plus olan değil, o daha ağır oluyor. Normali olacak
Normalde 6. Hafta başlar ama bazılarında daha erken ya da geç başlayabiliyor, bünye meselesi. Nezle olmak da tetiklemiştir bence mideni canım
Ihmal etme cunku cok riskli bi durum bi cok kayiplar pihtilasma yüzünden yasaniyor mutlaka gitİnsallah canım . Doktor damara pıhtı atarsa deyince korktum cuma günü insallah keseyi görmeye gidicem muhtemelen hematolojiye gönderecekmiş
en az 5,5 6 haftalık olması gerek diye biliyorum canım daha çok küçük görünmeyebilir rahat olKızlaaar biraz önce keseyi gördük 5+2 yiz. Bebek olusmus mu dedim daha erken onun için dedi iki hafta sonraya kalp atısı randevusu verdi bebeğin görünmemesi normal demi
Doktorum yazdi igneyi rapor cikarttirman gerekirse heyete giriyorsun ama heyet isi cok ugrastirici o yuzden ugrasma sende cnm benim 2 dusugum var bu 3. GebeligimPeki iğneyi doktormu yazdı heyet almanız gerektımı 3düşüğü olunca veriliyormus diye duydum dusuk varmı sızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?