Pişman oldum inanın sorduguma cocugu olmayan arkadasların topıgıne yazmadım ya da cocuk ıcın zorlayan olmayan arkadasların topıgıne de kırılmasınlar dıye. Ama burası temmuz anneleri topıgı ve 2 3 Belkı 4.cocugu olan vardır. Bu kadar garip bir sey degıl sordugum ama her neyse sormadım sayınYok bakın asla yargılamıyorum tabiki istediğiniz zaman hamile kalın herkes kaldı geçenlerde biri 2. Ayım bi evladım var korunmuyorum neden hamile kalmadım diye sormuştu bi topicte insanlar senelerce bekliyor 3 ay bişey değil Rabbim ne zaman nasip ederse en hayırlı zamanda olsun
Hayır bakın İnanın terslemek için yazmadım veya kırmak üzmek için söylemedim sadece demek istediğim şuydu hani burda bir sürü arkadaş çocuğunu kaybetmiş insanlar 1 tane çocuğa hasret olanlar var bekleyenler var hani daha 3 ay olmuş zaten bi evladınız var Allah ona uzun ömürler versin İnan’ın niyetim sizi kırmak incitmek değilPişman oldum inanın sorduguma cocugu olmayan arkadasların topıgıne yazmadım ya da cocuk ıcın zorlayan olmayan arkadasların topıgıne de kırılmasınlar dıye. Ama burası temmuz anneleri topıgı ve 2 3 Belkı 4.cocugu olan vardır. Bu kadar garip bir sey degıl sordugum ama her neyse sormadım sayın
Kaç aylıkken düşük oldu canım. Nedeni belli miydi? Bir de kusmayla nasıl baş ediyosun zaman geçmiyo bulantıdanÖncekindede bulanıyordu kuzum sonuç hüsran sonunu benzetmesin Rabbim
6+5te kanamam başladı ama kalbini duydum 6+6da kalbi durdu ve 7. Haftamın dolduğu gün kürtaj oldum bugün başladı hiç bişey kesmedi ama ayva çok iyi geliyomuş ayva alıcam eve iş yerine tuzlu çubuk bide bakalım canım nasıl olucak eve zor geldimKaç aylıkken düşük oldu canım. Nedeni belli miydi? Bir de kusmayla nasıl baş ediyosun zaman geçmiyo bulantıdan
Ben ikizlerin hamileliğinde çok çektim ya bulantı kusma tiksinme aylarca mutfağa girip yemek yapamadım... 5 ayın sonunda bitti de yemeye başladım... şükür bunda okadar değilim inşallah sadece bulantiyla geçer gider6+5te kanamam başladı ama kalbini duydum 6+6da kalbi durdu ve 7. Haftamın dolduğu gün kürtaj oldum bugün başladı hiç bişey kesmedi ama ayva çok iyi geliyomuş ayva alıcam eve iş yerine tuzlu çubuk bide bakalım canım nasıl olucak eve zor geldim
İnşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına canım. Ne çok düşük oluyo anlamak mümkün değil, hahır hamilelik başlı başına zormuş zaten. Ben evde dinleniyorum ama gene zaman geçmiyo, sen çalışıyosun belki de avantaj canım oyalanmak için6+5te kanamam başladı ama kalbini duydum 6+6da kalbi durdu ve 7. Haftamın dolduğu gün kürtaj oldum bugün başladı hiç bişey kesmedi ama ayva çok iyi geliyomuş ayva alıcam eve iş yerine tuzlu çubuk bide bakalım canım nasıl olucak eve zor geldim
İnşallah canım vallahi billahi kat kayit fazlasına razıyım Rabbim onu bana bağışlasın sağlıkla başka hiç bişey istemiyorumBen ikizlerin hamileliğinde çok çektim ya bulantı kusma tiksinme aylarca mutfağa girip yemek yapamadım... 5 ayın sonunda bitti de yemeye başladım... şükür bunda okadar değilim inşallah sadece bulantiyla geçer gider
Tam tersi :) erken kalktığım için gün bitmiyo keşke evde olsam diyorum bendeİnşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına canım. Ne çok düşük oluyo anlamak mümkün değil, hahır hamilelik başlı başına zormuş zaten. Ben evde dinleniyorum ama gene zaman geçmiyo, sen çalışıyosun belki de avantaj canım oyalanmak için
Hayirli ugurlu olsun cnm o zmn smdidenKızlar bulantısı erken başlayanlardan biri de benim hatta 29 ekimde bulantimdan şüphelenip bu bulantı çok normal gelmedi bana deyip ertesi gün gebelik testi yapıp öğrendim... bizde nasıl olsa olmuyorun rahatlığı vardı... âdetlerim de duzensizdi geç kaldığı aylar da oluyordu... kocaman bi şok yaşadık... beş buçuk senede bir kere tutturduk
Benim de şuan ikiz ondan böleyim belki de öffBen ikizlerin hamileliğinde çok çektim ya bulantı kusma tiksinme aylarca mutfağa girip yemek yapamadım... 5 ayın sonunda bitti de yemeye başladım... şükür bunda okadar değilim inşallah sadece bulantiyla geçer gider
Nazardan korkuyorum bi tane de kaybım olduğu için herşeye temkinliyim canım normalde çok tezcanlıuım ama söylemek istemiyorum
ben kızımdayken 2 aylıktı hamile pantolonlarını giydiğimde.. :)
:) herkes birbirini kıskanıyo valla. Ben gece 5te uyandım bişiler yedim öle uyuyabildim. Sonra onda gene uyndım vs bi daha da uyuyamadım. Kıskanıyorum uyuyanlarıTam tersi :) erken kalktığım için gün bitmiyo keşke evde olsam diyorum bende
Yaa inanmıyorum neden erken doğum oldu canım. O kadar işkence çekip böyle olması gerçekten çok üzücü, geçmiş olsun. İnş bu sefer bu kadar sabrına değer canım yaaaAçıkcası bende kalp atımını duyana kadar kimse bilsin istemiyordum ama maşallah eşimin tarafından tüm sülale öğrenmiş. Daha önce endometriyozis nedeniyle ameliyat oldum ve tüplerim alındı normal yolla gebe kalma mümkün değil. Ardından tüp bebel yaptık ikizlere gebe kaldım 26 haftalık erken doğurdum bebeklerimi kaynettim. İkiside erkekti ve ben çok mutlu sikayeti olmayan bir anneydim nazara inanıyorum. Zaten insanlar arkamdan bunun çocuğu olmuyor diyor en azından bir aksilik çıkarsa 2-3 ay dolsun öyle duyulsun istedim ama duyulmuş bile Allah nazarlardan saklasın korusun yavrularımızı
Ben suanda hesaplarıma göre 4 haftalık hamileyim bebeklerimi kaybedeli 6 ay oluyor doğum kilolalarımı tam veremeden hamilr kaldım daha ilk aydan giysemmi karnımı sıkmasa mı diyorum
Başın sağolsun Allahım bi daha yaşatmasın canım aynen benimde dediğin gibi oldu bu sefer daha temkinliyim insanlar kötü gözlü kötü niyetli olabiliyor maalesef :/Açıkcası bende kalp atımını duyana kadar kimse bilsin istemiyordum ama maşallah eşimin tarafından tüm sülale öğrenmiş. Daha önce endometriyozis nedeniyle ameliyat oldum ve tüplerim alındı normal yolla gebe kalma mümkün değil. Ardından tüp bebel yaptık ikizlere gebe kaldım 26 haftalık erken doğurdum bebeklerimi kaynettim. İkiside erkekti ve ben çok mutlu sikayeti olmayan bir anneydim nazara inanıyorum. Zaten insanlar arkamdan bunun çocuğu olmuyor diyor en azından bir aksilik çıkarsa 2-3 ay dolsun öyle duyulsun istedim ama duyulmuş bile Allah nazarlardan saklasın korusun yavrularımızı
Ben suanda hesaplarıma göre 4 haftalık hamileyim bebeklerimi kaybedeli 6 ay oluyor doğum kilolalarımı tam veremeden hamilr kaldım daha ilk aydan giysemmi karnımı sıkmasa mı diyorum
Olsun canım onlar iyi olsun :) inşallah sağlıkla gelsin hePimizin kestanesi:) herkes birbirini kıskanıyo valla. Ben gece 5te uyandım bişiler yedim öle uyuyabildim. Sonra onda gene uyndım vs bi daha da uyuyamadım. Kıskanıyorum uyuyanları
Tövbe Allahtan iyi biliyorlar sanki boşver canım sen gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahKızlar gittik doktora. Kese düzgün bebeğide gördü kalp atışı için haftaya gel dedi 5+3 müş. İlk girdim niye geldin diyo gebeyim dedim nasıl ya diye şaşırdı Allah’ın emri diyorum ısrarla eşinin testi yanlıştı yoksa o sayıyla gebe kalamazsın diyor iyice sinir oldum. Bende birkaç yakın arkadaşım ve müdürüme söyledim o da ben üzüldüğüm için üzülüyorlardı içlerine su serpilsin istedim
Bende kullanıyorum evet uyku yapmaya başladı sanki yapmıyordu 2 kere içiyorum 200 mgTövbe haşa,isyan yada şikayet etmiyorum.
Ama çok üzülüyorum. Bulantıdan birşey yiyemiyorum su dahi içemiyorum,bebegim günlük vitaminini alamiyor.progesteron çok yan etki yapıyor sanirim.gunde 3 kere iciyorum.hapi içtikten yarim saat sonra ayakta uyamaya başlıyorum.gozlerim kapanıyor.uyaninca yine aynı ilaç iç yarim saat sonra uyu.bas dönmem de ayrı bir dert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?