Paketli ürün pek tüketmem. konservede pek almıyorum aslında ama salça bile konserve sonuçta. daha önce gittiğim doktor gebelik sürecinde özellikle konserve ürün almamak gerektiğini içinde ağır metal biriktirdiğini söylemişti. o zaman tavsiye ettiği ürünlerin konserve olanı değil de cam kavanozda veya poşette satılan ürünlerini almaya özen göstermiştim. sonradan alışkanlık oldu bu süreç. ev yapımı olanlar da çok güvenilir gelmiyor aslında sadece çok iyi bildiğim birinden biber salçası aldım o kadar. onun dışında çoğu şeyi araştırıp almaya çalışıyorum. aldığım ürünlerin içeriklerini her ne kadar güvenmesem de hepsine okuyup öyle alıyorum. minik bi takıntı:)Fazla ilaç tabi ki iyi değil. Ama eger bir hamile hamileliği boyunca paketli gıdalardan uzak durmamıs konserve yıyecekler tuketmiş turlu turlu kozmetık urunle hasır neşir olmussa gerekli durumlarda vitamin ve doktorun uygun gordugu ilacları kullanmaktan cekinmemeli..
Bende de mide gazı var aynen. O kadar sıkıştırıyor ki midemi çıkarmak zorunda kalıyorum yediklerimi. Sakız rahatlatıyor biraz.Mide gazı bende de var sürekli. Şimdi sakız attım ağzıma belki rahatlatır diye. Bulantıyı yapan hep gaz zaten bende.
Posette veya cam kavanozda olsa da içinde bir suru renklendici ve koruyucu madde var aslında hazır yogurt bile tuketılmemeli ama malesef cagımızda dogal hıc bır sey kalmadı. Yediğimiz meyve sebzeler bile..Paketli ürün pek tüketmem. konservede pek almıyorum aslında ama salça bile konserve sonuçta. daha önce gittiğim doktor gebelik sürecinde özellikle konserve ürün almamak gerektiğini içinde ağır metal biriktirdiğini söylemişti. o zaman tavsiye ettiği ürünlerin konserve olanı değil de cam kavanozda veya poşette satılan ürünlerini almaya özen göstermiştim. sonradan alışkanlık oldu bu süreç. ev yapımı olanlar da çok güvenilir gelmiyor aslında sadece çok iyi bildiğim birinden biber salçası aldım o kadar. onun dışında çoğu şeyi araştırıp almaya çalışıyorum. aldığım ürünlerin içeriklerini her ne kadar güvenmesem de hepsine okuyup öyle alıyorum. minik bi takıntı:)
Kurukahveci Mehmet Efendi'nin kafeinsiz Türk kahvesi var, Migros'tan almıştım. Aklınızda bulunsun. Kafeinsizler yine de kafein içeriyormuş ama daha azmış, ben arada ondan içiyorum. Afiyet olsun :)Haftalar sonra ilk kez Türk kahvesi içiyorum
eğer şu an adet dönemindeyseniz bu ağrılar olabiliyormuş, hatta dokuz ay boyunca bile hissedilebiliyomuş adet dönemi ağrıları.. umarım ciddi birşey değildirGünaydın kızlar. Kasıgımın sag tarafında sızlama gibi bir agrı var. ara ara giriyor.
Eşim tutturdu doktoru ara doktoru ara diye. Zaten yarına kontrol randevum var gideceğim.
aramalımıyım acaba..bu agrılar normal gibi geliyor
Kıyamam. İnşallah bulantilarimiz geçer bir an evvel. Ben iki kilo almistim. 3 kilo verdim sonra. Şimdi iştahını iyi gibi bakalım. Kilo almam hususunda eşimin aşırı bı baskısı var üstümde.
Canım senin düşündüğün isimler benim çocukların ismi şuan çok şaşırdım sadece oğlum mustafa Ali değilde Mustafa Ayhan
Posette veya cam kavanozda olsa da içinde bir suru renklendici ve koruyucu madde var aslında hazır yogurt bile tuketılmemeli ama malesef cagımızda dogal hıc bır sey kalmadı. Yediğimiz meyve sebzeler bile..
3 kilo aldim canim piskolojim bozduKimler kaç kilo aldı şimdiye kadar :)
Genetikte varsa catlak kremi işe yaramıyor diye duydum.Lierac kullananlar cogunlukla ama dedıgım gıbı memnun kalan da var kalmayan da. Ben ilk hamileliğimde banyodan sonra bebek yagı kullandım hiç çatlagım yok ama annemın de yoktur bence genetik:)Merhaba kızlar hayırlı cumalar sizlere sorum olacaktı konusu geçti mi bilmiyorum her zaman takip edemiyorum.
Çatlak kremi kullanmaya başladınız mı önerileriniz var mı?
Ek gıda donemi en zoru :) hele yemeyen bebek için inşallah hepimizin minikleri iştahlı olur da kolay geçer:)Bebek olunca 6.aydan sonra ek gida dönemi başlıyor bu donemde zaten yogurt mayalamayi peynir yapmayı dogal yumurta dogal besin arastirmasi baya yapiliyor en basitinden yogurdunuzu evde yapabilirsiniz pastörize sut veya guvendiginiz günlük koy sutunden hem tazecik hem de guvenli
İnşallah kolay gecerEk gıda donemi en zoru :) hele yemeyen bebek için inşallah hepimizin minikleri iştahlı olur da kolay geçer:)
Benimde şu anda yok anneminde olmamış ama ben yine tedbir amaçlı kullanayım demiştim.Genetikte varsa catlak kremi işe yaramıyor diye duydum.Lierac kullananlar cogunlukla ama dedıgım gıbı memnun kalan da var kalmayan da. Ben ilk hamileliğimde banyodan sonra bebek yagı kullandım hiç çatlagım yok ama annemın de yoktur bence genetik:)
Su an erken zaten sımdıden catlak olmaz dıye dusunuyorum sız boş bol su için içeriden beslemek de lazımBenimde şu anda yok anneminde olmamış ama ben yine tedbir amaçlı kullanayım demiştim.
Lierac ayrıca weleda çatlak yağını netten araştırırken gördüm artık kullanan yorumları dikkate alacağız.
Alkış:)Fazla ilaç tabi ki iyi değil. Ama eger bir hamile hamileliği boyunca paketli gıdalardan uzak durmamıs konserve yıyecekler tuketmiş turlu turlu kozmetık urunle hasır neşir olmussa gerekli durumlarda vitamin ve doktorun uygun gordugu ilacları kullanmaktan cekinmemeli..
Insallah bir sıkıntımız olmazProgestan doktorunuz uygun gorduyse kullanın tabi ama asıl onemli nokta stres yapmamak emin olun stresten cok etkılenıyorlar gebelikte en belırleyıcı seylerden biri
29 yas istanbul 66 kilo. Kizlar beni de kayit edin listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?