• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende aşırı sıkılıyorum . Önceden yürüyüş falan yapıyordum ne güzel. Araya bu alerjiler kusmalar girince şimdi o da gözümü korkutuyor ya yine hastalanırsam diye . İp alıp örgü öğrenmeyi düşünüyorum
Bence mantıklı havalarda soğuk meşgul olacak bişiler bulmak, hem de miniğine kazak, bere falan örersin ne zevkli:) ben sürekli tvde program kaydedip izliyorum, arada kitap okuyorum. Hergünüm aynı:KK35:

Merhaba takipteydim ama hiç yazmamıştım bende 9+6 hamileyim ikinci çocuğum olacak ama oğlumun huyu değişti kreşe gidiyor yarım gün orda çok uslu ama evde bana hep vuruyor zarar veriyor hep bağırıyorum çok sıkıldım artık hep ağlatıyor beni

sabahları çok enerjik oluyorum. işe geliyorum. öğleden sonra uyku bastırıyor hafiften. öğleden sonra bulantı hafif hafif başlıyor akşam çok fenayım. yatmazsam olmuyor bulantı kusmalar gece oluyor. 9 - 10 gibi uyumam gerekiyor. enerjim artsın akşamları bi yürüyüş yapabilmek alışverişe gidebilmek istiyorum. ev kuşu oldum :(

Merhaba takipteydim ama hiç yazmamıştım bende 9+6 hamileyim ikinci çocuğum olacak ama oğlumun huyu değişti kreşe gidiyor yarım gün orda çok uslu ama evde bana hep vuruyor zarar veriyor hep bağırıyorum çok sıkıldım artık hep ağlatıyor beni
Kaç yaşında acaba ? kreşe mi gitmek istemiyor yada kreşte bi problem yaşamış size yansıyoda olabilir.
Benim çocuklarım gibi arkadaşımın oğlu bebeği duyduğundan beri karnıma vuruyor teyze bebek yok diyor. Bilincindeyse kıskançlıkta yapıyo olabilir

sabahları çok enerjik oluyorum. işe geliyorum. öğleden sonra uyku bastırıyor hafiften. öğleden sonra bulantı hafif hafif başlıyor akşam çok fenayım. yatmazsam olmuyor bulantı kusmalar gece oluyor. 9 - 10 gibi uyumam gerekiyor. enerjim artsın akşamları bi yürüyüş yapabilmek alışverişe gidebilmek istiyorum. ev kuşu oldum :KK43:
benim kusmam da 6-7 arası akşam :bicak: millet sabah çeker biter dün yolda kusmamak için sabrettim eve girer girmez kustum :olamaz:

benim kusmam da 6-7 arası :bicak: millet sabah çeker biter dün yolda kusmamak için sabrettim eve girer girmez kustum :olamaz:
sorma bende bi işten çıkmadan birde eve gidince:( internette niye akşam diye baktığımda erkek bebek belirtisi diye gösteriyorlar ama bilmiyorum. sağlıklı olsun da diye teselli ediyorum kendimi.

sorma bende bi işten çıkmadan birde eve gidince:KK43: internette niye akşam diye baktığımda erkek bebek belirtisi diye gösteriyorlar ama bilmiyorum. sağlıklı olsun da diye teselli ediyorum kendimi.
bi arkadaş var başka topicte diyoki kusanların bebeği daha iyi tutunur kusmaktan korkma :D kendisinin 3 çocuğu var ve 4.ye hamile sanırım

Kaç yaşında acaba ? kreşe mi gitmek istemiyor yada kreşte bi problem yaşamış size yansıyoda olabilir.
Benim çocuklarım gibi arkadaşımın oğlu bebeği duyduğundan beri karnıma vuruyor teyze bebek yok diyor. Bilincindeyse kıskançlıkta yapıyo olabilir
Üç yaş üç aylık oldu kreşe gitmeyi çok seviyor oradaki davranışalarıda çok güzelmiş ama evde herşeye ağlıyor vuruyor bebeğide bikaçgün önce söyledim ama yine aynı çok yıprandım bebeğe yansırmı bilmiyorum korkuyorumda ikinci de düşük olmuştu bide 10 gün var daha muayenede öyle işte

Üç yaş üç aylık oldu kreşe gitmeyi çok seviyor oradaki davranışalarıda çok güzelmiş ama evde herşeye ağlıyor vuruyor bebeğide bikaçgün önce söyledim ama yine aynı çok yıprandım bebeğe yansırmı bilmiyorum korkuyorumda ikinci de düşük olmuştu bide 10 gün var daha muayenede öyle işte
Altında yatan başka bi sebepte olabilir kıskançlıkta yüzünden olabilir. Arkadaşımın çocuğuda 2,5 yaşında çünkü ne anlar el kadar çocuk dedim ama vurmayı bilmeyen çocuk vurmaya başladı karnıma belkide sendromlu bi dönem umarım çok çabuk geçer bi uzmanada danışabilirsin kendini yıpratma bebişinide biraz düşün gelip geçici bişey sonuçta

Topicte cinsiyet ogrenen herkese hayirli olsun:)Ama sasiriyorum bazen 2017 ekim annesiyim hem ekim anneleri hem kasim anneleri topiginde aktiftim.O zaman doktorlar yuzde bile olsa bu haftalarda söylemezdi.Cogunlugumuz ozele gidiyorduk yine de 14 15 16.haftalarda ogrendik.O da hala kesin demiyordu doktorlar.Simdi diyorum acaba yeni bir karar mi aldilar naptilar erkenden soyluyorlar:)

Topicte cinsiyet ogrenen herkese hayirli olsun:)Ama sasiriyorum bazen 2017 ekim annesiyim hem ekim anneleri hem kasim anneleri topiginde aktiftim.O zaman doktorlar yuzde bile olsa bu haftalarda söylemezdi.Cogunlugumuz ozele gidiyorduk yine de 14 15 16.haftalarda ogrendik.O da hala kesin demiyordu doktorlar.Simdi diyorum acaba yeni bir karar mi aldilar naptilar erkenden soyluyorlar:)
benim bildiğim araştırdığım kadarıyla cinsiyet 11 12. haftadan sonra oluşmaya başladığı ufak ufak görüldüğü dün bi video izledim ordaki doktor kemik yapısından bi ölçüm yaptı kalçasına yakın bi bölümden 11 küsür haftalıktı ordaki bebekte 90 derece dik açı olduğu için kız olabilceğini söyledi şaşırdım :D

Merhaba..
Biraz okudum sohbetleri
Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış, maşallah.. Allah gönlünüze göre versin, sağlıkla kavuşalım inşallah..

Ben de eksi 3 kilo ile devam ediyorum. İlk gebeliğimde bulantı falan olmamıştı ve doya doya 30 kilo almıştım :D oğlum 3.270 doğmuştu. Yani tamamen keyfi kendim için aldım kilomu. Çünkü çok zayıftım ve azıcık kilolu olmak istiyodum doğum sonrası.. Zaten emzirerek vs gitti 25 kilo son 5 kiloyu bırakmamak için yemeye devam ettim..
Bakalım bu sefer kaçla kapanış yaparız :)

İngilterede olağanüstü bir durum yoksa ilaç kullanamıyoruz. Bebeği göremiyoruz.. Cinsiyeti de 20. Haftadan sonra öğreniyoruz..
Bir arkadaş yazmıştı acaba diye.. Burda evet. Kürtaj ihtimaline karşı erkenden net söylememeyi tercih ediyorlar.

Mide bulantıları için yemek şart deil.. Bol su ve meyve öneriyor ebemiz. Benim geçti ama iştahım yok yemek yiyesim yok. 2 öğün kahvaltı yapıyorum, 3. Öğün balık ya da makarna çorba
Herkese hayırlı cumalar bu arada..
Sevgiler :)

Kizlar ilk hamileligimde popcorn battaniyeler cok cok modaydi cok zahmetli ama cok guzel annem sagolsun iki tabe ordu kullanmaya kiyamiyor insan bir bakin mutlaka.Bir de kadife gibi olan yunler var onlardan battaniye ormustu annem hem kolay hem hafif hem kullanisli onu kesin yapin:)Tabi her ikisinde de bebe yunu olmasina dikkat edin :)yoksa kil tuy dokunur bebeklere.bebe yununde toz bile olmuyor

Altında yatan başka bi sebepte olabilir kıskançlıkta yüzünden olabilir. Arkadaşımın çocuğuda 2,5 yaşında çünkü ne anlar el kadar çocuk dedim ama vurmayı bilmeyen çocuk vurmaya başladı karnıma belkide sendromlu bi dönem umarım çok çabuk geçer bi uzmanada danışabilirsin kendini yıpratma bebişinide biraz düşün gelip geçici bişey sonuçta
İnşallah hemen geçsin canım çok yoruldum çünkü ahh ahh ikinci geliyor yine de:))

sabahları çok enerjik oluyorum. işe geliyorum. öğleden sonra uyku bastırıyor hafiften. öğleden sonra bulantı hafif hafif başlıyor akşam çok fenayım. yatmazsam olmuyor bulantı kusmalar gece oluyor. 9 - 10 gibi uyumam gerekiyor. enerjim artsın akşamları bi yürüyüş yapabilmek alışverişe gidebilmek istiyorum. ev kuşu oldum :KK43:
Senin de mi akşam artıyor benim de bu hafta akşam midem cok bulanıyor ne yediysem çıkıyor erken yatıyorum o zaman bulantılari daha az hissediyorum ama bu sefer de aksamlarin hic yok gibi bir işin ucundan tutamıyorum esimle zaman geciremiyorum bu bebis karpuz gibi beni yatira yatira kendini büyütüyor diyorum hep..

Senin de mi akşam artıyor benim de bu hafta akşam midem cok bulanıyor ne yediysem çıkıyor erken yatıyorum o zaman bulantılari daha az hissediyorum ama bu sefer de aksamlarin hic yok gibi bir işin ucundan tutamıyorum esimle zaman geciremiyorum bu bebis karpuz gibi beni yatira yatira kendini büyütüyor diyorum hep..
Benim bulantılarda gündüz çoğalıyor, kusacaksam gündüz kusuyorum, ama bazı geceler uyumak bile zor oluyor bulantıdan ortaya karışık bir durum var :)

benim bildiğim araştırdığım kadarıyla cinsiyet 11 12. haftadan sonra oluşmaya başladığı ufak ufak görüldüğü dün bi video izledim ordaki doktor kemik yapısından bi ölçüm yaptı kalçasına yakın bi bölümden 11 küsür haftalıktı ordaki bebekte 90 derece dik açı olduğu için kız olabilceğini söyledi şaşırdım :KK70:
Aslinda rahim 8.hafta olusmaya basliyor cok net bir ultrason cihazi belki belli edebilir.Ama ufacik bebekte ufacik rahim anlamak icin cok iyi bir doktor ve cok iyi bir cihaz gerek.Ben 12 haftada doktorlarin net olarak bildigini ama söylemedigini biliyorum ama burada 10 haftalik falan soyleyenler var ondan sasirdim.Hele kiz bebekleri 20ye kadar soylemiyor cogu.Cunku erkek de pipi gorundu mu tamam:)Bir de riske atmiyorlar yanlis cikinca sikayet edenler oluyor diye.Hatta genel yargi 14.hafta civari doktor hala belli degil diyorsa o bebek kizdir.Cunku kizi hem aldirmak acisindan hem de yanilma payi acisindan soylemek istemiyorlar

Back