2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam canım hoşgeldin :) bende Çarşamba gideceğim nasipse inşallah güzel haberler alırız

Kiizlar bebeklerinize alisveris yapmaya ne zaman baslamayi dusunuyorsnz cinsiyet belli olunca baslayaym diyorm ben ama 4 aylik gibi felan olnca erkenmi sizce

Acemi olmak ne zor kizlar yaz bebegi olacaklar birde :)) nasil giydirmek lazim eksikler neler ne almak lazim gibi gibi surekli dusunce :)

Kiizlar bebeklerinize alisveris yapmaya ne zaman baslamayi dusunuyorsnz cinsiyet belli olunca baslayaym diyorm ben ama 4 aylik gibi felan olnca erkenmi sizce
Ben 7. ayından önce bi iğne almak istemiyorum canım dünya hali sonuçta Allah kötüyü göstermesin ama toplu almak ağır geleceği için kenara 3-5 bişeyler atmaya çalışıyorum.

Kızlar fetal dna hastanelerde rutin yapılabilen bi test mi? Hiç bilgim yok o konuda, yani aslında devlet hastanesinde doktorun yönlendirdiklerinin haricinde neler yaptırmam gerektiği konusunda bilgim yok. Hangi durumlarda yaptırmamız gerekir, 2li taramadan önce mi sonra mı yapılır, yoksa her durumda yapılsa daha iyi olur denen bi test mi, ücretli mi, herhangi bir özel hastane yapabilir mi? Aklıma gelen sorular bunlar şu an

Okmeydanı bitse yaza kadar mis gibi olcak aslında ya ama bitirmezler :/

Emine hn özel takip etmişti beni ilk doğumumda
Okmeydanında şimdi

Merhaba. İzmir de Başkent hastanesi kadın dogum doktoru Gonca Çoban a giden var mı?..ya da önerebilceginiz iyi bir kadın dogum doktoru doktor var mı?

o endişeler bence hepimizde var canım bende çok sevindim çok ama içimde hep bu kaygılar dolaşıyor Anne olmak böyle birşey galiba :) ama Teyzem hep şöyle derdi, Kadınlar güçsüz olabilir, ama Analar güçlüdür motivasyonum bu :))

Selam kızlar haftaya perşembe ikili tarama için randevum var inanılmaz heyecanlı ve gerginim sonuçlar hemen çıkıyor mu bilginiz var mı? Bu arada özele gidiyorum, devlet hastanesi değil.

Canım bu kişinin tercihine göre değişiyor, biraz pahalı bir uygulama 2000 civarı gibi ama illa yaptırılacak diye birşey yok. 12. Hafta civarı yaptırılıyor diye biliyorum ben.onu yaptırırsan zaten ikili teste gerek kalmıyor. Sonuçların doğruluğu anomoli gibi durumlarda daha kesin oluyor.

Ben sadece acile gittigimde kalp atışını gördüm o kadar bende sabirsizlik 2li tarama haftasını bekliyorum ama cinsiyeti Ocak ayında öğrenmek istiyorum

Yaza mi bitiyordu gerci daha cok is var gibi ama

Emine hanim ssk da mi memnunmuydun ondan
Okmeydanı bitse yaza kadar mis gibi olcak aslında ya ama bitirmezler :/

Emine hn özel takip etmişti beni ilk doğumumda
Okmeydanında şimdi

Kizlaarr :) galiba oğlum olacak bu kez ❤ emin olmak için bı sonraki kontrolu bekleyeceğim tabi :) nasip :) hayırlısı :)
Hayırlı olsun

Kalp atışını duyanlar kervanına katıldık biz de şükürler olsun... sonraki kontrol 10 ocakmis ikili test için.
Hayırlı olsun ne güzel

Buyrun teyzeleri buda benim 4. MiniğimEki Görüntüle 2215093
Maşallah kuzuya. Elleri kolları görünüyor

Bu kanın yurtdışına gönderildiği testten farklı bir şey sanırım? Türkiye'de bazı üniversite hastanelerinde de yapılıyormuş diye okudum ama, aynı şey mi değil mi emin değilim. O testin adı neydi onu da unuttum geçenlerde konuşulmuştu burda. Türkiye'de yapılabilen bi şeyse direkt onu yaptırmak daha mantıklı geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…