• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydin anneler sizlerde ben gibi birşeyler yiyince bulantidan kurtuluyormusunuz kısa süre

Sadece yerken yediğim an fena oluyorum:KK43: bendeki bulantı değilde farklı bişi sanki bir kuzu yemiş gibi oluyorum biri sanki midemi vargücüyle sıkıyor
Benimde yerken yiyorum ama sonrasında felaket bir bulantı hissi şişkinlik oluyor normalde yediğimden az yiyorum halbuki. kızımda hiç böyle bir şey yaşamamıştım ama bu sefer biraz sıkıntı yaşıyorum hayırslısıyla atlatırız inş...
birde kızımda sürekli dr giderdim birşey bahane edip hep 2. çocukta daha rahat olucam sakin sabırlı davranıcam dedim ama yine aynıyım zor dayanıyorum normalde ocağın 8inde gel dedi dr ama bu ayın sonunda gidicem bekleyemicem sanırım...

Bende avcılardayım. Doktorunuz kim acaba?

Turkan mutafoglu doktorum. Dogumu avcılar hospital de yaptiriyor.
Muayenehanesi eskiden kiler olan yer var ya simdi mobilyaci sanirim onun arka tarafinda garanti bankasının karsisinda.
Siz kime gidiyorsunuz?

Turkan mutafoglu doktorum. Dogumu avcılar hospital de yaptiriyor.
Muayenehanesi eskiden kiler olan yer var ya simdi mobilyaci sanirim onun arka tarafinda garanti bankasının karsisinda.
Siz kime gidiyorsunuz?
Bu doktoru çok duydum. Çok iyi şeyler söylediler. Ben suan Çapa da calisiyorum zaten orada uzman dr var aylin yılmaz ona gidiyorum ama orada doğum yapmak istemiyorum. Ilk doğumum ankarada olmuştu. Ankaradaki doktorumu çok seviyordum. O yüzden ya Çapa da devam edip ankarada doğuracağım yada bu dediginiz dr a gidip onda doğum yapacagim ins. Peki sıra kolay bulunuyor mu? Buarada oğlumun cocuk doktoru da avcılar hospital da beğeniyorum o hastaneyi

Maşallah saglikli bir sekilde hayili dogum okur inşallah dogum belgenizle basvurun 4. Cocuk icin dogum parasi yanlisim yoksa 700 civari 800 arasi alirsiniz
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlı ve sağlıklı doğumlar olur inşallah

Selam kızlar. İstanbul’da Doğum ücretleri ne kadar pahalı. Burda sormadım ama 2500-3000 civarı değişiyor. 7000-8000 demişsiniz birde zam gelecek :bicak:

Selam bende bugün ilk defa doktora gidicem ve ilk defa görücem umarım herşey yolundadır çok heyacanlıyım ve bir okadar da korkuyorum inşallah sağlıklı ve sıhhatlidir
Sağlıklı haberlerle gelin inşallah

Selam kızlar. İstanbul’da Doğum ücretleri ne kadar pahalı. Burda sormadım ama 2500-3000 civarı değişiyor. 7000-8000 demişsiniz birde zam gelecek :bicak:
2017 de 3000 tl ile çıkmıştım hastahaneden ama bakalımm bu doğumda nasıl olucak.

2017 de 3000 tl ile çıkmıştım hastahaneden ama bakalımm bu doğumda nasıl olucak.
Allah yardımcımız oldun hepimizin , Ocak’tan sonra fiyatlar nasıl olacak bakalım. Bana böyle giderse fakültede Doğum yolu görünüyor dr orda olması sebebiyle

Canm daha gitmedim kizimda seval hocaya gidiyordum oda baska hast gitmiş zaten 187 en düşük doktor fiyati doktorun uzmani teknisyeni doçent olqrak fiyat artiyor yada azaliyor sanirim bende bir ay once sorduğumda en iyisi 250 den basliyordu ama simdilik ok meydani ssk ya gidiuorum
Şişli kolona bende gittim 185 muayene ücreti
7000 doğum dediler

Şişli de oturuyosun çiko
Dr un kim?

Allah yardımcımız oldun hepimizin , Ocak’tan sonra fiyatlar nasıl olacak bakalım. Bana böyle giderse fakültede Doğum yolu görünüyor dr orda olması sebebiyle
Evime yakın diye kolon ilk tercihimdi ama çok yükselmiş fiyatlar çok şükür maddi sıkıntımız yok ama diğer çocuklarımın rızklarınıda düşünmek zorundayımm ocak ayında fiyatları ögrenip tekrat bir bakmak lazım duruma

Bu doktoru çok duydum. Çok iyi şeyler söylediler. Ben suan Çapa da calisiyorum zaten orada uzman dr var aylin yılmaz ona gidiyorum ama orada doğum yapmak istemiyorum. Ilk doğumum ankarada olmuştu. Ankaradaki doktorumu çok seviyordum. O yüzden ya Çapa da devam edip ankarada doğuracağım yada bu dediginiz dr a gidip onda doğum yapacagim ins. Peki sıra kolay bulunuyor mu? Buarada oğlumun cocuk doktoru da avcılar hospital da beğeniyorum o hastaneyi

Ilk gidecegin zaman bir hafta onceden arayip randevu tarihi saatini kesinleştir yogun olabiliyor. Sonra ki randevuyu muayene den sonra kendi veriyor.
Sali ve pazar gunu muayenehane kapali
Calistigin icin cumartesiyi tercih edersin diye düşünüyorum o yuzden erken arayip randevu almanda fayda var. Ama muayeneye erken basliyor hafta ici sabah ilk muayeneye de gidebilirsin belki.
Kizimi da onda dogurdum cok memnunum. Bir de benim hamilelikler sikintili geciyor kanamalarim oluyor. Boyle durumlarda ulasilabilir olmasi benim için onemli. Cep numarasını veriyor. Her daim ulasabiliyorsun.
Gidip bi muayene olmani tavsiye ederim. Tanistikdan sonra ankaraya gitmene gerek kalmaz diye düşünüyorum

Kizinmi vardi canm doktor mu dedi oglan die ultrason fotosunu atabilirmisin merak ettim
Kizlaarr :) galiba oğlum olacak bu kez ❤ emin olmak için bı sonraki kontrolu bekleyeceğim tabi :) nasip :) hayırlısı :)

X x hnm sanki benimde oğlum olucakmış gibi geliyor ama sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah

Buyrun teyzeleri buda benim 4. Miniğim image.jpeg

Back