Arada olur dye biliyorum, ben dokunamıyorum bile hele sabahları uyanıncaGöğüsleri yumuşayınca tek panikleyen ben miyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada olur dye biliyorum, ben dokunamıyorum bile hele sabahları uyanıncaGöğüsleri yumuşayınca tek panikleyen ben miyim![]()
Progestan kullanıyorsan o yapıyordur canım bende lale gibiyim günde 3 tane içiyorum bikaç kez lekelendim ve kese etrafında kanama vardı. Progestana 1ile başladık 3 e çıktı
Anlamanı beklemiyorum bn de öyle diyordum ama onunla beraber yaşadığında bu bağ kuruluyor yaşayarak öğrendim evet gelmesin rahatsız olan o da bir can onun da duyguları var!!!Yanlış düşünüyorsun korkanda gelmesin ne demek ???? Evladın gibi mi??? Ay ben şok... kediyi severim ama evladım gibi göremem kusura bakmasın kimse
Anlayamam zaten ,empati kuramıyorsun ama ben kurabiliyorum sen evlat yerine koyuyorsun bu biraz saçma geldi bana:) o zaman bütün hayvanları evımıze alıp besleyelım ha!Anlamanı beklemiyorum bn de öyle diyordum ama onunla beraber yaşadığında bu bağ kuruluyor yaşayarak öğrendim evet gelmesin rahatsız olan o da bir can onun da duyguları var!!!
Sen mi empati kuruyorsun? Empati kuran biri bana saçma geldi demez sizin korkunuz bana saçma gelmedi mesela Ben sevgimin büyüklüğünü derinliğini anlatmak için kurdum o cümleyi eğer empati kurmuyor olsaydım ben de senin kedi korkuna “ay inanmıyorum bu kadar tatlı masum varlıklardan nasıl korkarsın???? Ay ben şoookk... “derdim ama öyle bir cümle kurmadım insanların düşüncelerine ve duygularına her zaman saygı duymuşumdur yargılamadan karşımdakinden de aynısını bekliyorum doğal olarak sanırım iletişimde bi sıkıntı oldu neyse bu konunun yeri değil burası uzatmaya gerek yok diye düşünüyorumAnlayamam zaten ,empati kuramıyorsun ama ben kurabiliyorum sen evlat yerine koyuyorsun bu biraz saçma geldi bana:) o zaman bütün hayvanları evımıze alıp besleyelım ha!
Evime kabul etmem diyorsun bu mu empati:)tamam kedinle mutluluklarSen mi empati kuruyorsun? Ben sevgimin büyüklüğünü derinliğini anlatmak için kurdum o cümleyi eğer empati kurmuyor olsaydım ben de senin kedi korkuna “ay inanmıyorum bu kadar tatlı masum varlıklardan nasıl korkarsın???? Ay ben şoookk... “derdim ama öyle bir cümle kurmadım insanların düşüncelerine ve duygularına her zaman saygı duymuşumdur yargılamadan karşımdakinden de aynısını bekliyorum doğal olarak sanırım iletişimde bi sıkıntı oldu neyse bu konunun yeri değil burası uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum
Canım nasıl sen bütün çocukları evine alıp beslemiyorsan biz de bütün hayvanları evimize alıp beslemeye ne evimiz, ne gücümüz, ne de paramız yeter. Benim için de köpeğim evlat, hatta beni tanıyanlar ‘sophie’ nerde diye soruyolar. Bunu anlamayabilirsin ama kimseyi de böyle hissediyor diye eleştirmemek lazım.Anlayamam zaten ,empati kuramıyorsun ama ben kurabiliyorum sen evlat yerine koyuyorsun bu biraz saçma geldi bana:) o zaman bütün hayvanları evımıze alıp besleyelım ha!
Canım senin kanaman devam mı? Doktora kontrole gittin mi 2. KezKese etrafındaki kanama ne durumda şu anda?Benim de var da.Progestan vermedi dr
Benim demek istediğimi hiç anlamamışsın zaten benim evime gelen insanlar bana değer veren insanlardır çok şükür evime girip çıkanlar asla kedimden korkmuyorlar korkanlar da benim kedimi kapatmak istemememi anlayışla karşılıyorlar ben sevdiklerimle orta yolu buluyorum siz merak etmeyin kedimle de çok mutluyum herkese de tavsiye ederim bu duyguyu yaşamayıEvime kabul etmem diyorsun bu mu empati:)tamam kedinle mutluluklar
Benım eleştirdiğim noktayı anlayamamışsınız arkadaş diyor ki korkan evıme gelmesin bu ne demek :)Canım nasıl sen bütün çocukları evine alıp beslemiyorsan biz de bütün hayvanları evimize alıp beslemeye ne evimiz, ne gücümüz, ne de paramız yeter. Benim için de köpeğim evlat, hatta beni tanıyanlar ‘sophie’ nerde diye soruyolar. Bunu anlamayabilirsin ama kimseyi de böyle hissediyor diye eleştirmemek lazım.
Hayır anlamadınız sanırım benım eleştirdiğim şey arkadaş yazmış ki kediden korkan evıme gelmesin , tabi ki bizde hayvanseveriz ama evlat gibi de demesi biraz absürt geldiKizlar bosu bosuna tartışmayin bence herkesin hobisi farklıdır ben mesela kedi ve kopekleri aslinda cok seven ama evimde bakmak istemeyen biriyim ve ayrica evet bi arkadasimda var kedi ustu basi her yeri kil tug bu bnm hosuma gitmiyor ve bnde sirf onu kirmamak adina evine gtmiyorum cunku gitsem rahat edemem bliyorum ama sevgi konusuna gelince bizim evimiz bahceli ve 4 5 kediye neredeyse her gun yemek veriyorum ve alistilar bana ama dedigim gibi evimde bakmam yalan yok o yuzden bu tamamen secim ve hobi meselesi bence kirmayalim birbirimizi suan ki derdimiz bebislerimiz canlar
Yazdığın öyleydi ama neyseBenim demek istediğimi hiç anlamamışsın zaten benim evime gelen insanlar bana değer veren insanlardır çok şükür evime girip çıkanlar asla kedimden korkmuyorlar korkanlar da benim kedimi kapatmak istemememi anlayışla karşılıyorlar ben sevdiklerimle orta yolu buluyorum siz merak etmeyin kedimle de çok mutluyum herkese de tavsiye ederim bu duyguyu yaşamayı
Arkadaşım evime mi gelecektin bunu niye bu kadar dert ettin evime girip çıkanlar dert etmiyorken bana da bu çok saçma geldi lütfen bu konuyu artık uzatmayın kimseye bu sevgi anlatılamaz yaşamayanın anlaması da beklenemez canlıların yaşam hakkına saygı gösterin bir odada kapalıyken ve bağırıp dururken ben huzurlu bi şekilde oturamıyorum misafirlerimle onlar da bunu anlayışla karşılıyorlar ve korksalar da ay bunu bi yere kapat lütfen demiyorlarBenım eleştirdiğim noktayı anlayamamışsınız arkadaş diyor ki korkan evıme gelmesin bu ne demek :)
Cnm bana gore 2 tarafta hakli niye diyceksin benimde hayvan bakma gibi bi huyum olmadigi icin evde banada tuaf geliyor evde bakanlar ama evinde bakanlardada cok buyuk bir baglilik oluyor ve evet neredeyse sirf onlari goturemiycekleri icin seyahate çıkmayan insanlar bliyorum o yuzdem bizim dusuncemiz mantiksiz geliyor onlara da yani demem o ki evinde hayvan bakan ve bakmayanlarin dusuncesi asla uyusmaz o yuzden bosverelim bakan baktigiyla mutlu kalsin bakmayan bakmadigiyla kirmayalim birbirimiziHayır anlamadınız sanırım benım eleştirdiğim şey arkadaş yazmış ki kediden korkan evıme gelmesin , tabi ki bizde hayvanseveriz ama evlat gibi de demesi biraz absürt geldi